Sfoglia per Autore
Influenza della stimolazione elettrica e del tempo di disosso post mortem sulla tenerezza delle carni (P. major) di pollo
2006 BIANCHI M.; PETRACCI M.; CAVANI C.
Influenza dei processi tecnologici sulla sicurezza e sulle caratteristiche qualitative delle carni e dei prodotti a base di carne
2006 CAVANI C.; BIANCHI M.; PETRACCI M.; VENTURI L.; CREMONINI M.A.; ROMANI S.; ROCCULI P.; LERCKER G.; CABONI M.F.; FERIOLI F.; VANNINI L.; IUCCI L.; SADO S.; VALLICELLI M.; GUERZONI M.E.
Benessere del coniglio e riflessi sulla qualità delle produzioni
2006 Cavani C.; Bianchi M.
Gas stunning and quality characteristics of turkey breast meat
2006 BIANCHI M.; PETRACCI M.; CAVANI C.
The occurrence of deep pectoral myopathy in roaster chickens
2006 BIANCHI M.; PETRACCI M.; FRANCHINI A.; CAVANI C.
The influence of genotype, market live weight, transportation and holding conditions prior to slaughter on broiler breast meat color
2006 Bianchi M.; Petracci M.; Cavani C.
Effects of dietary inclusion of dehydrated lucerne and whole linseed on rabbit meat quality
2006 Bianchi M.; Petracci M.; Cavani C.
Preslaughter mortality in broiler chickens, turkeys, and spent hens under commercial slaughtering
2006 PETRACCI M.; BIANCHI M.; CAVANI C.; GASPARI P.; LAVAZZA A.
Relationship beetween transport and animal welfare in avian and rabbit species
2007 CAVANI C.; BIANCHI M.; PETRACCI M.
Indagine sull’organizzazione del trasporto premacellazione del coniglio in condizioni commerciali
2007 Petracci M.; Bianchi M.; Cavani C.
Effect of transport on rabbit’s welfare: serum corticosterone determination
2007 Cavallone E.; Luzi F.; Lazzaroni C.; Bianchi M.; Verga M.
Influenza dell’impiego di semi integrali di lino in diete per conigli sulle caratteristiche qualitative delle carni
2007 Bianchi M.; Petracci M.; Cavani C.
Characterisation of broiler breast and leg meat for further processing
2007 Petracci M.; Bianchi M.; Cavani C.
The influence of the season and market class of broiler chickens on breast meat quality traits
2007 BIANCHI M.; PETRACCI M.; SIRRI F.; FOLEGATTI E.; FRANCHINI A.; MELUZZI A.
Comparison between Allo-Kramer and Warner-Bratzler devices to assess rabbit meat tenderness
2007 BIANCHI M.; PETRACCI M.; PASCUAL M.; CAVANI C.
PSE conditions in Poultry: The European Perspective
2008 PETRACCI M.; BIANCHI M.
Messa a punto di alimenti per pollastre sottoposte a trasporti di lunga durata
2008 PETRACCI M.; AMADORI M.; ARCHETTI I.L.; BIANCHI M.; MONTELLA L.; CAVANI C.
Influence of preslaughter fasting on live weight loss, carcass yield and meat quality in rabbits
2008 BIANCHI M.; PETRACCI M.; VENTURI L.; CREMONINI M.A.; CAVANI C.
A critical appraisal of rabbit preslaughter conditions in a commercial production chain
2008 PETRACCI M.; BIANCHI M.; CAVANI C.
Effect of nutritional status of kits on carcass traits and meat quality (preliminary results)
2008 METZGER Sz., BIANCHI M., CAVANI C., PETRACCI M., GYOVAI M., BIRÓ-NÉMETH E., RADNAI I., SZENDRŐ Zs.
Titolo | Autore(i) | Anno | Periodico | Editore | Tipo | File |
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Influenza della stimolazione elettrica e del tempo di disosso post mortem sulla tenerezza delle carni (P. major) di pollo | BIANCHI M.; PETRACCI M.; CAVANI C. | 2006-01-01 | - | Sinergia Arti Grafiche e Visive | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Influenza dei processi tecnologici sulla sicurezza e sulle caratteristiche qualitative delle carni e dei prodotti a base di carne | CAVANI C.; BIANCHI M.; PETRACCI M.; VENTURI L.; CREMONINI M.A.; ROMANI S.; ROCCULI P.; LERCKER G....; CABONI M.F.; FERIOLI F.; VANNINI L.; IUCCI L.; SADO S.; VALLICELLI M.; GUERZONI M.E. | 2006-01-01 | - | Print Company srl | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Benessere del coniglio e riflessi sulla qualità delle produzioni | Cavani C.; Bianchi M. | 2006-01-01 | RIVISTA DI ZOOTECNIA E VETERINARIA | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Gas stunning and quality characteristics of turkey breast meat | BIANCHI M.; PETRACCI M.; CAVANI C. | 2006-01-01 | - | s.n | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
The occurrence of deep pectoral myopathy in roaster chickens | BIANCHI M.; PETRACCI M.; FRANCHINI A.; CAVANI C. | 2006-01-01 | POULTRY SCIENCE | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
The influence of genotype, market live weight, transportation and holding conditions prior to slaughter on broiler breast meat color | Bianchi M.; Petracci M.; Cavani C. | 2006-01-01 | POULTRY SCIENCE | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Effects of dietary inclusion of dehydrated lucerne and whole linseed on rabbit meat quality | Bianchi M.; Petracci M.; Cavani C. | 2006-01-01 | WORLD RABBIT SCIENCE | - | 1.01 Articolo in rivista | jrs247.pdf |
Preslaughter mortality in broiler chickens, turkeys, and spent hens under commercial slaughtering | PETRACCI M.; BIANCHI M.; CAVANI C.; GASPARI P.; LAVAZZA A. | 2006-01-01 | POULTRY SCIENCE | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Relationship beetween transport and animal welfare in avian and rabbit species | CAVANI C.; BIANCHI M.; PETRACCI M. | 2007-01-01 | - | Istituto superiore di sanita | 2.01 Capitolo / saggio in libro | - |
Indagine sull’organizzazione del trasporto premacellazione del coniglio in condizioni commerciali | Petracci M.; Bianchi M.; Cavani C. | 2007-01-01 | - | s.n | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Effect of transport on rabbit’s welfare: serum corticosterone determination | Cavallone E.; Luzi F.; Lazzaroni C.; Bianchi M.; Verga M. | 2007-01-01 | - | s.n | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Influenza dell’impiego di semi integrali di lino in diete per conigli sulle caratteristiche qualitative delle carni | Bianchi M.; Petracci M.; Cavani C. | 2007-01-01 | - | s.n | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Characterisation of broiler breast and leg meat for further processing | Petracci M.; Bianchi M.; Cavani C. | 2007-01-01 | - | s.n | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
The influence of the season and market class of broiler chickens on breast meat quality traits | BIANCHI M.; PETRACCI M.; SIRRI F.; FOLEGATTI E.; FRANCHINI A.; MELUZZI A. | 2007-01-01 | POULTRY SCIENCE | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Comparison between Allo-Kramer and Warner-Bratzler devices to assess rabbit meat tenderness | BIANCHI M.; PETRACCI M.; PASCUAL M.; CAVANI C. | 2007-01-01 | ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE | Avenue Media | 4.01 Contributo in Atti di convegno | Comparison between Allo Kramer and Warner Bratzler devices to assess rabbit meat tenderness.pdf |
PSE conditions in Poultry: The European Perspective | PETRACCI M.; BIANCHI M. | 2008-01-01 | POULTRY SCIENCE | - | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Messa a punto di alimenti per pollastre sottoposte a trasporti di lunga durata | PETRACCI M.; AMADORI M.; ARCHETTI I.L.; BIANCHI M.; MONTELLA L.; CAVANI C. | 2008-01-01 | ZOOTECNICA INTERNATIONAL | - | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Influence of preslaughter fasting on live weight loss, carcass yield and meat quality in rabbits | BIANCHI M.; PETRACCI M.; VENTURI L.; CREMONINI M.A.; CAVANI C. | 2008-01-01 | - | s.n | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
A critical appraisal of rabbit preslaughter conditions in a commercial production chain | PETRACCI M.; BIANCHI M.; CAVANI C. | 2008-01-01 | - | s.n | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Effect of nutritional status of kits on carcass traits and meat quality (preliminary results) | METZGER Sz., BIANCHI M., CAVANI C., PETRACCI M., GYOVAI M., BIRÓ-NÉMETH E., RADNAI I., SZENDR!...6; Zs. | 2008-01-01 | - | s.n | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
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