FABBRI, ANGELO

FABBRI, ANGELO  

DIPARTIMENTO DI SCIENZE E TECNOLOGIE AGRO-ALIMENTARI  

Docenti di ruolo di IIa fascia  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 104 (tempo di esecuzione: 0.028 secondi).
Titolo Autore(i) Anno Periodico Editore Tipo File
2D water transfer finite elements model of salami drying, based on real slice image and simplified geometry Fabbri, A.; Cevoli, C. 2015-01-01 JOURNAL OF FOOD ENGINEERING - 1.01 Articolo in rivista -
3D finite element model of packaged frozen vegetable thawing Chiara, Cevoli; Angelo, Fabbri 2017-01-01 - - 4.01 Contributo in Atti di convegno -
A NUMERICAL APPROACH TO SIMPLIFY THE GEOMETRY OF A PRESS HEAD FOR SHORT ALIMENTARY PASTA PRODUCTION A. DE STEFANO; A. FABBRI; G. LORENZINI 2006-01-01 - ETS 4.01 Contributo in Atti di convegno -
A rapid method to discriminate season of production and feeding regimen of butters based on infrared spectroscopy and artificial neural networks Gori A.; Cevoli C.; Fabbri A.; Caboni M.F.; Losi G. 2012-01-01 JOURNAL OF FOOD ENGINEERING - 1.01 Articolo in rivista -
Alternative egg decontamination techniques to washing A. Berardinelli; C. Cevoli; A. Fabbri; M. E. Guerzoni; G. Manfreda; F. Pasquali; L. Ragni; L. Van...nini 2011-01-01 - Woodhead Publishing Limited 2.01 Capitolo / saggio in libro -
Analysis of Oligomer Proanthocyanidins in Different Barley Genotypes Using High-Performance Liquid Chromatography–Fluorescence Detection–Mass Spectrometry and Near-Infrared Methodologies Verardo, Vito; Cevoli, Chiara; Pasini, Federica; Gómez-Caravaca, Ana María; Marconi, Emanuele; Fa...bbri, Angelo; Caboni, Maria Fiorenza 2015-01-01 JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY - 1.01 Articolo in rivista acs.jafc.5b01425.pdfpost print Analysis of Oligomer.pdf
Application of infrared spectroscopy for dairy product authentication and quality assessment Alessandro Gori; Chiara Cevoli; Elena Guerra; Angelo Fabbri; Maria Fiorenza Caboni 2013-01-01 - - 4.03 Poster -
Application of infrared thermography and dielectric spectroscopy for controlling freezing process of raw potato Cuibus, L.; Castro-Giraldez, M.; Fito, P.J.; Fabbri, A. 2014-01-01 INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES - 1.01 Articolo in rivista -
APPLICAZIONE DI RETI NEURALI PER LA CLASSIFICAZIONE DI CULTIVAR DI ALBICOCCO MEDIANTE NASO ELETTRONICO A. Fabbri; G. Parpinello; A. Versari 2007-01-01 - Università di Firenze 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Applicazioni dei metodi di simulazione numerica nell’ingegneria agroalimentare a. fabbri 2005-01-01 - AIIA 4.01 Contributo in Atti di convegno -
BIOTECHNOLOGICAL PRODUCTION OF LACTOBIONIC ACID FROM RICOTTA CHEESE WHEY De Giorgi, Stefania; Raddadi, Noura; Sabia, Claudia; Tullia Gallina Toschi, ; Fabbri, Angelo; Fav...a, Fabio 2016-01-01 - - 4.03 Poster -
Caratterizzazione della tipologia di polpa nel pesco mediante un metodo non distruttivo Berardinelli A.; Cevoli C.; Fabbri A.; Ragni L.; Silaghi F. 2009-01-01 - Camere di Commercio di Forlì-Cesena e Ravenna 4.02 Riassunto (Abstract) -
CFD analysis of the semolina dough extrusion for short pasta production A. Fabbri; G. Lorenzini 2008-01-01 INTERNATIONAL JOURNAL OF HEAT AND TECHNOLOGY - 1.01 Articolo in rivista -
Classification of Pecorino cheeses using electronic nose combined with artificial neural network and comparison with GC–MS analysis of volatile compounds C. Cevoli; L. Cerretani; A. Gori; M.F. Caboni; T. Gallina Toschi; A. Fabbri 2011-01-01 FOOD CHEMISTRY - 1.01 Articolo in rivista -
CO2 diffusivity, on shell hen's egg and effect on the quality of its constituents. Rocculi P.; Cocci E.; Cevoli C.; Fabbri A.; Romani S.; Dalla Rosa M. 2011-01-01 - sine nomine 4.02 Riassunto (Abstract) -
Combinazione di metodi spettroscopici e chemiometrici per determinare la conformità al disciplinare di formaggi grattugiati DOP del parmigiano reggiano Gori A; Cevoli C; Cuibus L; Nocetti M; Fabbri A; Caboni M F 2012-01-01 - AITEL – Associazione Italiana Tecnici del Latte 4.03 Poster -
Designing of an extrusion head for semolina pasta production with numerical simulation A. Fabbri; G. Lorenzini 2008-01-01 INTERNATIONAL JOURNAL OF HEAT AND TECHNOLOGY - 1.01 Articolo in rivista -
Determination of the CO2 mass diffusivity of egg components by finite element model inversion Fabbri A; Cevoli C; Cocci E; Rocculi P 2011-01-01 FOOD RESEARCH INTERNATIONAL - 1.01 Articolo in rivista -
Differentiation of post harvest date fruit varieties non-destructively using FT-NIR spectroscopy Mohammad S. S. Tavakolian;Florina A. Silaghi;Angelo Fabbri;Giovanni Molari;Alessandro Giunchi;Adr...iano Guarnieri 2013-01-01 INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY - 1.01 Articolo in rivista -
Discrimination of apricot cultivars by gasmultisensor array using an artificial neural network Parpinello G.P.; Domenichelli S.; Mesisca V.; Fabbri A.; Versari A. 2007-01-01 BIOSYSTEMS ENGINEERING - 1.01 Articolo in rivista -