BETTI, MIRKO

BETTI, MIRKO  

DIP. DI SCIENZE DEGLI ALIMENTI  

M. Betti; BETTI M.  

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Titolo Autore(i) Anno Periodico Editore Tipo File
The Influence of Extraction and Precipitation pH on the Dry Matter Yield of Broiler Dark Meat M. Betti; D. L. Fletcher 2005-01-01 POULTRY SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista -
Characteristics of pale and dark broiler breast meat PETRACCI M.; BIANCHI M.; BETTI M.; CAVANI C. 2004-01-01 ZOOTECNICA INTERNATIONAL - 1.01 Articolo in rivista -
Color variation and characterization of broiler breast meat during processing in Italy PETRACCI M.; BIANCHI M.; BETTI M.; CAVANI C. 2004-01-01 POULTRY SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista -
Effect of stocking density, litter depth and light regimen on foot-pad disorders of broiler chickens MELUZZI A.; SIRRI F.; BETTI M.; BIANCHI C.; FRANCHINI A 2004-01-01 - wpsa 4.01 Contributo in Atti di convegno -
L’incidenza della miopatia del pettorale profondo nel pollo da carne BIANCHI M.; BETTI M.; MANFREDA G.; PETRACCI M.; SPIGNOLI S.; TAFFETANI L. 2004-01-01 - s.n. 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Relationships between raw broiler breast meat colour and Low-Resolution NMR relaxation properties PETRACCI M.; BIANCHI M.; BETTI M.; CREMONINI M.A.; LAGHI L.; CAVANI C.; PLACUCCI G. 2004-01-01 - s.n. 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Sistemi di alimentazione del coniglio per il miglioramento della qualità della carne CAVANI C.; BETTI M.; BIANCHI M.; PETRACCI M. 2004-01-01 RIVISTA DI CONIGLICOLTURA - 1.01 Articolo in rivista -
Technologies for improving the utilisation of poultry dark meat Betti M.; Fletcher D.L. 2004-01-01 - s.n 4.03 Poster -
Variabilità del colore delle carni avicole e riflessi sulla qualità dei prodotti PETRACCI M.; BIANCHI M.; BETTI M.; CAVANI C. 2004-01-01 RIVISTA DI AVICOLTURA - 1.01 Articolo in rivista -
Colour variation during processing and quality traits of broiler breast meat Petracci M.; Betti M.; Bianchi M.; Cavani C. 2003-01-01 ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista -
Effects of the dietary inclusion of vegetable fat and dehydrated alfalfa meal on the technological properties of rabbit meat Cavani C.; Betti M.; Bianchi M.; Petracci M. 2003-01-01 VETERINARY RESEARCH COMMUNICATIONS - 1.01 Articolo in rivista -
Technological characteristics of rabbit meat with raised n-3 PUFA Bianchi M.; Betti M.; Petracci M.; Cavani C. 2003-01-01 ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista Technological characteristics of rabbit meat with raised n 3 PUFA.pdf