TROISI, CLAUDIA
TROISI, CLAUDIA
DISTAL - DIPARTIMENTO DI SCIENZE E TECNOLOGIE AGRO-ALIMENTARI
Dottorandi
Valutazione della stabilità ossidativa e idrolitica di oli vegetali durante frittura semi-continua
2025 Troisi, C.; Mercatante, D.; Tura, M.; Gallina Toschi, T.; Rodriguez-Estrada, M. T.
Does accelerated storage and cooking impact on the hydrolytic and oxidative stability of an innovative pasta formulated with Acheta domesticus flour?
2024 Rodriguez-Estrada, M. T.; Mercatante, D.; Salvatori, G.; Troisi, C.; Del Zozzo, M.; Albano, I.
Rosmarinus officinalis essential oil as a natural antioxidant in feeding oil: effect on oxidative stability compared to synthetic antioxidants
2024 Troisi, C.; Mercatante, D.; Scozzoli, M.; Montanelli, N.; Rodriguez-Estrada, M. T.
Rosmarinus officinalis essential oil vs. synthetic antioxidants: are they equally efficient on limiting lipid oxidation of feeding oils?
2023 D. Mercatante, M. Scozzoli, C. Troisi, G. Salvatori, N. Montanelli, M. Millotti, A. Fracchiolla, M. T. Rodriguez-Estrada
| Titolo | Autore(i) | Anno | Periodico | Editore | Tipo | File |
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| Valutazione della stabilità ossidativa e idrolitica di oli vegetali durante frittura semi-continua | Troisi, C.; Mercatante, D.; Tura, M.; Gallina Toschi, T.; Rodriguez-Estrada, M. T. | 2025-01-01 | - | Dipartimento di Scienze e Tecnologie Agro-Alimentari - Università di Bologna | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
| Does accelerated storage and cooking impact on the hydrolytic and oxidative stability of an innovative pasta formulated with Acheta domesticus flour? | Rodriguez-Estrada, M. T.; Mercatante, D.; Salvatori, G.; Troisi, C.; Del Zozzo, M.; Albano, I. | 2024-01-01 | - | - | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
| Rosmarinus officinalis essential oil as a natural antioxidant in feeding oil: effect on oxidative stability compared to synthetic antioxidants | Troisi, C.; Mercatante, D.; Scozzoli, M.; Montanelli, N.; Rodriguez-Estrada, M. T. | 2024-01-01 | - | - | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
| Rosmarinus officinalis essential oil vs. synthetic antioxidants: are they equally efficient on limiting lipid oxidation of feeding oils? | D. Mercatante, M. Scozzoli, C. Troisi, G. Salvatori, N. Montanelli, M. Millotti, A. Fracchiolla, ...M. T. Rodriguez-Estrada | 2023-01-01 | - | Euro Fed Lipid | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |