MARCHETTI, GIACOMO

MARCHETTI, GIACOMO  

DIPARTIMENTO DI SCIENZE MEDICHE VETERINARIE  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 21 (tempo di esecuzione: 0.035 secondi).
Titolo Autore(i) Anno Periodico Editore Tipo File
A screening sampling plan to detect Mycobacterium avium subsp. paratuberculosis-positive dairy herds Serraino A.; Arrigoni N.; Ostanello F.; Ricchi M.; Marchetti G.; Bonilauri P.; Bonfante E.; Giaco...metti F. 2014-01-01 JOURNAL OF DAIRY SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista -
Paratubercolosi nel sud Italia: presenza negli allevamenti e valutazione del rischio Serraino A.; Ostanello F.; Giacometti F.; Marchetti G.; Arrigoni N.; Ricchi M.; Bonilauri P.; Zan...irato G. 2014-01-01 - Ligrafia SAB 3.01 Monografia / trattato scientifico in forma di libro -
Quantitative risk assessment of Mycobacterium avium subsp. paratuberculosis survival in pasteurized milk in three dairy plants in Italy. Food Control. In press Serraino A.; Bonilauri P.; Arrigoni N.; Ostanello F.; Ricchi M.; Marchetti G.; Bonfante E.; Albon...etti S. ; Giacometti. F. 2014-01-01 FOOD CONTROL - 1.01 Articolo in rivista -
Aflatoxin in food and feed: a review (Part 1: aflatoxins and aflatoxicosis) Marchetti G.; Serraino A.; Giacometti F.; Bonfante E.; Rosmini R. 2013-01-01 TECNICA MOLITORIA - 1.01 Articolo in rivista -
Aflatoxin in food and feed: a review. Part II: situation, prevention and reduction Marchetti G.; Serraino A.; Giacometti F.; Bonfante E.; Rosmini R. 2013-01-01 TECNICA MOLITORIA - 1.01 Articolo in rivista -
Fate of Listeria monocytogenes during production and storage of artisan water buffalo mozzarella cheese A. Serraino; G. Finazzi; G. Marchetti; P. Daminelli; R. Riu; F. Giacometti; M. N. Losio; R. Rosmini 2013-01-01 ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista -
Isolamento di Arcobacter butzleri in campioni ambientali e alimentari in un caseificio industriale ed artigianale Giacometti F.; Serraino A.; Marchetti G.;Bonerba E.; Florio D.; Bonfante E. ; Zanoni R.G.;Rosmini R. 2013-01-01 - AIVI 4.02 Riassunto (Abstract) -
Isolation of Arcobacter butzleri in environmental and food samples in an industrial and an artisanal dairy plants Giacometti F.; Serraino A.; Marchetti G.;Bonerba E.; Florio D.; Bonfante E.; Zanoni R.G.; Rosmini R. 2013-01-01 ITALIAN JOURNAL OF FOOD SAFETY - 1.01 Articolo in rivista ijfs ARCO CASEIFICI.pdf
Prevalence of Mycobacterium avium subsp. paratuberculosis in milk and dairy cattle in Southern Italy; preliminary results Marchetti G.; Ricchi M.; Serraino A.; Giacometti F.; Bonfante E.; Arrigoni N. 2013-01-01 ITALIAN JOURNAL OF FOOD SAFETY - 1.01 Articolo in rivista IJFS paratbc.pdf
Prevalenza della paratubercolosi in allevamenti da latte in sud Italia Marchetti G.; Ricchi M.; Serraino A.; Giacometti F.; Bonfante E.;Arrigoni N. 2013-01-01 - AIVI 4.02 Riassunto (Abstract) -
Review on aflatoxins in food and feed: sources of human exposure and control Marchetti G.; Serraino A.; Giacometti F.; Bonfante E.; Rosmini R. 2013-01-01 INDUSTRIE ALIMENTARI - 1.01 Articolo in rivista -
Survey on antimicrobial residues in raw milk and antimicrobial use in dairy farms in the Emilia-Romagna Region, Italy Serraino A.; Giacometti F.; Marchetti G.; Zambrini A.V.; Zanirato G.;Fustini M.;Rosmini R. 2013-01-01 ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista antibiotici IJAS.pdf
Survival of Arcobacter butzleri during production and storage of artisan water buffalo mozzarella cheese Serraino A.; Giacometti F.; Daminelli P.; Losio M. N.; Finazzi G.; Marchetti G.; Zambrini A.V.; R...osmini R. 2013-01-01 FOODBORNE PATHOGENS AND DISEASE - 1.01 Articolo in rivista -
The efficiency of acidic electrolyzed oxidizing water to reduce spoilage microorganism load in beef Marchetti G.; Daminelli P.; Giacometti F.; Losio M. N.; Dalzini E.; Monastero P.; Rosmini R.; Ser...raino A. 2013-01-01 INDUSTRIE ALIMENTARI - 1.01 Articolo in rivista -
Behavior of Salmonella Typhimurium during production and storage of artisan water buffalo mozzarella cheese A. Serraino; G. Finazzi; G. Marchetti; P. Daminelli; R. Riu; F. Giacometti; M.N. Losio; R. Rosmini. 2012-01-01 ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista IJAS salmonella mozza.pdf
Comportamento di Arcobacter butzleri e Arcobacter cryaerophilus in latte vaccino UHT e pastorizzato a differenti temperature di conservazione Giacometti F.; Serraino A.; Marchetti G.; Rosmini R. 2012-01-01 - Associazione Italiana Veterinari Igieneisti 4.02 Riassunto (Abstract) -
MYCOBACTERIUM AVIUM SUSP. PARATUBERCULOSIS NELLA FILIERA LATTIERO CASEARIA Marchetti G.; Coccollone A.; Giacometti F.; Riu R.; Serraino A. 2012-01-01 ITALIAN JOURNAL OF FOOD SAFETY - 1.01 Articolo in rivista map rassegna aivi.pdf
Quantitative risk assessment of verocytotoxin-producing Escherichia coli O157 and Campylobacter jejuni related to consumption of raw milk in a Province in Northern Italy Giacometti F.; Serraino A.; Bonilauri P.; Ostanello F. ; Daminelli P.; Finazzi G.; Losio M.N.; Ma...rchetti G.; Liuzzo G. ; Zanoni R.G.; Rosmini R. 2012-01-01 JOURNAL OF FOOD PROTECTION - 1.01 Articolo in rivista -
Rassegna sull'esposizione umana alle aflatossine Marchetti G.; Serraino A.; Giacometti F.; Rosmini R. 2012-01-01 - Associazione Italiana Veterinari Igienisti 4.02 Riassunto (Abstract) -
Visual evaluation of cattle cleanliness as a tool to reduce carcass microbial contamination: A comparison in two slaughterhouses [La valutazione visiva dello stato di pulizia dei bovini come strumento per ridurre la contaminazione delle carcasse: Confronto in due macelli] A. Serraino; R. Riu; F. Giacometti; G. Marchetti; R. Rosmini; L. Bardasi; G. Galletti; G. Meriald...i; G. Liuzzo 2012-01-01 INDUSTRIE ALIMENTARI - 1.01 Articolo in rivista -