NIK ZAD SANGSARI, HOMA

NIK ZAD SANGSARI, HOMA  

H. Nik Zad; NIK ZAD H.  

Risultati 1 - 4 di 4 (tempo di esecuzione: 0.001 secondi).
Titolo Autore(i) Anno Periodico Editore Tipo File
A foodomics approach to evaluate the freshness of selected fish species in different aquaculture systems G. Picone; A. Ciampa; L. Laghi; E. Marcolini; H. Nikzad; F. Capozzi 2012-01-01 - s.n 4.02 Riassunto (Abstract) -
Changes in the Amino Acid Composition of Bogue (Boops boops) Fish during Storage at Different Temperatures by 1H-NMR Spectroscopy A. Ciampa; G. Picone; L. Laghi; H. Nikzad; F. Capozzi 2012-01-01 NUTRIENTS - 1.01 Articolo in rivista nutrients-04-00542.pdf
Effetti microbiologici della manipolazione a bordo del peschereccio in Merluccius merluccius P. Serratore; H. Nik Zad; E. Zavatta; S. Piraccini; G. Ciaravino; M. Trentini 2011-01-01 ITALIAN JOURNAL OF FOOD SAFETY - 1.01 Articolo in rivista AIVI 2010-PUB 2011_MERLUZZO .pdf
Microbiological effects of on board fishing vessels handling in Meluccius merluccius. Serratore P.; Nik Zad H.; Zavatta E.; Piraccini S.; Ciaravino G.; Trentini M. 2010-01-01 - s.n 4.02 Riassunto (Abstract) -