From food residues to eco-friendly packaging: how it is possible to valorise agro-industrial residues to obtain CO2-neutral biomaterials / Vannini Micaela, Gioia Claudio, Totaro Grazia, Bianchi Stefano, Marchese Paola, Sisti Laura, Celli Annamaria,. - ELETTRONICO. - (2022), pp. 41-41. (Intervento presentato al convegno 6th International Conference on Food and Wine supply Chain tenutosi a Bologna nel 7-10 giugno 2022).

From food residues to eco-friendly packaging: how it is possible to valorise agro-industrial residues to obtain CO2-neutral biomaterials

Vannini Micaela;Gioia Claudio;Totaro Grazia;Bianchi Stefano;Marchese Paola;Sisti Laura;Celli Annamaria
2022

2022
6th International Conference on Food and Wine supply Chain
41
41
From food residues to eco-friendly packaging: how it is possible to valorise agro-industrial residues to obtain CO2-neutral biomaterials / Vannini Micaela, Gioia Claudio, Totaro Grazia, Bianchi Stefano, Marchese Paola, Sisti Laura, Celli Annamaria,. - ELETTRONICO. - (2022), pp. 41-41. (Intervento presentato al convegno 6th International Conference on Food and Wine supply Chain tenutosi a Bologna nel 7-10 giugno 2022).
Vannini Micaela, Gioia Claudio, Totaro Grazia, Bianchi Stefano, Marchese Paola, Sisti Laura, Celli Annamaria,
File in questo prodotto:
Eventuali allegati, non sono esposti

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11585/897928
 Attenzione

Attenzione! I dati visualizzati non sono stati sottoposti a validazione da parte dell'ateneo

Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact