NOCELLA, GIUSEPPE
 Distribuzione geografica
Continente #
EU - Europa 310
NA - Nord America 235
AS - Asia 65
AF - Africa 19
OC - Oceania 1
Totale 630
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 235
GB - Regno Unito 121
CN - Cina 37
DE - Germania 33
IT - Italia 33
SE - Svezia 28
UA - Ucraina 21
IE - Irlanda 18
IN - India 15
FR - Francia 14
RU - Federazione Russa 14
CI - Costa d'Avorio 9
ZA - Sudafrica 9
BG - Bulgaria 8
EE - Estonia 7
JO - Giordania 7
PL - Polonia 4
CZ - Repubblica Ceca 3
GR - Grecia 2
JP - Giappone 2
LB - Libano 2
PT - Portogallo 2
SG - Singapore 2
AU - Australia 1
NL - Olanda 1
RO - Romania 1
TG - Togo 1
Totale 630
Città #
Southend 111
Chandler 35
Dublin 18
Fairfield 18
Houston 18
Princeton 17
Wilmington 13
Jacksonville 12
Nanjing 11
Westminster 11
Abidjan 9
Ashburn 8
Padova 8
Seattle 8
Sofia 8
Amman 7
Berlin 7
Woodbridge 6
Ann Arbor 5
Shenyang 5
Medford 4
Saint Petersburg 4
Cambridge 3
Haikou 3
Jiaxing 3
Jinan 3
London 3
Warsaw 3
Cheb 2
Como 2
Des Moines 2
Hangzhou 2
Milan 2
Mülheim 2
Reggio Calabria 2
Tokyo 2
Turin 2
Beijing 1
Benevento 1
Boardman 1
Bucharest 1
Cesena 1
Changsha 1
Chongqing 1
Clearwater 1
Dallas 1
Dearborn 1
Ferrara di Monte Baldo 1
Foggia 1
Fremont 1
Groningen 1
Hebei 1
Hialeah 1
Kunming 1
Lanzhou 1
Lomé 1
Los Angeles 1
Norwalk 1
Olalla 1
Paris 1
Pune 1
Redwood City 1
San Diego 1
Taizhou 1
Tianjin 1
Totale 407
Nome #
Functional Foods in the European Union: Main Issues and Impact on the Food Industry 114
Looking quality research in the eye: are we beholding the splinter and ignoring the beam? 88
Consumers' Perception and Evaluation of Fresh Cut Buying Attributes: A Survey on the Italian Market 88
GM foods purchase intentions – Linking the theory of planned behaviour with consumer trust and stated choice models 82
Interpreters' perception of linguistic and non-linguistic factors affecting quality: A survey through the world wide web 79
Prospettive economiche di mercato della produzione ortofrutticola biologica: un’indagine sul gradimento dei consumatori 70
Consumer acceptance and willingness-to-pay for nutritionally enhanced genetically modified food in Italy 61
L’XI Congresso degli Economisti Agrari Europei 53
Totale 635
Categoria #
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Totale 1.454


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/201917 0 0 0 0 0 0 0 0 0 10 7 0
2019/2020138 39 4 3 8 13 8 14 23 12 4 2 8
2020/202173 22 3 0 2 0 7 3 8 9 3 5 11
2021/2022150 11 8 8 7 13 11 4 8 5 2 43 30
2022/2023165 16 16 6 22 15 14 3 9 39 3 14 8
2023/202436 4 14 2 0 2 11 0 1 0 2 0 0
Totale 635