Davoli R., Z.M. (2019). Green Charcuterie project: effects of pig diets added with linseed and antioxidants on muscle gene expression and identification of differentially expressed genes..

Green Charcuterie project: effects of pig diets added with linseed and antioxidants on muscle gene expression and identification of differentially expressed genes.

Davoli R.
Primo
;
Zappaterra M.
Secondo
;
Zambonelli P.
Ultimo
2019

2019
Proceedings of X International Symposium of Mediterranean Pig
62
62
Davoli R., Z.M. (2019). Green Charcuterie project: effects of pig diets added with linseed and antioxidants on muscle gene expression and identification of differentially expressed genes..
Davoli R., Zappaterra M., Lo Fiego D.P., Zambonelli P.
File in questo prodotto:
Eventuali allegati, non sono esposti

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11585/863112
 Attenzione

Attenzione! I dati visualizzati non sono stati sottoposti a validazione da parte dell'ateneo

Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact