Sfoglia per Autore
Mostrati risultati da 1 a 5 di 5
Il contributo delle produzioni agro-alimentari biologiche e integrate alla sostenibilità. Un'analisi critica
2004 M. Kindt; P. Mazzaracchio; G. Barbiroli
Interactions between anthocyanins and organic food molecules in model systems
2004 P. Mazzaracchio; P. Pifferi; M. Kindt; A. Munyaneza;Barbiroli G.
Effects of lipids on the quality of commercial frozen ready pasta meals
2006 M. Kindt; G. Lercker; P. Mazzaracchio; G. Barbiroli
Statistical Methods for Defining Homogeneous Merchandising Categories for Foods:The Case of Savoury and Sweet Bakery Products
2008 G.Barbiroli;P.Mazzaracchio;F.Camillo;M.Kindt;I.D'Attoma
Quality factors and grades for the classification and standardisation of complex ready pasta meals
2008 M.Kindt;P.Mazzaracchio;G.Barbiroli
Mostrati risultati da 1 a 5 di 5
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile