Sfoglia per Autore
Rivista dell'Associazione Italiana Veterinari Igienisti A.I.V.I.
2008 R. ROSMINI
BACTERICIDAL ACTIVITY OF ELECTROLYZED OXIDIZING WATER ON MEAT AND POULTRY
2008 Serraino A.; Giacometti F.; Lugoboni B.; Matera R.; Gazzotti T.; Riu R.; Coccollone A.; Rosmini R.
Igiene e tecnologie dei prodotti carnei
2008 M. Trevisani; R. Rosmini
Chloramphenicol influence on antioxidant enzymes with preliminary approach on microsomial CYP1A immunopositive-protein in Chamelea gallina.
2008 Monari M.; Foschi J.; Cortesi P.; rosmini R.; Cattani O.; Serrazanetti G.P.
DUTIES AND FUNCTIONS OF VETERINARY PUBLIC HEALTH FOR THE MANAGEMENT OF FOOD SAFETY: PRESENT NEEDS AND EVALUATION OF EFFICIENCY
2008 TREVISANI M.; ROSMINI R.
Correlazione tra carica microbica della cute di bovini presentati al macello e caratteristiche microbiologiche delle carcasse da essi derivate
2009 Riu R. ; Liuzzo G. ; Merialdi G. ; Bardasi L. ; Galletti G. ; Coccollone A .; Giacometti F. ; Serraino A. ; Rosmini R.
Relation between level of contamination on hide of animals presented for slaughter and contamination on the resultant carcasses
2009 Riu R. ; Liuzzo G. ; Merialdi G. ; Bardasi L. ; Galletti G. ; Coccollone A .; Giacometti F. ; Serraino A. ; Rosmini R.
Studio proteomico di CYP1A-immunopositive protein e Heat Shock Protein 70 in Chamelea gallina trattata con B[a]P
2009 Foschi J.; Monari M.; Fabbri M.; Ferrara F.; Rosmini R.; Serrazanetti G.P.
Investigation of EROD, CYP1A immunopositive proteins and SOD in haemocytes of Chamelea gallina and their role in response to B[a]P
2009 M. Monari; J. Foschi; V. Matozzo ; M.G. Marin; M. Fabbri; R. Rosmini; G.P. Serrazanetti
Ruolo delle difese antiossidanti durante il recupero post anossico nel bivalve Scapharca inaequivalvis
2010 J. Foschi; G. Mancini; M. Fabbri; R. Rosmini; G.P. Serrazanetti; M. Monari
Contaminzione da microrganismi indicatori e patogeni presenti sulla cute di bovini presentati al macello e nelle carcasse da essi derivate
2010 Liuzzo G.; Riu R.; Merialidi G.; Bardasi L.; Galletti G.; Carra E.; Rosmini R.; Giacometti V.; Pizzamiglio V.; Serraino A
Heath shock protein 70 response to physical and chemical stress in Chamelea gallina
2011 M. Monari; J. Foschi; R. Rosmini; M.G. Marin; G.P. Serrazanetti;
Indicator and pathogenic microorganisms contamination of hide of cattle presented for slaughter and contamination of the resultant carcasses
2011 Liuzzo G.; Riu R.; Merialdi G.; Bardasi L.; Galletti G.; Carra E.; Rosmini R.; Giacometti F.; Pizzamiglio V.; Serraino A.
Variation in the Prevalence of Enteropathogenic Yersinia in Slaughter Pigs from Belgium, Italy, and Spain.
2011 Martínez PO; Fredriksson-Ahomaa M; Pallotti A; Rosmini R; Houf K; Korkeala H.
2-DE proteomic analysis of HSP70 in mollusc Chamelea gallina
2011 Foschi J.; Matozzo V.; Rosmini R.; Serrazanetti G.P.; Monari M.;
Quantification of lead and cadmium in poultry and bird game meat by square-wave anodic-stripping voltammetry
2011 M. Trevisani; M. Cecchini; L. Taffetani; L. Vercellotti; R. Rosmini
APPLICAZIONE DEI PREREQUISITI NEI PIANI DI AUTOCONTROLLO AZIENDALI TRA NORMATIVA COGENTE E VOLONTARIA - PREREQUISITE PROGRAMMES IN OWN CHECKS IN STATUTORY AND VOLUNTARY LEGISLATION
2012 Guidi E.; Lauriola A.; Piumi M.; Bartczak M. L.; Serena F.; Barontini F.; Albonetti S.; Rosmini R.; Baranzoni G.
Rassegna sull'esposizione umana alle aflatossine
2012 Marchetti G.; Serraino A.; Giacometti F.; Rosmini R.
OCCURANCE OF HISTAMINE IN FISH PRODUCTS ON MARKET [PRESENZA D’ISTAMINA NEI PRODOTTI ITTICI IN COMMERCIO]
2012 Mancusi R.; Bini R.M.; Cecchini M.; Delle Donne G.; Rosmini R.; Trevisani M.
Comportamento di Arcobacter butzleri e Arcobacter cryaerophilus in latte vaccino UHT e pastorizzato a differenti temperature di conservazione
2012 Giacometti F.; Serraino A.; Marchetti G.; Rosmini R.
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile