SGARZI, FEDERICA

SGARZI, FEDERICA  

CIRI AGROALIMENTARE  

Collaboratori  

Mostra records
Risultati 1 - 4 di 4 (tempo di esecuzione: 0.006 secondi).
Titolo Autore(i) Anno Periodico Editore Tipo File
Bitterness and pungency perceived in extra virgin olive oil and in other foods: is there any relation? Valli, E.; Barbieri, S.; Tesini, F.; Palagano, R.; Sgarzi, F.; Bendini, A.; Gallina Toschi, T. 2016-01-01 - - 4.02 Riassunto (Abstract) -
Durum wheat bran by-products: Oil and phenolic acids to be valorized by industrial symbiosis V. Cardenia; F. Sgarzi; M. Mandrioli; G. Tribuzio; M. T. Rodriguez‐Estrada; T. Gallina Toschi 2018-01-01 EUROPEAN JOURNAL OF LIPID SCIENCE AND TECHNOLOGY - 1.01 Articolo in rivista -
Metodo per produrre una soluzione oleosa a base di curcuma per uso alimentare Tullia Gallina Toschi; Mara Mandrioli; Valli Enrico; Sgarzi Federica; Serra Valentina; Merli Faus...to; Zucchi Giovanni; Barbieri Sara; Di Lecce Giuseppe 2017-01-01 - - 6.01 Brevetto -
Peculiar attributes of a typical Italian salami from the Mora Romagnola pig breed: an integrated sensory and instrumental approach Tesini, Federica; Valli, Enrico; Sgarzi, Federica; Soglia, Francesca; Petracci, Massimiliano; Ben...dini, Alessandra; Cavani, Claudio; Gallina Toschi, Tullia 2016-01-01 - - 4.01 Contributo in Atti di convegno -