LAGHI, LUCA
Dettaglio
LAGHI, LUCA
DIPARTIMENTO DI SCIENZE E TECNOLOGIE AGRO-ALIMENTARI
Docenti di ruolo di IIa fascia
Pubblicazioni
Risultati 1 - 20 di 177 (tempo di esecuzione: 0.001 secondi).
Titolo | Autore(i) | Anno | Periodico | Editore | Tipo | File | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | The 1H NMR Profile of Cerebrospinal Fluid in piglets | Ventrella D; Laghi L; Barone F; Elmi A.; Romagnoli N; Bacci ML | 2015 | 4.03 Poster | - | ||
2 | 1H NMR relaxation dispersion profiles of solid BSA | Sykora S.; Cremonini M.A.; Laghi L.; Fantazzini P. | 2004 | s.n | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - | |
3 | 1H NMR Spectroscopy Characterization of Porcine Vitreous Humor in Physiological and Photoreceptor Degeneration Conditions | Alberto Elmi; Domenico Ventrella; Luca Laghi; Giacomo Carnevali; Chenglin Zhu; Grazia Pertile; Fr...ancesca Barone; Fabio Benfenati; Maria Laura Bacci | 2019 | INVESTIGATIVE OPHTHALMOLOGY & VISUAL SCIENCE | 1.01 Articolo in rivista | ||
4 | 1H-NMR metabolite profiling of broiler breast meat affected by muscular abnormalities | Francesca Soglia, Andressa Kühnen Silva, Luciano Morais Lião, Luca Laghi, Massimiliano Petracci | 2019 | ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE | 1.06 Abstract in rivista | ||
5 | A foodomics approach through the HR 1H-NMR to evaluate the differences between organic and biodynamic grape berry | G. Picone; L. Laghi; F. Olivi; A. D. Rombolà; F. Capozzi | 2013 | (sine nomine) | 4.02 Riassunto (Abstract) | - | |
6 | A foodomics approach to evaluate the freshness of selected fish species in different aquaculture systems | G. Picone; A. Ciampa; L. Laghi; E. Marcolini; H. Nikzad; F. Capozzi | 2012 | s.n | 4.02 Riassunto (Abstract) | - | |
7 | Abstract Book of the 12th International Conference on the Applications of Magnetic Resonance in Food Science | Francesca, Danesi; Alessandra, Ciampa; Luca, Laghi | 2014 | Alma Mater Studiorum - Univ. di Bologna | 3.02 Curatela | - | |
8 | Age-Related 1H NMR Characterization of Cerebrospinal Fluid in Newborn and Young Healthy Piglets | Ventrella, Domenico; Laghi, Luca; Barone, Francesca; Elmi, Alberto; Romagnoli, Noemi; Bacci, Mari...a Laura | 2016 | PLOS ONE | 1.01 Articolo in rivista | ||
9 | Anti-bacterial activity of 17 strains of lactobacilli against elementary bodies of Chlamydia trachomatis | Marangoni, A.; Nardini, P.; Parolin, C.; Nahui Palomino, R.; Vitali, B.; Laghi, L.; Foschi, C.; C...evenini, R. | 2016 | 4.02 Riassunto (Abstract) | - | ||
10 | Anti-bacterial activity of 17 strains of lactobacilli against elementary bodies of Chlamydia trachomatis | Marangoni, A.; Nardini, P.; Ñahui Palomino, R.A.; Parolin, C.; Laghi, L.; Foschi, C.; Cevenini, R....; Vitali, B | 2016 | Colette O'Neill, Ian N. Clarke, Patrick Horner, Barbara Van der Pol | 4.02 Riassunto (Abstract) | - | |
11 | Anti-bacterial activity of vaginal lactobacilli against Chlamydia trachomatis | Nahui Palomino, R. A. ; Marangoni, A.; Nardini, P.; Parolin, C.; Giordani, B.; Laghi, L.; Vitali, B. | 2015 | 4.02 Riassunto (Abstract) | - | ||
12 | Application of infrared spectroscopy for the prediction of color components of red wines | Versari A.; Parpinello G.P.; Laghi L. | 2012 | SPECTROSCOPY | 1.01 Articolo in rivista | - | |
13 | Application of Infrared Spectroscopy to Grape and Wine Analysis | Arianna Ricci; Giuseppina Paola Parpinello; Luca Laghi; Milena Lambri; Andrea Versari | 2014 | NOVA Publishers, Inc | 2.01 Capitolo / saggio in libro | - | |
14 | Approcci innovativi per l’identificazione di specie di lattobacilli: studio dei metaboliti mediante spettrometria di risonanza magnetica (1H-RMN) | Foschi, C.; Laghi, L.; Parolin, C.; Giordani, B.; Compri, M.; Cevenini, R.; Vitali, B.; Marangoni, A | 2016 | 4.02 Riassunto (Abstract) | - | ||
15 | Approccio metabolomico per la valutazione della digeribilità di un idrolizzato di caseina con proprietà anti-ipertensive. | Alessia, Trimigno; Laura, Sánchez-Rivera; Beatriz, Miralles; Isidra, Recio; Luca, Laghi; Frances...co, Capozzi | 2014 | 4.03 Poster | - | ||
16 | Bioaccessibility of the Bioactive Peptide Carnosine during in Vitro Digestion of Cured Beef Meat | Elena Marcolini; Elena Babini; Alessandra Bordoni ;Mattia Di Nunzio; Luca Laghi; Anita Maczό; Gia...nfranco Picone; Emoke Szerdahelyi; Veronica Valli; Francesco Capozzi | 2015 | JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY | 1.01 Articolo in rivista | - | |
17 | Bioavailability of Microencapsulated Iron from Fortified Bread Assessed Using Piglet Model | Bryszewska, Malgorzata; Laghi, Luca; Zannoni, Augusta; Gianotti, Andrea; Barone, Francesca; Taney...o Saa, Danielle; Bacci, Maria; Ventrella, Domenico; Forni, Monica | 2017 | NUTRIENTS | 1.01 Articolo in rivista | ||
18 | Calcium and ascorbic acid affect cellular structure and water mobility in apple tissue during osmotic dehydration in sucrose solutions | Mauro, Maria A; Dellarosa, Nicolò; Tylewicz, Urszula; Tappi, Silvia; Laghi, Luca; Rocculi, Pietro...; Dalla Rosa, Marco | 2016 | FOOD CHEMISTRY | 1.01 Articolo in rivista | - | |
19 | Changes in the Amino Acid Composition of Bogue (Boops boops) Fish during Storage at Different Temperatures by 1H-NMR Spectroscopy | A. Ciampa; G. Picone; L. Laghi; H. Nikzad; F. Capozzi | 2012 | NUTRIENTS | 1.01 Articolo in rivista | ||
20 | Changes of water state on green and yellow kiwifruit during osmotic dehydration | Tylewicz U.; Laghi L.; Panarese V.; Rocculi P.; Placucci G.; Dalla Rosa M. | 2010 | s.n | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |