MARGON, ALJA
MARGON, ALJA
DIPARTIMENTO DI SCIENZE E TECNOLOGIE AGRO-ALIMENTARI
Collaboratori
Mostra
records
Risultati 1 - 4 di 4 (tempo di esecuzione: 0.011 secondi).
15N e 13C nella valutazione dell’uso dell’azoto e della conservazione del carbonio da compost
2019 Grigatti Marco; Giampaolo Di Biase; Alja Margon; Claudio Ciavatta
Changes in soil phenol oxidase activities due to long-term application of compost and mineral N in a walnut orchard
2018 Martina, Mazzon; Luciano, Cavani; Alja, Margon; Giovambattista, Sorrenti; Claudio, Ciavatta; Claudio, Marzadori
Effect of compost application on the dynamics of carbon in a nectarine orchard ecosystem
2018 E. Baldi , L. Cavani, A. Margon, M. Quartieri, G. Sorrenti, C. Marzadori, M. Toselli
What we talk about when we talk about protein hydrolyzate-based biostimulants
2017 Cavani, Luciano; Margon, Alja; Sciubba, Luigi; Ciavatta, Claudio; Marzadori, Claudio
Titolo | Autore(i) | Anno | Periodico | Editore | Tipo | File |
---|---|---|---|---|---|---|
15N e 13C nella valutazione dell’uso dell’azoto e della conservazione del carbonio da compost | Grigatti Marco; Giampaolo Di Biase; Alja Margon; Claudio Ciavatta | 2019-01-01 | - | Maggioli Editore | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Changes in soil phenol oxidase activities due to long-term application of compost and mineral N in a walnut orchard | Martina, Mazzon; Luciano, Cavani; Alja, Margon; Giovambattista, Sorrenti; Claudio, Ciavatta; Clau...dio, Marzadori | 2018-01-01 | GEODERMA | - | 1.01 Articolo in rivista | pagination_GEODER_13026.pdf; 61379.pdf |
Effect of compost application on the dynamics of carbon in a nectarine orchard ecosystem | E. Baldi , L. Cavani, A. Margon, M. Quartieri, G. Sorrenti, C. Marzadori, M. Toselli | 2018-01-01 | SCIENCE OF THE TOTAL ENVIRONMENT | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
What we talk about when we talk about protein hydrolyzate-based biostimulants | Cavani, Luciano; Margon, Alja; Sciubba, Luigi; Ciavatta, Claudio; Marzadori, Claudio | 2017-01-01 | AIMS AGRICULTURE AND FOOD | - | 1.01 Articolo in rivista | agrfood-02-00221.pdf |