This project is addressed to focus, with innovative approaches, on the creation of new, integrated and profitable system of bio-refinery applied to management, utilisation and valorisation of grape processing residues (marc, lees and wastewaters), according to the recent European reform of the wine sector (EC Regulation 479/2008) and the EU legislation on waste (Directive 2006/12/EC).

AGER Project (grant-making foundations), chiamate per idee ENOLOGIA “Valorizzazione dei sottoprodotti e dei residui di vinificazione tramite estrazione e produzione di molecole ad alto valore aggiunto”

FAVA, FABIO
In corso di stampa

Abstract

This project is addressed to focus, with innovative approaches, on the creation of new, integrated and profitable system of bio-refinery applied to management, utilisation and valorisation of grape processing residues (marc, lees and wastewaters), according to the recent European reform of the wine sector (EC Regulation 479/2008) and the EU legislation on waste (Directive 2006/12/EC).
In corso di stampa
2011
Fabio Fava
File in questo prodotto:
Eventuali allegati, non sono esposti

I documenti in IRIS sono protetti da copyright e tutti i diritti sono riservati, salvo diversa indicazione.

Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: https://hdl.handle.net/11585/152664
 Attenzione

Attenzione! I dati visualizzati non sono stati sottoposti a validazione da parte dell'ateneo

Citazioni
  • ???jsp.display-item.citation.pmc??? ND
  • Scopus ND
  • ???jsp.display-item.citation.isi??? ND
social impact