SILAGHI, FLORINA AURELIA
SILAGHI, FLORINA AURELIA
DIP. DI ECONOMIA E INGEGNERIA AGRARIE
Differentiation of post harvest date fruit varieties non-destructively using FT-NIR spectroscopy
2013 Mohammad S. S. Tavakolian;Florina A. Silaghi;Angelo Fabbri;Giovanni Molari;Alessandro Giunchi;Adriano Guarnieri
Non-destructive internal quality assessment of ‘‘Hayward’’ kiwifruit by waveguide spectroscopy.
2012 L. Ragni; C. Cevoli; A. Berardinelli; F. A. Silaghi
Numerical simulation of physical systems in agri-food engineering
2011 Fabbri A; Cevoli C; Silaghi FA; Guarnieri A
Assessment of yolk/albumen ratio in whole liquid egg products by Time-Domain Reflectometry (TDR) method
2010 A. Berardinelli; L. Ragni; C. Cevoli; F. Silaghi; F. Sirri; A. Meluzzi
FT-NIR Spectroscopy for the Quality Characterization of Apricots (Prunus Armeniaca L.)
2010 Berardinelli A; Cevoli C; Silaghi F A; Fabbri A; Ragni L; Giunchi A; Bassi D
Caratterizzazione della tipologia di polpa nel pesco mediante un metodo non distruttivo
2009 Berardinelli A.; Cevoli C.; Fabbri A.; Ragni L.; Silaghi F.
Estimation of rheological properties of ice cream unfrozen liquid phase by FT-NIR spectroscopy
2009 F. A. Silaghi; A. Giunchi; A. Fabbri; L. Ragni
Non-destructive freshness assessment of shell eggs using FT-NIR spectroscopy
2008 Giunchi A.; Berardinelli A.; Ragni L.; Fabbri A.; Silaghi F. A.
Quantitative analysis of gelato powders using near infrared diffuse reflectance spettroscopy
2008 Silaghi F.; Giunchi A.; Fabbri A.; Ragni L.; Berardinelli A.
Titolo | Autore(i) | Anno | Periodico | Editore | Tipo | File |
---|---|---|---|---|---|---|
Differentiation of post harvest date fruit varieties non-destructively using FT-NIR spectroscopy | Mohammad S. S. Tavakolian;Florina A. Silaghi;Angelo Fabbri;Giovanni Molari;Alessandro Giunchi;Adr...iano Guarnieri | 2013-01-01 | INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Non-destructive internal quality assessment of ‘‘Hayward’’ kiwifruit by waveguide spectroscopy. | L. Ragni; C. Cevoli; A. Berardinelli; F. A. Silaghi | 2012-01-01 | JOURNAL OF FOOD ENGINEERING | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Numerical simulation of physical systems in agri-food engineering | Fabbri A; Cevoli C; Silaghi FA; Guarnieri A | 2011-01-01 | JOURNAL OF AGRICULTURAL ENGINEERING | - | 1.01 Articolo in rivista | 20-90-1-SM.pdf |
Assessment of yolk/albumen ratio in whole liquid egg products by Time-Domain Reflectometry (TDR) method | A. Berardinelli; L. Ragni; C. Cevoli; F. Silaghi; F. Sirri; A. Meluzzi | 2010-01-01 | - | World,s Poultry Science Association | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
FT-NIR Spectroscopy for the Quality Characterization of Apricots (Prunus Armeniaca L.) | Berardinelli A; Cevoli C; Silaghi F A; Fabbri A; Ragni L; Giunchi A; Bassi D | 2010-01-01 | JOURNAL OF FOOD SCIENCE | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Caratterizzazione della tipologia di polpa nel pesco mediante un metodo non distruttivo | Berardinelli A.; Cevoli C.; Fabbri A.; Ragni L.; Silaghi F. | 2009-01-01 | - | Camere di Commercio di Forlì-Cesena e Ravenna | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Estimation of rheological properties of ice cream unfrozen liquid phase by FT-NIR spectroscopy | F. A. Silaghi; A. Giunchi; A. Fabbri; L. Ragni | 2009-01-01 | BULLETIN OF UNIVERSITY OF AGRICULTURAL SCIENCES AND VETERINARY MEDICINE CLUJ-NAPOCA. AGRICULTURE | - | 4.01 Contributo in Atti di convegno | 267062712.pdf |
Non-destructive freshness assessment of shell eggs using FT-NIR spectroscopy | Giunchi A.; Berardinelli A.; Ragni L.; Fabbri A.; Silaghi F. A. | 2008-01-01 | JOURNAL OF FOOD ENGINEERING | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Quantitative analysis of gelato powders using near infrared diffuse reflectance spettroscopy | Silaghi F.; Giunchi A.; Fabbri A.; Ragni L.; Berardinelli A. | 2008-01-01 | - | AcademicPres (EAP) | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |