GOSTOLI, CARLO

GOSTOLI, CARLO  

DIPARTIMENTO DI INGEGNERIA CIVILE, CHIMICA, AMBIENTALE E DEI MATERIALI  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 25 (tempo di esecuzione: 0.042 secondi).
Titolo Autore(i) Anno Periodico Editore Tipo File
Recovery of VFAs from anaerobic digestion of dephenolized Olive Mill Wastewaters by Electrodialysis Alberto, Scoma; Felipe, Varela-Corredor; Lorenzo, Bertin; Carlo, Gostoli; Serena, Bandini 2016-01-01 SEPARATION AND PURIFICATION TECHNOLOGY - 1.01 Articolo in rivista PP Recovery of VFAs from anaerobic.pdf
Variation of oxygen isotopic ratio during wine dealcoholization by membrane contactors: Experiments and modelling Ferrarini, Roberto; Ciman, Gian Maria; Camin, Federica; Bandini, Serena; Gostoli, Carlo 2016-01-01 JOURNAL OF MEMBRANE SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista -
Effect of Temperature in the characterization of macroporous hydrophobic membranes Felipe, Varela Corredor; Carlo, Gostoli; Serena, Bandini 2015-01-01 - - 4.03 Poster -
Recovery of VFAs from anaerobic digestion of Olive Mill wastewaters by electrodialysis Scoma, Alberto; Varela Corredor, Felipe; Bertin, Lorenzo; Gostoli, Carlo; Bendada Domingos, Joana... Margarida; Bandini, Serena 2015-01-01 - - 4.03 Poster -
Variation of stable isotopic ratio during wine dealcoholization by membrane contactors: Experiments and modelling Roberto Ferrarini; Serena, Bandini; Carlo, Gostoli 2015-01-01 - - 4.03 Poster -
Purification of Plasminogen from Blood Sources Using Affinity Membranes Boi, Cristiana; Castro, C.; Zarrillo, F.; Gostoli, Carlo; Sarti, GIULIO CESARE 2014-01-01 - Separations Division 2014 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Membrane contactor process to reduce ethanol in wine. Volatile compounds and stable isotope ratios changes. Roberto Ferrarini; Gian Maria Ciman; Laura Cugini; Carlo Gostoli; Marco Simoni; Federica Camin 2013-01-01 - Institute de Science de la Vigne et du Vin 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Applications of osmotic distillation in food and wine processing: the critical points, their weaknesses and the potentialities C. Gostoli; R. Ferrarini 2011-01-01 - E. Drioli, G. Di Profio, M.A. Liberti 4.02 Riassunto (Abstract) -
Recovery of Biosynthetic Products Using Membrane Contactors C. Gostoli 2011-01-01 - InTech d.o.o. 2.01 Capitolo / saggio in libro -
Trasporto di materia con elementi di reattoristica chimica e biochimica C. Gostoli 2011-01-01 - Pitagora Editrice 3.01 Monografia / trattato scientifico in forma di libro -
Recovery of vanillin obtained via microbial bioconversion using membrane contactors Sciubba L.; Di Gioia D.; Fava F.; Gostoli C. 2010-01-01 - s.n 4.02 Riassunto (Abstract) -
Recovery of vanillin obtained via microbial bioconversion using membrane contactors L. Sciubba; D. Di Gioia; F. Fava; C. Gostoli 2010-01-01 JOURNAL OF BIOTECHNOLOGY - 4.02 Riassunto (Abstract) -
Membrane-Based solvent extraction of vanillin in hollow fiber contactors L. Sciubba; D. Di Gioia; F. Fava; C. Gostoli 2009-01-01 DESALINATION - 1.01 Articolo in rivista -
La tecnica di Nanofiltrazione per il recupero e la valorizzazione di correnti nel processo di lavorazione del mais C.Mazzoni; L.Bruni; F.Orlandini; C.Gostoli; S.Bandini 2008-01-01 - G.Iorio, V.Calabrò, S.Curcio, D.Gabriele, M.Miglio 4.02 Riassunto (Abstract) -
Membrane techniques for the product quality and identity Ferrarini R.; Bocca E.; Gostoli C. 2008-01-01 - OIV (International Organization of Vine and Wine) 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Produzione di Vanillina mediante processo integrato bioconversione-separazione. Sciubba L.; Di Gioia D.; fava F.; Gostoli C. 2008-01-01 - sn 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Membrane based solvent extraction of vanillinin hollow fiber contactors Sciubba L.; Di Gioia D.; Fava F.; Gostoli C. 2007-01-01 - Bekassy-Molnar, Belafi-Bako 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Membrane Contactors in Wine Processing Bruni L.; Gostoli C. 2007-01-01 - Bekassi-Molnar, Belafi-Bako 4.02 Riassunto (Abstract) -
Heat and mass transfer in osmotic distillation with brines, glycerol and glycerol-salt mixtures M. Celere; C. Gostoli 2005-01-01 JOURNAL OF MEMBRANE SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista -
Membrane contactors in juices and wine processing C. Gostoli 2005-01-01 - s.n 4.01 Contributo in Atti di convegno -