GATTA, PIER PAOLO

GATTA, PIER PAOLO  

DIPARTIMENTO DI SCIENZE MEDICHE VETERINARIE  

Docenti di ruolo di Ia fascia  

GATTA P.; P.P. GATTA; Gatta Pier Paolo; GATTA P.P; PIER PAOLO GATTA  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 107 (tempo di esecuzione: 0.034 secondi).
Titolo Autore(i) Anno Periodico Editore Tipo File
a-Transducin and a-gustducin immunoreactive cells in the stomach of common sole (Solea solea) fed with mussel meal Maurizio Mazzoni; Alessio Bonaldo; Pier Paolo Gatta;
Claudia Vallorani; Rocco Latorre; Marco Cano...
va; Paolo Clavenzani
2015-01-01 FISH PHYSIOLOGY AND BIOCHEMISTRY - 1.01 Articolo in rivista -
L'acquacoltura a supporto della pesca: Studio di fattibilità genetica su uno stock allevato di Solea vulgaris destinato al ripopolamento ittico I. Guarniero; F. Rongai; A. Bonaldo; L. Parma; P.P. Gatta; M. Trentini 2009-01-01 - s.n 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Acquariologia in cattedra – 1° Corso di Acquariologia all’università: nutrizione e alimentazione degli animali acquatici G. Mosconi; P. P. Gatta 2004-01-01 HOBBY ZOO - 1.01 Articolo in rivista -
Algoritmo anatomo-patologico per la valutazione degli adattamenti quali-quantitativi dieta-dipendenti del tratto enterico e del fegato di pesci piatti allevati intensivamente. SIRRI R.; BIANCO C.; BONALDO A.; GATTA P.P.; SARLI G.; DE VICO G.; CARELLA F.; BRACHELENTE C.; MA...NDRIOLI L. 2014-01-01 - - 4.02 Riassunto (Abstract) -
Algoritmo anatomo-patologico per la valutazione degli adattamenti quali-quantitativi dieta-dipendenti del tratto enterico e del fegato di pesci piatti allevati. Sirri, R.; Bianco, C.; Bonaldo, A.; Gatta, P.P.; Sarli, G.; De Vico, G.; Carella, F.; Brachelente..., C.; Mandrioli, L 2014-01-01 EUROFISHMARKET - 1.01 Articolo in rivista -
ALPHA‐TRANSDUCIN EXPRESSION IN THE GASTROINTESTINAL TRACT OF THE EUROPEAN SEA BASS (DICENTRARCHUS LABRAX) Latorre R.; Mazzoni M.; De Giorgio R.; Sternini C.; Gatta P.P.; Bonaldo A.; Chiocchetti R.; Clave...nzani P. 2013-01-01 - - 4.02 Riassunto (Abstract) -
Analysis of ingredients and milk formulas used for weaning an orphaned risso’s dolphin (Grampus griseus) calf. Andrea Dall’Occo; Alessio Bonaldo; Paolo Fagioli; Pier Paolo Gatta; Giacomo Stanzani 2006-01-01 - s.n 4.02 Riassunto (Abstract) -
Chub and horse mackerel from the Southern Adriatic Sea as sources of n-3 PUFA. Testi S.; Gatta P.P.; Bonaldo A.; Foschi C.; Fagioli P.; Fusaroli S.; Badiani A. 2006-01-01 - s.n 4.02 Riassunto (Abstract) -
Citric acid and thymol influence gastrointestinal microora in pigs at weaning. A.Piva; E. Grilli; M. R. Messina; S. Albonetti; V. Pizzamiglio; I. Cipollini; P. P. Gatta; G. Zag...hini 2007-01-01 - s.n 4.02 Riassunto (Abstract) -
Current status and future perspectives of italian finfish aquaculture Giuliana Parisi; Genciana Terova; Laura Gasco; Giovanni Piccolo; Alessandra Roncarati; Vittorio M...aria Moretti; Gerardo Centoducati; Pier Paolo Gatta; Antonio Pais 2014-01-01 REVIEWS IN FISH BIOLOGY AND FISHERIES - 1.01 Articolo in rivista -
Defining the most suitable dietary lipid level in gilthead sea bream, Sparus aurata, reared at high temperature F. Mongile; A. Bonaldo; V. Amato; R. Fontanillas; L. Parma; L. Mariani; P.P. Gatta 2012-01-01 - non indicato 4.03 Poster -
Dietary inclusion of mussel meal enhances performance and improves feed and protein utilization in common sole (Solea solea,Linnaeus, 1758) juveniles Mongile, F.; Mandrioli, L.; Mazzoni, M.; Pirini, M.; Zaccaroni, A.; Sirri, R.; Parma, L.; Gatta, ...P. P.; Sarli, G.; Bonaldo, A. 2015-01-01 JOURNAL OF APPLIED ICHTHYOLOGY - 1.01 Articolo in rivista -
Different early weaning protocols in common sole (Solea solea L.) larvae: implications on performances and gene expression of trypsinogen, chymotrypsinogen and amylase Luca Parma; Manuel Yúfera; Gonzalo Martínez-Rodríguez; Alessio Bonaldo; Paola Massi; Pier Paolo G...atta 2012-01-01 - s.n 4.02 Riassunto (Abstract) -
Different early weaning protocols in common sole (Solea solea L.) larvae: Implications on the performances and molecular ontogeny of digestive enzyme precursors Luca Parma; Alessio Bonaldo; Paola Massi; Manuel Yúfera; Gonzalo Martínez-Rodríguez; Pier Paolo G...atta 2013-01-01 AQUACULTURE - 1.01 Articolo in rivista -
Different Fish Meal and Fish Oil Dietary Levels in European Sea Bass: Welfare Implications After Acute Confinement Stress Pelusio N.F.; Bonaldo A.; Gisbert E.; Andree K.B.; Esteban M.A.; Dondi F.; Sabetti M.C.; Gatta P....P.; Parma L. 2022-01-01 FRONTIERS IN MARINE SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista Pelusio et al 2022_Frontiers.pdf
Differenti fonti di pesce allevato per la copertura dei fabbisogni nutrizionali umani: il caso dell'orata (Sparus aurata) per la composizione minerale. Badiani A.; Bonaldo A.; Gatta P.P.; Silvi M.; Testi S.; Fagioli P. 2008-01-01 ATTI DELLA SOCIETÀ ITALIANA DELLE SCIENZE VETERINARIE - 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Direct sequencing method for molecular identification of canned anchovy and anchovy-type products: short 16S mitochondrial DNA fragment marker I. Guarniero; P.P. Gatta; S. Testi; F. Tinti; M. Trentini 2004-01-01 - European Aquaculture Society 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Does home cooking affect nutrient contents and retentions of farmed European sea bass? TESTI S.; STIPA S.; BITOSSI F.; FOSCHI C.; GATTA P.P.; BADIANI A. 2007-01-01 - INRB/IPIMAR 4.02 Riassunto (Abstract) -
Effect of essential oils on the oxyntopeptic cells and somatostatin and ghrelin immunoreactive cells in the european sea bass (Dicentrarchus labrax) gastric mucosa Mazzoni M.; Lattanzio G.; Bonaldo A.; Tagliavia C.; Parma L.; Busti S.; Gatta P.P.; Bernardi N.; ...Clavenzani P. 2021-01-01 ANIMALS - 1.01 Articolo in rivista 116) Effect of Essential Oils on the Oxyntopeptic Cells and Somatostatin and Ghrelin Animals 2021.pdf
Effect of lactitol, lactic acid bacteria, or their combination (synbiotic) on intestinal proteolysis in vitro, and on feed efficiency in weaned pigs. PIVA A.; G. CASADEI; P. P. GATTA; J. B. LUCHANSKY; G. BIAGI 2005-01-01 CANADIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista -