CARDENIA, VLADIMIRO

CARDENIA, VLADIMIRO  

DIPARTIMENTO DI SCIENZE E TECNOLOGIE AGRO-ALIMENTARI  

Assegnisti  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 77 (tempo di esecuzione: 0.094 secondi).
Titolo Autore(i) Anno Periodico Editore Tipo File
A Life Cycle Management approach for the innovation in the coffee value chain: The case of silver skin Andreas Vatsellas; Vladimiro Cardenia; Luca Falasconi; Fabio De Menna; Matteo Vittuari; Marco Set...ti; Susanna Tarozzi; Tullia Gallina Toschi 2013-01-01 - - 4.03 Poster -
ANALISI MULTIRESIDUO DI AGROFARMACI SU ALIMENTI DI ORIGINE VEGETALE SECONDO LA METODOLOGIA QuEChERS: STUDIO PRELIMINARE R. Lorenzini; V. Burato; M. Dalla Bella; M. Doria; I. Braschi; P. Flori; V. Cardenia; R. Boni 2008-01-01 - CLUEB 2.01 Capitolo / saggio in libro -
Analysis of cholesterol oxidation products by Fast gas chromatography/mass spectrometry V. Cardenia; M. T. Rodriguez-Estrada; E. Baldacci; S. Savioli; G. Lercker 2012-01-01 JOURNAL OF SEPARATION SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista -
Analysis of phytosterols and phytostanols in enriched dairy products by Fast gas chromatography-mass spectrometry R. Inchingolo; V. Cardenia; M. T. Rodriguez-Estrada 2014-01-01 JOURNAL OF SEPARATION SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista -
Analysis of plant sterols in enriched food by Fast gas chromatography/mass spectrometry V. Cardenia; R. Inchingolo; M. T. Rodriguez-Estrada 2013-01-01 - Fondazione Edmund Mach 4.02 Riassunto (Abstract) -
Analyzing beef sexing and sex-related compounds in meat: a problem of authentication. Vladimiro, Cardenia; Federica, Tesini; Maria Teresa Rodriguez-Estrada, ; Tullia Gallina Toschi, 2017-01-01 - - 7.13 Rapporto tecnico -
Antioxidant and prooxidant activity behavior of phospholipids in stripped soybean oil-in-water emulsions V. Cardenia; T. Waraho; M. T. Rodriguez-Estrada; D. J. McClements; E. A. Decker 2011-01-01 JOURNAL OF THE AMERICAN OIL CHEMISTS' SOCIETY - 1.01 Articolo in rivista -
Antioxidant effects of mono- and diacylglycerols in non-stripped and stripped soybean oil-in-water emulsions T. Waraho; V. Cardenia; Y. Nishino; K. N. Seneviratne;
M. T. Rodriguez-Estrada; D. J. McClements;...
E. A. Decker
2012-01-01 FOOD RESEARCH INTERNATIONAL - 1.01 Articolo in rivista -
Antioxidant role of DOPC in stripped soybean oil-in-water emulsion as related to pH and DOPC concentration V. Cardenia; T. Waraho; M. T. Rodriguez-Estrada; G. Lercker; E. A. Decker 2010-01-01 - Euro Fed Lipid 4.02 Riassunto (Abstract) -
APPUNTI DI PROCESSO: IL GENDER AUDIT DEL PROGETTO PLOTINA ALL’UNIVERSITÀ DI BOLOGNA Tullia, Gallina Toschi; Angela, Balzano; Francesca, Crivellaro; Maria, Mantini Satta; Elena, Lupp...i; Benedetta, Siboni; Vladimiro, Cardenia; Maria Teresa, Rodriguez-Estrada; Marco, Balboni; Daniela, Sangiorgi; Claudia, Possenti; Susi, Poli; Alessia, Franchini 2017-01-01 - Università degli Studi di Trento 4.01 Contributo in Atti di convegno E-book_SaperidiGenere.pdfAppunti di processo.pdf
Aspetti tossicologici legati all'utilizzo dei nuovi dispositivi elettronici per il rilascio di nicotina Canistro D, Vivarelli F, Cirillo S, Buschini A, Lazzaretti M, Cardenia V, Rodriguez Estrada M, Fr...anchi P, Lucarini M, Lodovici M, Lorenzini A, Marchionni S, Croco E, Turrini E, Fimognari C, Burattini S, Falcieri E, Paolini M. 2020-01-01 - - 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Assessment of in vitro removal of cholesterol oxidation products by Lactobacillus casei ATCC334 I.A. Machorro-Méndez; A. Hernández-Mendoza; V. Cardenia; M.T. Rodriguez-Estrada; G. Lercker; F. S...pinelli; A. Cellini; H.S. García 2013-01-01 LETTERS IN APPLIED MICROBIOLOGY - 1.01 Articolo in rivista -
Attività antiossidante della 1,2-dioleilfosfatidilcolina (DOPC) in emulsioni olio-in-acqua, in funzione della concentrazione e del pH V. Cardenia; T. Waraho; M. T. Rodriguez-Estrada; G. Lercker; E. Decker 2010-01-01 PROGRESS IN NUTRITION - 4.02 Riassunto (Abstract) -
Book Review Fats in Food Technology, 2nd ed., K.K. Rajah (Ed.). Wiley-Blackwell, Chichester, UK (2014), 386 pp., ISBN: 978-1-4051-9542-3 Vladimiro Cardenia 2014-01-01 JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS - 1.03 Recensione in rivista -
Characterization of coffee silverskin: opportunities and problems for a real use T. Gallina Toschi; M. Mandrioli; M. T. Rodriguez-Estrada; V. Cardenia 2014-01-01 - COST 4.02 Riassunto (Abstract) -
Cholesterol photosensitized oxidation in food and biological systems V. Cardenia; M. T. Rodriguez-Estrada; E. Boselli; G. Lercker 2013-01-01 BIOCHIMIE - 1.01 Articolo in rivista -
Cholesterol photosensitized oxidation in muscle foods E. Boselli; V. Cardenia; M. T. Rodriguez-Estrada 2012-01-01 EUROPEAN JOURNAL OF LIPID SCIENCE AND TECHNOLOGY - 1.01 Articolo in rivista -
Cholesterol photosensitized oxidation products in foods systems Cardenia, Vladimiro 2015-01-01 - OMICS International Conferences 4.02 Riassunto (Abstract) -
Coffee silver skin: waste or functional food? Vladimiro Cardenia; Mara Mandrioli; Carlotta Trombetti; Susanna Tarozzi; Giorgio Bonaga; Tullia G...allina Toschi 2013-01-01 - - 4.03 Poster -
Coffee silverskin: Characterization, possible uses, and safety aspects T. Gallina Toschi; V. Cardenia; G. Bonaga; M. Mandrioli; M. T. Rodriguez-Estrada 2014-01-01 JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY - 1.01 Articolo in rivista -