FIORI, GIOVANNI
FIORI, GIOVANNI
DIPARTIMENTO DI SCIENZE E TECNOLOGIE AGRO-ALIMENTARI
Personale tecnico amm.vo
A low-cost device for accurate and continuous measurements of fruit diameter
2007 Morandi B.; Manfrini L.; Zibordi M.; Noferini M.; Fiori G.; Corelli Grappadelli L.
A novel type of seaweed extract as a natural alternative to the use of iron chelates in strawberry production
2010 F. Spinelli ; G. Fiori; M. Noferini; M. Sprocatti; G. Costa
DAFL: New Innovative Device to Monitor Fruit Ripening in Storage
2015 Vidoni, S.; Fiori, G.; Rocchi, L.; Spinelli, F.; Musacchi, S.; Costa, G.
Effects of mineral and organic fertilization and ripening stage on the emission of volatile organic compounds and antioxidant activity of Stark RedGold nectarine
2010 TOSELLI M.; BALDI E.; MARANGONI B.; NOFERINI M.; FIORI G.; BREGOLI A.; NDAGIJIMANA M.
Il DA-meter, una strumentazione non distruttiva per determinare il momento di raccolta e lo stadio di maturazione dei frutti di Actinidia deliciosa ed Actinidia chinensi
2009 Noferini M.; Piccinini L.; Bonora E.; Fiori G.; Costa G.
Indice DA, nuovo parametro non distruttivo per stabilire epoche di raccolta e qualità dei frutti
2008 M.NOFERINI; G. FIORI; V. ZIOSI; G. COSTA
Perspectives on the use of a seaweed extract to moderate the negative effects of alternate bearing in apple trees
2009 Spinelli F.; Fiori G.; Noferini M.; Sprocatti M.; G. Costa
Use of Vis/NIR Spectroscopy to Assess Fruit Ripening Stage and Improve Management in Post-Harvest Cha
2009 Guglielmo Costa; Massimo Noferini; Giovanni Fiori; Patrizia Torrigiani