AYYAD, ZIAD
Dettaglio
AYYAD, ZIAD
DIPARTIMENTO DI SCIENZE E TECNOLOGIE AGRO-ALIMENTARI
Ziad Ayad; Ziad Ayyad; Ayyad Z.
Pubblicazioni
Risultati 1 - 7 di 7 (tempo di esecuzione: 0.0 secondi).
Titolo | Autore(i) | Anno | Periodico | Editore | Tipo | File | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | A sensory and metabolomic approach for the "zonation" of typical extra virgin olive oils: an Italian case study | Tesini F.; Barbieri S.; Ayyad Z.; Bendini A.; Gallina Toschi T.; | 2013 | 4.02 Riassunto (Abstract) | - | ||
2 | Characterization of Water/Sucrose Laurate/n-Propanol/Allylbenzene Microemulsions | Monzer Fanun; Ziad Ayad; Samer Mudalal; Shirel Dahoah; Diana Meltzer; Michael Schwarze; Reinhard ...Schomäcker; Jochanan Blum | 2012 | JOURNAL OF SURFACTANTS AND DETERGENTS | 1.01 Articolo in rivista | - | |
3 | Effetto della filtrazione e della chiarificazione con gas inerti sulla qualità di oli vergini di oliva | Valli E.; Ayyad Z.; Bendini A.; Gallina Toschi T. | 2014 | Società di ortofrutticoltura italiana | 4.02 Riassunto (Abstract) | - | |
4 | Influence of an innovative and promising gas clarification process on the quality of stored extra virgin olive oils | Valli, Enrico; Ayyad, Ziad; Garcia-Salas, Patricia; Cevoli, Chiara; Afaneh, Ibrahim Abdullah; Ben...dini, Alessandra; Gallina Toschi, Tullia | 2019 | FOOD RESEARCH INTERNATIONAL | 1.01 Articolo in rivista | ||
5 | Influence of different filtration systems on the quality of a PDO extra virgin olive oil | Ziad Ayyad; Enrico Valli; Giuseppe Di Lecce ; Alessandra Bendini; Tullia Gallina Toschi | 2013 | 4.03 Poster | - | ||
6 | Sustainability and quality in the food supply chain. A case study of shipment of edible oils | Riccardo Manzini ; Riccardo Accorsi ; Ziad Ayyad ; Alessandra Bendini ; Marco Bortolini ; Mauro G...amberi ; Enrico Valli ; Tullia Gallina Toschi | 2014 | BRITISH FOOD JOURNAL | 1.01 Articolo in rivista | - | |
7 | "Zonation" of typical extravirgin olive oils by selected minor components and sensory evaluation; an Italian case study. | Tesini F.; Barbieri S.; Ayyad Z.; Bendini A.; Valli E.; Gallina Toschi T. | 2013 | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |