FABBRI, ANGELO
FABBRI, ANGELO
DIPARTIMENTO DI SCIENZE E TECNOLOGIE AGRO-ALIMENTARI
Docenti di ruolo di IIa fascia
2D water transfer finite elements model of salami drying, based on real slice image and simplified geometry
2015 Fabbri, A.; Cevoli, C.
3D finite element model of packaged frozen vegetable thawing
2017 Chiara, Cevoli; Angelo, Fabbri
A method for handlebars ballast calculation in order to reduce vibrations transmissibility in walk behind tractors
2017 Fabbri, A.; Cevoli, C; Cantalupo, G
A NUMERICAL APPROACH TO SIMPLIFY THE GEOMETRY OF A PRESS HEAD FOR SHORT ALIMENTARY PASTA PRODUCTION
2006 A. DE STEFANO; A. FABBRI; G. LORENZINI
A rapid method to discriminate season of production and feeding regimen of butters based on infrared spectroscopy and artificial neural networks
2012 Gori A.; Cevoli C.; Fabbri A.; Caboni M.F.; Losi G.
Alternative egg decontamination techniques to washing
2011 A. Berardinelli; C. Cevoli; A. Fabbri; M. E. Guerzoni; G. Manfreda; F. Pasquali; L. Ragni; L. Vannini
Analysis of Oligomer Proanthocyanidins in Different Barley Genotypes Using High-Performance Liquid Chromatography–Fluorescence Detection–Mass Spectrometry and Near-Infrared Methodologies
2015 Verardo, Vito; Cevoli, Chiara; Pasini, Federica; Gómez-Caravaca, Ana María; Marconi, Emanuele; Fabbri, Angelo; Caboni, Maria Fiorenza
Application of infrared spectroscopy for dairy product authentication and quality assessment
2013 Alessandro Gori; Chiara Cevoli; Elena Guerra; Angelo Fabbri; Maria Fiorenza Caboni
Application of infrared thermography and dielectric spectroscopy for controlling freezing process of raw potato
2014 Cuibus, L.; Castro-Giraldez, M.; Fito, P.J.; Fabbri, A.
APPLICAZIONE DI RETI NEURALI PER LA CLASSIFICAZIONE DI CULTIVAR DI ALBICOCCO MEDIANTE NASO ELETTRONICO
2007 A. Fabbri; G. Parpinello; A. Versari
Applicazioni dei metodi di simulazione numerica nell’ingegneria agroalimentare
2005 a. fabbri
BIOTECHNOLOGICAL PRODUCTION OF LACTOBIONIC ACID FROM RICOTTA CHEESE WHEY
2016 De Giorgi, Stefania; Raddadi, Noura; Sabia, Claudia; Tullia Gallina Toschi, ; Fabbri, Angelo; Fava, Fabio
Caratterizzazione della tipologia di polpa nel pesco mediante un metodo non distruttivo
2009 Berardinelli A.; Cevoli C.; Fabbri A.; Ragni L.; Silaghi F.
CFD analysis of the semolina dough extrusion for short pasta production
2008 A. Fabbri; G. Lorenzini
Classification of Pecorino cheeses using electronic nose combined with artificial neural network and comparison with GC–MS analysis of volatile compounds
2011 C. Cevoli; L. Cerretani; A. Gori; M.F. Caboni; T. Gallina Toschi; A. Fabbri
CO2 diffusivity, on shell hen's egg and effect on the quality of its constituents.
2011 Rocculi P.; Cocci E.; Cevoli C.; Fabbri A.; Romani S.; Dalla Rosa M.
Combinazione di metodi spettroscopici e chemiometrici per determinare la conformità al disciplinare di formaggi grattugiati DOP del parmigiano reggiano
2012 Gori A; Cevoli C; Cuibus L; Nocetti M; Fabbri A; Caboni M F
Designing of an extrusion head for semolina pasta production with numerical simulation
2008 A. Fabbri; G. Lorenzini
Determination of the CO2 mass diffusivity of egg components by finite element model inversion
2011 Fabbri A; Cevoli C; Cocci E; Rocculi P
Differentiation of post harvest date fruit varieties non-destructively using FT-NIR spectroscopy
2013 Mohammad S. S. Tavakolian;Florina A. Silaghi;Angelo Fabbri;Giovanni Molari;Alessandro Giunchi;Adriano Guarnieri