MENGOLI, MARIACHIARA
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 99
NA - Nord America 73
AS - Asia 65
SA - Sud America 10
AF - Africa 5
OC - Oceania 1
Totale 253
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 71
IT - Italia 35
SG - Singapore 20
CN - Cina 16
DE - Germania 16
IN - India 9
GB - Regno Unito 7
SE - Svezia 7
TR - Turchia 7
CH - Svizzera 6
ES - Italia 5
FI - Finlandia 5
BR - Brasile 4
FR - Francia 4
EC - Ecuador 3
ID - Indonesia 3
IE - Irlanda 3
KR - Corea 3
PL - Polonia 3
ZA - Sudafrica 3
AR - Argentina 2
BY - Bielorussia 2
GT - Guatemala 2
HK - Hong Kong 2
IR - Iran 2
NL - Olanda 2
TG - Togo 2
CL - Cile 1
JO - Giordania 1
LT - Lituania 1
NO - Norvegia 1
NZ - Nuova Zelanda 1
PH - Filippine 1
PT - Portogallo 1
RU - Federazione Russa 1
TH - Thailandia 1
Totale 253
Città #
Singapore 19
Bologna 16
Santa Clara 15
Ashburn 6
Bern 6
Boardman 5
Helsinki 5
Milan 5
Guangzhou 4
São Paulo 4
Ankara 3
Blackburn 3
Cape Town 3
Dublin 3
Ferrara 3
Gumi 3
Hyderabad 3
Jakarta 3
Lodz 3
Madrid 3
New Delhi 3
Amsterdam 2
Bitonto 2
Cesena 2
Chandler 2
Chicago 2
Council Bluffs 2
Escuintla 2
Greenwich 2
Guayaquil 2
Gussago 2
Handen 2
Irvine 2
Lomé 2
Los Angeles 2
Majadahonda 2
Minsk 2
Mülheim 2
Münster 2
Princeton 2
Rosario 2
Seichamps 2
Tallahassee 2
Tappahannock 2
Tehran 2
Wandlitz 2
Wellesley 2
Amman 1
Auckland 1
Babahoyo 1
Beijing 1
Berlin 1
Bolzano 1
Central 1
Clifton 1
Colorado Springs 1
Davao City 1
Erzurum 1
Eskişehir 1
Falkenstein 1
Forlì 1
Göttingen 1
Hong Kong 1
Hounslow 1
Istanbul 1
Izmir 1
Medford 1
Moscow 1
Nashville 1
Olalla 1
Oslo 1
Paris 1
Pune 1
San Diego 1
Santiago 1
Shenzhen 1
Southend 1
Tianjin 1
Yueqing 1
Totale 202
Nome #
Microbiota-gut-brain axis and ketogenic diet: how close are we to tackling epilepsy? 84
Make It Less difficile: Understanding Genetic Evolution and Global Spread of Clostridioides difficile 47
Polyphenol and Tannin Nutraceuticals and Their Metabolites: How the Human Gut Microbiota Influences Their Properties 43
Gut microbiota resilience and recovery after anticancer chemotherapy 40
RICERCA DI SALMONELLA SPP IN CAMPIONI DI SPEZIE MEDIANTE METODO ISO 6579-1:2017 E VALUTAZIONE DEI PROTOCOLLI DI PREPARAZIONE DEL CAMPIONE SECONDO NORMA ISO 6887- 4:2017 29
null 23
Totale 266
Categoria #
all - tutte 1.014
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 1.014


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2021/20227 0 0 0 0 0 0 0 2 0 0 2 3
2022/202357 1 0 3 4 1 3 9 3 8 7 8 10
2023/2024124 6 3 68 9 17 4 2 1 1 5 4 4
2024/202578 7 12 16 14 20 8 1 0 0 0 0 0
Totale 266