NIKODINOSKA, IVANA
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 154
EU - Europa 130
AS - Asia 119
AF - Africa 11
SA - Sud America 10
Totale 424
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 152
IT - Italia 59
CN - Cina 50
SG - Singapore 36
GB - Regno Unito 18
DE - Germania 11
SE - Svezia 9
BR - Brasile 8
HK - Hong Kong 7
IN - India 7
VN - Vietnam 6
FI - Finlandia 5
FR - Francia 5
NL - Olanda 5
RU - Federazione Russa 5
IE - Irlanda 4
RW - Ruanda 4
KR - Corea 3
SC - Seychelles 3
AT - Austria 2
CI - Costa d'Avorio 2
EE - Estonia 2
ID - Indonesia 2
JO - Giordania 2
TR - Turchia 2
BD - Bangladesh 1
BE - Belgio 1
BG - Bulgaria 1
CA - Canada 1
CG - Congo 1
GR - Grecia 1
HR - Croazia 1
JP - Giappone 1
MX - Messico 1
PE - Perù 1
PK - Pakistan 1
RO - Romania 1
UZ - Uzbekistan 1
VE - Venezuela 1
ZA - Sudafrica 1
Totale 424
Città #
Fairfield 25
Singapore 24
Ashburn 18
Bologna 17
Southend 16
Hefei 13
Woodbridge 12
Cambridge 9
Houston 8
Hong Kong 7
Santa Clara 7
Ann Arbor 6
Cesena 6
Seattle 6
Wilmington 6
Shenyang 5
Beijing 4
Chandler 4
Coccaglio 4
Dublin 4
Hanoi 4
Jinan 4
Los Angeles 4
Munich 4
New York 4
Princeton 4
Redmond 4
São Paulo 4
Boardman 3
Helsinki 3
Hyderabad 3
Milan 3
Ningbo 3
Seoul 3
Abidjan 2
Amman 2
Ankara 2
Dearborn 2
Falls Church 2
Hebei 2
Jakarta 2
Lumezzane 2
Modena 2
Nanjing 2
Napoli 2
Redondo Beach 2
San Diego 2
San Francisco 2
Sassari 2
Vienna 2
Westminster 2
Bengaluru 1
Berlin 1
Brazzaville 1
Brescia 1
Brussels 1
Buffalo 1
Caracas 1
Castro Alves 1
Cervia 1
Changsha 1
Charlotte 1
Chicago 1
Curitiba 1
Da Nang 1
Dallas 1
Frankfurt am Main 1
Fuzhou 1
Gagliano Del Capo 1
Garbagnate Milanese 1
Guarulhos 1
Ho Chi Minh City 1
Lappeenranta 1
Mexico City 1
Moscow 1
Norwalk 1
Olalla 1
Ottawa 1
Padova 1
Paris 1
Pavullo Nel Frignano 1
Phoenix 1
Rancho Palos Verdes 1
Ronchi di Campanile 1
Saint Petersburg 1
Santiago de Surco 1
Shanghai 1
Sialkot 1
Sofia 1
Stradella 1
Taiyuan 1
Tokyo 1
Turku 1
Vitorino Freire 1
Zola Predosa 1
Totale 329
Nome #
Lactic acid bacteria as protective cultures in fermented pork meat to prevent Clostridium spp. growth 162
Protective cultures against foodborne pathogens in a nitrite reduced fermented meat product 147
Characterization of Lactic Acid Bacteria Isolated from Spontaneously Fermented Sausages: Bioprotective, Technological and Functional Properties 134
Totale 443
Categoria #
all - tutte 1.302
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 1.302


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/202128 0 0 0 0 0 0 0 6 3 13 3 3
2021/202231 2 4 1 0 2 5 2 2 3 2 1 7
2022/202334 4 5 2 4 2 2 2 2 6 1 3 1
2023/202437 0 2 9 2 2 7 3 1 1 6 2 2
2024/202596 6 9 7 12 10 4 4 5 10 6 7 16
2025/202686 17 17 15 14 20 3 0 0 0 0 0 0
Totale 443