Sfoglia per Autore
Comportamento di Arcobacter butzleri e Arcobacter cryaerophilus in latte vaccino UHT e pastorizzato a differenti temperature di conservazione
2012 Giacometti F.; Serraino A.; Marchetti G.; Rosmini R.
Quantitative risk assessment of verocytotoxin-producing Escherichia coli O157 and Campylobacter jejuni related to consumption of raw milk in a Province in Northern Italy
2012 Giacometti F.; Serraino A.; Bonilauri P.; Ostanello F. ; Daminelli P.; Finazzi G.; Losio M.N.; Marchetti G.; Liuzzo G. ; Zanoni R.G.; Rosmini R.
Visual evaluation of cattle cleanliness as a tool to reduce carcass microbial contamination: A comparison in two slaughterhouses [La valutazione visiva dello stato di pulizia dei bovini come strumento per ridurre la contaminazione delle carcasse: Confronto in due macelli]
2012 A. Serraino; R. Riu; F. Giacometti; G. Marchetti; R. Rosmini; L. Bardasi; G. Galletti; G. Merialdi; G. Liuzzo
Aflatoxin in food and feed: a review. Part II: situation, prevention and reduction
2013 Marchetti G.; Serraino A.; Giacometti F.; Bonfante E.; Rosmini R.
Isolamento di Arcobacter butzleri in campioni ambientali e alimentari in un caseificio industriale ed artigianale
2013 Giacometti F.; Serraino A.; Marchetti G.;Bonerba E.; Florio D.; Bonfante E. ; Zanoni R.G.;Rosmini R.
Aflatoxin in food and feed: a review (Part 1: aflatoxins and aflatoxicosis)
2013 Marchetti G.; Serraino A.; Giacometti F.; Bonfante E.; Rosmini R.
The efficiency of acidic electrolyzed oxidizing water to reduce spoilage microorganism load in beef
2013 Marchetti G.; Daminelli P.; Giacometti F.; Losio M. N.; Dalzini E.; Monastero P.; Rosmini R.; Serraino A.
Survival of Arcobacter butzleri during production and storage of artisan water buffalo mozzarella cheese
2013 Serraino A.; Giacometti F.; Daminelli P.; Losio M. N.; Finazzi G.; Marchetti G.; Zambrini A.V.; Rosmini R.
Survey on antimicrobial residues in raw milk and antimicrobial use in dairy farms in the Emilia-Romagna Region, Italy
2013 Serraino A.; Giacometti F.; Marchetti G.; Zambrini A.V.; Zanirato G.;Fustini M.;Rosmini R.
Review on aflatoxins in food and feed: sources of human exposure and control
2013 Marchetti G.; Serraino A.; Giacometti F.; Bonfante E.; Rosmini R.
Evaluation and identification of histamine-forming bacteria on fish products of middle Adriatic Sea
2013 Claudia Costanza;Matilde Cecchini;Rocco Mancusi;Alcide Mosso;Gabriele Giani;Roberto Rosmini;Marcello Trevisani
Isolation of Arcobacter butzleri in environmental and food samples in an industrial and an artisanal dairy plants
2013 Giacometti F.; Serraino A.; Marchetti G.;Bonerba E.; Florio D.; Bonfante E.; Zanoni R.G.; Rosmini R.
Fate of Listeria monocytogenes during production and storage of artisan water buffalo mozzarella cheese
2013 A. Serraino; G. Finazzi; G. Marchetti; P. Daminelli; R. Riu; F. Giacometti; M. N. Losio; R. Rosmini
Four year monitoring of foodborne pathogens in raw milk sold by vending machines in Italy.
2013 Giacometti F.; Bonilauri P.; Serraino A.;Peli A.; Amatiste S.; Arrigoni N.; Bianchi M.; Bilei S.; Cascone G.; Comin D.; Daminelli P.; Decastelli L.; Fustini M; Mion R.; Petruzzelli A.; Rosmini R.; Rugna G.; Tamba M.; Tonucci F.; Bolzoni G.
Evaluation of Listeria monocytogenes growth in raw milk at refrigeration temperatures/Valutazione della crescita di Listeria monocytogenes in latte crudo a temperature di refrigerazione
2014 Sabrina Albonetti; Gian Marco Baranzoni; Andrea Paci; Fabiana Savigni; Roberto Rosmini
Survival of Listeria monocytogenes in ready-to-eat frozen meat broth/Sopravvivenza di Listeria monocytogenes in brodo di carne surgelato pronto
2014 Sabrina Albonetti; Gian Marco Baranzoni; Emanuele Guidi; Fabiana Savigni; G. Cuoghi; Roberto Rosmini
Behaviour of Arcobacter butzleri and Arcobacter cryaerophilus in ultra-high temperature, pasteurized and raw cow’s milk under different temperature conditions
2014 Giacometti F.; Serraino A.; Pasquali F.; De Cesare A.; Bonerba E.; Rosmini R
Attribution of human Salmonella infections to animal and food sources in Italy (2002-2010): adaptations of the Dutch and modified Hald source attribution models
2014 L. Mughini-Gras; Barrucci F.; Smid J.H.;Graziani C.; Luzzi I.; Ricci A.; Barco L.; Rosmini R.; Havelaar A.H.; Van Pelt W.; Busani L.
Effects of beeswax coating on the oxidative stability of long-ripened Italian salami
2017 Trevisani, Marcello; Cecchini, Matilde; Siconolfi, Daniela; Mancusi, Rocco; Rosmini, Roberto
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile