SPADONI, ROBERTA
SPADONI, ROBERTA
DIPARTIMENTO DI SCIENZE E TECNOLOGIE AGRO-ALIMENTARI
Docenti di ruolo di IIa fascia
Agri-food chain and sustainability: towards a measurement tool for socially responsible products
2014 Maurizio Canavari; Roberta Spadoni; Concetta Nazzaro; Giuseppe Marotta;Alessio Ishizaka
Alimenti e salute - Il contributo dell'Economia agro-alimentare
2009 Baraldi F.; Canavari M.; Regazzi D.; Spadoni R.
Alimenti e salute – Il contributo dell’Economia agroalimentare
2007 F. Baraldi; D. Regazzi; M. Canavari; R. Spadoni
An overview of the organic and green food market in China
2010 Marchesini S.; Huliyeti H.; Spadoni R.
Analisi territoriale della Val Samoggia
2005 M. Casciato; R. Spadoni
Attitudes and Motivations Toward Craft Beer Consumption: An Explanatory Study in Two Different Countries
2019 Rivaroli, Sergio*; Lindenmeier, Jörg; Spadoni, Roberta
Benessere e suino pesante, un'analisi economica
2006 Baraldi F.; Bianchi C.; Mazzini C.; Spadoni R.
CAP. 4 - LE PRODUZIONI VEGETALI
2007 D. REGAZZI; E. PIGNATTI; R. SPADONI
Certificarsi apre i mercati e razionalizza la produzione
2009 Pignatti E.; Spadoni R.
Certificazione agroalimentare da vincolo a opportunità
2009 Spadoni R.; Canavari M.
Challenges in marketing quality food products
2010 Canavari M.; Castellini A.; Spadoni R.
Comparison among quality assurance and management schemes regarding the ability to enhance suppliers-retailers relationships in Emilia-Romagna (Italy)
2005 Canavari M.; Spadoni R.; Pignatti E.
Comparison among quality assurance and management schemes regarding the ability to enhance suppliers-retailers relationships in Emilia-Romagna (Italy)
2007 Canavari M.; Spadoni R.; Pignatti E.
Consumers’ perception of food product craftsmanship: a review of evidence
2020 Sergio Rivaroli, Beatrice Baldi, Roberta Spadoni
Creating a traceability model through the analysis of information and relationships between the agents of a fruit supply chain
2004 Canavari M.; Centonze R.; Rotondi A.; Spadoni R.
Cropping Patterns for Conventional and Organic Farming: a Farm-Level Linear Programming Model (MAD)
2013 C. Signorotti;M. Canavari;G. Vitali;S. Albertazzi;G. Bazzani;N. Cantore;G. Baldoni;R. Spadoni;D. Regazzi
Dialectical istitutions for animal genetic resources management
2004 R. Spadoni; R. Centonze
Drivers of liking and value perception for a new apple cultivar in Italy
2023 Rivaroli, Sergio; Spadoni, Roberta; Tartarini, Stefano; Gregori, Roberto; Riedel, Bettina; Draicchio, Paola; Folini, Luca; Altintzoglou, Themistoklis; Canavari, Maurizio
Editorial
2009 Canavari M.; Cantore N.; Castellini A.; Pignatti E.; Spadoni R.
Educational farms in the Emilia-Romagna region: their role in food habit education
2011 Canavari M.; Huffaker C.; Mari R.; Regazzi D.; Spadoni R.
Titolo | Autore(i) | Anno | Periodico | Editore | Tipo | File |
---|---|---|---|---|---|---|
Agri-food chain and sustainability: towards a measurement tool for socially responsible products | Maurizio Canavari; Roberta Spadoni; Concetta Nazzaro; Giuseppe Marotta;Alessio Ishizaka | 2014-01-01 | - | Universitas Studiorum | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Alimenti e salute - Il contributo dell'Economia agro-alimentare | Baraldi F.; Canavari M.; Regazzi D.; Spadoni R. | 2009-01-01 | ITALIAN JOURNAL OF AGRONOMY | - | 1.01 Articolo in rivista | 2009_IJAv04i01supplp163.pdf |
Alimenti e salute – Il contributo dell’Economia agroalimentare | F. Baraldi; D. Regazzi; M. Canavari; R. Spadoni | 2007-01-01 | - | Facoltà di Agraria - Università di Foggia | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
An overview of the organic and green food market in China | Marchesini S.; Huliyeti H.; Spadoni R. | 2010-01-01 | - | Wageningen Academic Publishers | 2.01 Capitolo / saggio in libro | - |
Analisi territoriale della Val Samoggia | M. Casciato; R. Spadoni | 2005-01-01 | - | Legoprint | 2.01 Capitolo / saggio in libro | - |
Attitudes and Motivations Toward Craft Beer Consumption: An Explanatory Study in Two Different Countries | Rivaroli, Sergio*; Lindenmeier, Jörg; Spadoni, Roberta | 2019-01-01 | JOURNAL OF FOOD PRODUCTS MARKETING | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Benessere e suino pesante, un'analisi economica | Baraldi F.; Bianchi C.; Mazzini C.; Spadoni R. | 2006-01-01 | RIVISTA DI SUINICOLTURA | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
CAP. 4 - LE PRODUZIONI VEGETALI | D. REGAZZI; E. PIGNATTI; R. SPADONI | 2007-01-01 | - | MAGGIOLI | 2.01 Capitolo / saggio in libro | - |
Certificarsi apre i mercati e razionalizza la produzione | Pignatti E.; Spadoni R. | 2009-01-01 | L'INFORMATORE AGRARIO | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Certificazione agroalimentare da vincolo a opportunità | Spadoni R.; Canavari M. | 2009-01-01 | L'INFORMATORE AGRARIO | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Challenges in marketing quality food products | Canavari M.; Castellini A.; Spadoni R. | 2010-01-01 | JOURNAL OF INTERNATIONAL FOOD & AGRIBUSINESS MARKETING | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Comparison among quality assurance and management schemes regarding the ability to enhance suppliers-retailers relationships in Emilia-Romagna (Italy) |
Canavari M.; Spadoni R.; Pignatti E. |
2005-01-01 | - | Georg-August-Universität Göttingen | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Comparison among quality assurance and management schemes regarding the ability to enhance suppliers-retailers relationships in Emilia-Romagna (Italy) |
Canavari M.; Spadoni R.; Pignatti E. |
2007-01-01 | - | Wageningen Academic Publishers | 2.01 Capitolo / saggio in libro | - |
Consumers’ perception of food product craftsmanship: a review of evidence | Sergio Rivaroli, Beatrice Baldi, Roberta Spadoni | 2020-01-01 | FOOD QUALITY AND PREFERENCE | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Creating a traceability model through the analysis of information and relationships between the agents of a fruit supply chain | Canavari M.; Centonze R.; Rotondi A.; Spadoni R. | 2004-01-01 | - | INRA-Département ESR | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Cropping Patterns for Conventional and Organic Farming: a Farm-Level Linear Programming Model (MAD) | C. Signorotti;M. Canavari;G. Vitali;S. Albertazzi;G. Bazzani;N. Cantore;G. Baldoni;R. Spadoni;D. ...Regazzi | 2013-01-01 | - | - | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Dialectical istitutions for animal genetic resources management | R. Spadoni; R. Centonze | 2004-01-01 | - | s.n | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Drivers of liking and value perception for a new apple cultivar in Italy | Rivaroli, Sergio; Spadoni, Roberta; Tartarini, Stefano; Gregori, Roberto; Riedel, Bettina; Draicc...hio, Paola; Folini, Luca; Altintzoglou, Themistoklis; Canavari, Maurizio | 2023-01-01 | BRITISH FOOD JOURNAL | - | 1.01 Articolo in rivista | 10-1108_BFJ-10-2022-0865.pdf |
Editorial | Canavari M.; Cantore N.; Castellini A.; Pignatti E.; Spadoni R. | 2009-01-01 | - | Wageningen Academic Publishers | 2.04 Breve introduzione | - |
Educational farms in the Emilia-Romagna region: their role in food habit education | Canavari M.; Huffaker C.; Mari R.; Regazzi D.; Spadoni R. | 2011-01-01 | - | Springer | 2.01 Capitolo / saggio in libro | - |