MARZIALI, SARA

MARZIALI, SARA  

CIRI AGROALIMENTARE  

Mostra records
Risultati 1 - 6 di 6 (tempo di esecuzione: 0.017 secondi).
Titolo Autore(i) Anno Periodico Editore Tipo File
Deodorization of sunflower oil by high voltage electric field as a nonthermal method sunflower oil refining by electric field Atefeh Tavakoli, Mohammad Ali Sahari, Mohsen Barzegar, Hassan Ahmadi Gavlighi, Silvia Marzocchi, ...Sara Marziali, Maria Caboni. 2022-01-01 JOURNAL OF FOOD SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista -
Important factors to consider for acrylamide mitigation in potato crisps using pulsed electric fields Jessica Genovese, Silvia Tappi, Wei Luo, Urszula Tylewicz, Silvia Marzocchi, Sara Marziali,
Sant...
ina Romani, Luigi Ragni, Pietro Rocculi
2019-01-01 INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES - 1.01 Articolo in rivista IFSET_2018_718_Revision 2_V0_R2_Mns.pdf
Aromatic profile determination of different italian peach and nectarine cultivars by SPME-GC-MS Marzocchi, Silvia; Marziali, Sara; Pasini, Federica; Gregori, Roberto; Buscaroli, Claudio; Sansav...ini, Silviero; Caboni, Maria 2018-01-01 - - 4.01 Contributo in Atti di convegno -
COMPARISON BETWEEN HPLC-ESI-QQQ-MS/MS AND SPME-GC-MS TECHNIQUE FOR ACRYLAMIDE DETERMINATION IN POTATOES CHIPS Marzocchi Silvia, Sara Marziali, Maria Caboni 2018-01-01 - - 4.01 Contributo in Atti di convegno Marzocchi.pdf
Effect of Fermentation with Different Lactic Acid Bacteria Starter Cultures on Biogenic Amine Content and Ripening Patterns in Dry Fermented Sausages Federica Pasini, Francesca Soglia, Massimiliano Petracci, Maria Fiorenza Caboni, Sara Marziali, C...hiara Montanari, Fausto Gardini, Luigi Grazia, Giulia Tabanelli 2018-01-01 NUTRIENTS - 1.01 Articolo in rivista 60_nutrients_salami.pdf
Study of enriched olive oil with high nutritional and biological value: olives and hazelnuts co-pressing Marziali, Sara; Pasini, Federica; Cevoli, Chiara; Caboni, Maria Fiorenza 2015-01-01 - - 4.01 Contributo in Atti di convegno -