GUIDA, MARIO
GUIDA, MARIO
DISTAL - DIPARTIMENTO DI SCIENZE E TECNOLOGIE AGRO-ALIMENTARI
Dottorandi
Improving the shelf-life of tomato pomace using a prototype non-thermal air dryer
2025 Lazzarini, Celeste; Bendini, Alessandra; Valli, Enrico; Tura, Matilde; Guida, Mario; Cellini, Beatrice; Vannini, Lucia; Olmo-Cunillera, Alexandra; Lozano-Castellón, Julián; Vallverdú- Queralt, Anna; Gallina Toschi, Tullia
Innovative And Sustainable Methodologies For The Extraction And Characterization Of Bioactive And High Value-Added Compounds Obtained From Agri-Food Supply Chain By-Products
2025 Guida, Mario
New Vegetable Oils Enriched with Essential Oil from Exhausted Hemp Inflorescences
2025 Guida, Mario; Tura, Matilde; Mandrioli, Mara; Barbieri, Sara; Casadei, Enrico; Bendini, Alessandra; Gallina Toschi, Tullia; Valli, Enrico
VALORIZZAZIONE DI UN SOTTOPRODOTTO DELLA LAVORAZIONE DEL POMODORO MEDIANTE UN TRATTAMENTO NON TERMICO DI ESSICCAZIONE AD ARIA PER IL PROLUNGAMENTO DELLA SUA SHELF-LIFE: UNO STUDIO PRELIMINARE
2025 Lazzarini, Celeste; Bendini, Alessandra; Valli, Enrico; Tura, Matilde; Guida, Mario; Cellini, Beatrice; Vannini, Lucia; Olmo-Cunillera, Alexandra; Lozano-Castellón, Julián; Vallverdú-Queralt, Anna; Gallina Toschi, Tullia
Valorizing A Typical Italian Extra Virgin Olive Oil: Bioactive Compounds and Sensory Attributes
2024 Casadei, Enrico; Valli, Enrico; Bendini, Alessandra; Barbieri, Sara; Tucci, Rosalba; Guida, Mario; Ferioli, Federico; Gallina Toschi, Tullia
| Titolo | Autore(i) | Anno | Periodico | Editore | Tipo | File |
|---|---|---|---|---|---|---|
| Improving the shelf-life of tomato pomace using a prototype non-thermal air dryer | Lazzarini, Celeste; Bendini, Alessandra; Valli, Enrico; Tura, Matilde; Guida, Mario; Cellini, Bea...trice; Vannini, Lucia; Olmo-Cunillera, Alexandra; Lozano-Castellón, Julián; Vallverdú- Queralt, Anna; Gallina Toschi, Tullia | 2025-01-01 | - | - | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
| Innovative And Sustainable Methodologies For The Extraction And Characterization Of Bioactive And High Value-Added Compounds Obtained From Agri-Food Supply Chain By-Products | Guida, Mario | 2025-01-01 | - | - | 4.03 Poster | - |
| New Vegetable Oils Enriched with Essential Oil from Exhausted Hemp Inflorescences | Guida, Mario; Tura, Matilde; Mandrioli, Mara; Barbieri, Sara; Casadei, Enrico; Bendini, Alessandr...a; Gallina Toschi, Tullia; Valli, Enrico | 2025-01-01 | - | - | 4.03 Poster | - |
| VALORIZZAZIONE DI UN SOTTOPRODOTTO DELLA LAVORAZIONE DEL POMODORO MEDIANTE UN TRATTAMENTO NON TERMICO DI ESSICCAZIONE AD ARIA PER IL PROLUNGAMENTO DELLA SUA SHELF-LIFE: UNO STUDIO PRELIMINARE | Lazzarini, Celeste; Bendini, Alessandra; Valli, Enrico; Tura, Matilde; Guida, Mario; Cellini, Bea...trice; Vannini, Lucia; Olmo-Cunillera, Alexandra; Lozano-Castellón, Julián; Vallverdú-Queralt, Anna; Gallina Toschi, Tullia | 2025-01-01 | - | - | 4.03 Poster | - |
| Valorizing A Typical Italian Extra Virgin Olive Oil: Bioactive Compounds and Sensory Attributes | Casadei, Enrico; Valli, Enrico; Bendini, Alessandra; Barbieri, Sara; Tucci, Rosalba; Guida, Mario...; Ferioli, Federico; Gallina Toschi, Tullia | 2024-01-01 | - | Toros University. | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |