SUZZI, GIOVANNA
SUZZI, GIOVANNA
DIP. DI PROTEZIONE E VALORIZZAZIONE AGROALIMENTARE - DIPROVAL
Mostra
records
Risultati 1 - 3 di 3 (tempo di esecuzione: 0.006 secondi).
Impact of Saccharomyces cerevisiae strains on traditional sparkling wines production
2018 Di Gianvito, Paola; Perpetuini, Giorgia; Tittarelli, Fabrizia; Schirone, Maria; Arfelli, Giuseppe; Piva, Andrea; Patrignani, Francesca; Lanciotti, Rosalba; Olivastri, Lino; Suzzi, Giovanna; Tofalo, Rosanna*
Detection and identification of yeasts in natural whey starter for Parmigiano Reggiano cheese-making
2017 Coloretti, Fabio; Chiavari, Cristiana; Luise, Diana; Tofalo, Rosanna; Fasoli, Giuseppe; Suzzi, Giovanna; Grazia, Luigi
Hanseniaspora uvarum and Saccharomyces cerevisiae in scalar fermentation for the production of Sangiovese wine
2016 Patrignani, Francesca; Diana I. Serrazanetti, ; Braschi, Giacomo; Tofalo, Rosanna; Parpinello, Giuseppina P.; Suzzi, Giovanna; Lanciotti, Rosalba
Titolo | Autore(i) | Anno | Periodico | Editore | Tipo | File |
---|---|---|---|---|---|---|
Impact of Saccharomyces cerevisiae strains on traditional sparkling wines production | Di Gianvito, Paola; Perpetuini, Giorgia; Tittarelli, Fabrizia; Schirone, Maria; Arfelli, Giuseppe...; Piva, Andrea; Patrignani, Francesca; Lanciotti, Rosalba; Olivastri, Lino; Suzzi, Giovanna; Tofalo, Rosanna* | 2018-01-01 | FOOD RESEARCH INTERNATIONAL | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Detection and identification of yeasts in natural whey starter for Parmigiano Reggiano cheese-making | Coloretti, Fabio; Chiavari, Cristiana; Luise, Diana; Tofalo, Rosanna; Fasoli, Giuseppe; Suzzi, Gi...ovanna; Grazia, Luigi | 2017-01-01 | INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Hanseniaspora uvarum and Saccharomyces cerevisiae in scalar fermentation for the production of Sangiovese wine | Patrignani, Francesca; Diana I. Serrazanetti, ; Braschi, Giacomo; Tofalo, Rosanna; Parpinello, Gi...useppina P.; Suzzi, Giovanna; Lanciotti, Rosalba | 2016-01-01 | - | - | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |