GALAZ TORRES, CRISTIAN ALEXIS
GALAZ TORRES, CRISTIAN ALEXIS
CIRI AGROALIMENTARE
Assegnisti
Applicazione dei campi elettrici pulsanti per il trattamento del pigiato di uve rosse
2021 Arianna Ricci, Giuseppina P. Parpinello, Cristian Galaz, Federico Olivi, Andrea Versari
Evaluation of Plant-Based Byproducts as Green Fining Agents for Precision Winemaking
2022 Versari A.; Ricci A.; Brioni A.; Galaz C.; Pavez Moreno C.A.; Concha García J.; Parpinello G.P.
Metodo ottico per la determinazione rapida del contenuto di tannini nei vini rossi
2021 Arianna Ricci, Eleonora Iaccheri, Cristian Galaz, Alessandro Benelli, Giuseppina P. Parpinello, Andrea Versari, Luigi Ragni
Multivariate prediction of Saliva Precipitation Index for relating selected chemical parameters of red wines to the sensory perception of astringency
2023 Galaz, Cristian; Ricci, Arianna; Parpinello, Giuseppina Paola; Gambuti, Angelita; Rinaldi, Alessandra; Moio, Luigi; Rolle, Luca; Paissoni, Maria Alessandra; Mattivi, Fulvio; Perenzoni, Daniele; Arapitsas, Panagiotis; Marangon, Matteo; Mayr Marangon, Christine; Slaghenaufi, Davide; Ugliano, Maurizio; Versari, Andrea;
Titolo | Autore(i) | Anno | Periodico | Editore | Tipo | File |
---|---|---|---|---|---|---|
Applicazione dei campi elettrici pulsanti per il trattamento del pigiato di uve rosse | Arianna Ricci, Giuseppina P. Parpinello, Cristian Galaz, Federico Olivi, Andrea Versari | 2021-01-01 | - | Vit. En. | 2.01 Capitolo / saggio in libro | - |
Evaluation of Plant-Based Byproducts as Green Fining Agents for Precision Winemaking | Versari A.; Ricci A.; Brioni A.; Galaz C.; Pavez Moreno C.A.; Concha García J.; Parpinello G.P. | 2022-01-01 | MOLECULES | - | 1.01 Articolo in rivista | Versari et al_Evaluation of Plant-Based Byproducts as Green Fining Agents for precision enology_Molecules 2022.pdf |
Metodo ottico per la determinazione rapida del contenuto di tannini nei vini rossi | Arianna Ricci, Eleonora Iaccheri, Cristian Galaz, Alessandro Benelli, Giuseppina P. Parpinello, A...ndrea Versari, Luigi Ragni | 2021-01-01 | - | - | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Multivariate prediction of Saliva Precipitation Index for relating selected chemical parameters of red wines to the sensory perception of astringency | Galaz, Cristian; Ricci, Arianna; Parpinello, Giuseppina Paola; Gambuti, Angelita; Rinaldi, Alessa...ndra; Moio, Luigi; Rolle, Luca; Paissoni, Maria Alessandra; Mattivi, Fulvio; Perenzoni, Daniele; Arapitsas, Panagiotis; Marangon, Matteo; Mayr Marangon, Christine; Slaghenaufi, Davide; Ugliano, Maurizio; Versari, Andrea; | 2023-01-01 | CURRENT RESEARCH IN FOOD SCIENCE | - | 1.01 Articolo in rivista | Versari et al._Multivariate prediction of Saliva Precipitation Index_CRFS 2023.pdf |