PIZZAMIGLIO, VALENTINA
PIZZAMIGLIO, VALENTINA
Aflatoxin B1 risk management in Parmigiano reggiano dairy cow feed
2016 Canestrari, Giorgia; Ricci, Barbara; Pizzamiglio, Valentina; Biancardi, Alberto; Piazza, Pierluigi; Merialdi, Giuseppe; Tosi, Giovanni; Giacometti, Federica; Nocetti, Marco; Fustini, Mattia; Serraino, Andrea; Formigoni, Andrea
Control of Listeria monocytogenes and Salmonella Typhimurium in water buffalo mozzarella cheese
2011 Serraino A.; Pizzamiglio V.; Marchetti G.; Finazzi G.; Daminelli P.; Bardasi L.; Losio M.N.; Giacometti F.; Riu R.; Liuzzo G.; Merialdi G
Contaminzione da microrganismi indicatori e patogeni presenti sulla cute di bovini presentati al macello e nelle carcasse da essi derivate
2010 Liuzzo G.; Riu R.; Merialidi G.; Bardasi L.; Galletti G.; Carra E.; Rosmini R.; Giacometti V.; Pizzamiglio V.; Serraino A
Influence of marine algae (Schizochytrium spp.) dietary supplementation on doe performance and progeny meat quality
2010 A.L. Mordenti; L. Sardi; A. Bonaldo; V. Pizzamiglio; N. Brogna; I. Cipollini; M. Tassinari; G. Zaghini
Aspergillus ochraceus growth and ocratoxin A production inhibited by natural phenolic compounds and weak organic acids
2009 Minardi P.; Pizzamiglio V.; Mucini S.; Piva A.
Effects of a microencapsulated blend of organic acids and natural identical flavors supplement to weaned pig diet
2008 E. Grilli; V. Pizzamiglio; M.R. Messina; L. Jørgensen; H. Maribo; R. Manini; A. Piva
Effects of Thymol, Carvacrol and Some Weak Organic Acids on Growth and Ochratoxin A Production by the Food Spoilage Aspergillus ochraceus
2008 Minardi P.; Pizzamiglio V.; Mucini S.; Piva A.
Intestinal metabolism of weaner piglets fed either a typical United States or an European diet with or without supplementation of tributyrin and lactitol
2008 Piva A.; Grilli E.; Fabbri L.; Pizzamiglio V.; Gatta P.P.; Galvano F.; Bognanno M.; Fiorentini L.; Wolinski J.; Zabielsky R.; Patterson J.R.
Pediocin A improves Growth performance in broilers infected with Clostridium perfringens
2008 E. Grilli; M.R. Messina; V. Pizzamiglio; A. Piva
Citric acid and thymol influence gastrointestinal microora in pigs at weaning.
2007 A.Piva; E. Grilli; M. R. Messina; S. Albonetti; V. Pizzamiglio; I. Cipollini; P. P. Gatta; G. Zaghini
Lipid microencapsulation allows slow release of organic acids and natural identical flavors along the swine intestine
2007 Piva A.; Pizzamiglio V.; Morlacchini M.; Tedeschi M.; Piva G.
Pediococcus pentosaceus FBB61 reduces oxidative damage by ochratoxin A in rats.
2007 A. Piva; V. Pizzamiglio; E. Grilli; M. R. Messina; P. P. Gatta; G. Casadei; M. Bognanno; F. Galvano.
Free versus microencapsulated organic acids in medicated or not medicated diet for piglets
2006 Piva A.; Grilli E.; Fabbri L.; Pizzamiglio V.; Campani I.
Free versus microencapsulated organic acids in medicated or not medicated diet for piglets
2006 Piva A.; Grilli E.; Fabbri L.; Pizzamiglio V.; Campani I.
No absorption of ochratoxin A and fumonisin B1 in rat small intestine detected with Ussing diffusion chamber
2006 Pizzamiglio V.; Grilli E.; Fabbri L.; Piva A.; Westrom B.
No absorption of ochratoxin A and fumonisin B1 in rat small intestine detected with Ussing diffusion chamber.
2006 V. Pizzamiglio; E. Grilli; L. Fabbri; A. Piva; B. Westrom
Titolo | Autore(i) | Anno | Periodico | Editore | Tipo | File |
---|---|---|---|---|---|---|
Aflatoxin B1 risk management in Parmigiano reggiano dairy cow feed | Canestrari, Giorgia; Ricci, Barbara; Pizzamiglio, Valentina; Biancardi, Alberto; Piazza, Pierluig...i; Merialdi, Giuseppe; Tosi, Giovanni; Giacometti, Federica; Nocetti, Marco; Fustini, Mattia; Serraino, Andrea; Formigoni, Andrea | 2016-01-01 | ITALIAN JOURNAL OF FOOD SAFETY | - | 1.01 Articolo in rivista | IJFS afla in mangimi.pdf |
Control of Listeria monocytogenes and Salmonella Typhimurium in water buffalo mozzarella cheese | Serraino A.; Pizzamiglio V.; Marchetti G.; Finazzi G.; Daminelli P.; Bardasi L.; Losio M.N.; Giac...ometti F.; Riu R.; Liuzzo G.; Merialdi G | 2011-01-01 | - | AIVI | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Contaminzione da microrganismi indicatori e patogeni presenti sulla cute di bovini presentati al macello e nelle carcasse da essi derivate | Liuzzo G.; Riu R.; Merialidi G.; Bardasi L.; Galletti G.; Carra E.; Rosmini R.; Giacometti V.; Pi...zzamiglio V.; Serraino A | 2010-01-01 | - | Associazione Italiana Veterinari Igienisti | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Influence of marine algae (Schizochytrium spp.) dietary supplementation on doe performance and progeny meat quality | A.L. Mordenti; L. Sardi; A. Bonaldo; V. Pizzamiglio; N. Brogna; I. Cipollini; M. Tassinari; G. Za...ghini | 2010-01-01 | LIVESTOCK SCIENCE | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Aspergillus ochraceus growth and ocratoxin A production inhibited by natural phenolic compounds and weak organic acids | Minardi P.; Pizzamiglio V.; Mucini S.; Piva A. | 2009-01-01 | - | Department for Agrobiotechnology, IFA Tulln | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Effects of a microencapsulated blend of organic acids and natural identical flavors supplement to weaned pig diet | E. Grilli; V. Pizzamiglio; M.R. Messina; L. Jørgensen; H. Maribo; R. Manini; A. Piva | 2008-01-01 | JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE | - | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Effects of Thymol, Carvacrol and Some Weak Organic Acids on Growth and Ochratoxin A Production by the Food Spoilage Aspergillus ochraceus | Minardi P.; Pizzamiglio V.; Mucini S.; Piva A. | 2008-01-01 | ITALIAN JOURNAL OF AGRONOMY | - | 1.01 Articolo in rivista | 5-ESA08-MinardietalOTA.pdf |
Intestinal metabolism of weaner piglets fed either a typical United States or an European diet with or without supplementation of tributyrin and lactitol | Piva A.; Grilli E.; Fabbri L.; Pizzamiglio V.; Gatta P.P.; Galvano F.; Bognanno M.; Fiorentini L....; Wolinski J.; Zabielsky R.; Patterson J.R. | 2008-01-01 | JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Pediocin A improves Growth performance in broilers infected with Clostridium perfringens | E. Grilli; M.R. Messina; V. Pizzamiglio; A. Piva | 2008-01-01 | - | s.n | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Citric acid and thymol influence gastrointestinal microora in pigs at weaning. | A.Piva; E. Grilli; M. R. Messina; S. Albonetti; V. Pizzamiglio; I. Cipollini; P. P. Gatta; G. Zag...hini | 2007-01-01 | - | s.n | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Lipid microencapsulation allows slow release of organic acids and natural identical flavors along the swine intestine | Piva A.; Pizzamiglio V.; Morlacchini M.; Tedeschi M.; Piva G. | 2007-01-01 | JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Pediococcus pentosaceus FBB61 reduces oxidative damage by ochratoxin A in rats. | A. Piva; V. Pizzamiglio; E. Grilli; M. R. Messina; P. P. Gatta; G. Casadei; M. Bognanno; F. Galvano. | 2007-01-01 | - | s.n | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Free versus microencapsulated organic acids in medicated or not medicated diet for piglets | Piva A.; Grilli E.; Fabbri L.; Pizzamiglio V.; Campani I. | 2006-01-01 | LIVESTOCK SCIENCE | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Free versus microencapsulated organic acids in medicated or not medicated diet for piglets | Piva A.; Grilli E.; Fabbri L.; Pizzamiglio V.; Campani I. | 2006-01-01 | - | s.n | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
No absorption of ochratoxin A and fumonisin B1 in rat small intestine detected with Ussing diffusion chamber | Pizzamiglio V.; Grilli E.; Fabbri L.; Piva A.; Westrom B. | 2006-01-01 | - | s.n | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
No absorption of ochratoxin A and fumonisin B1 in rat small intestine detected with Ussing diffusion chamber. | V. Pizzamiglio; E. Grilli; L. Fabbri; A. Piva; B. Westrom | 2006-01-01 | - | s.n | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |