TROISI, CLAUDIA

TROISI, CLAUDIA  

DISTAL - DIPARTIMENTO DI SCIENZE E TECNOLOGIE AGRO-ALIMENTARI  

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Titolo Autore(i) Anno Periodico Editore Tipo File
Valutazione della stabilità ossidativa e idrolitica di oli vegetali durante frittura semi-continua Troisi, C.; Mercatante, D.; Tura, M.; Gallina Toschi, T.; Rodriguez-Estrada, M. T. 2025-01-01 - Dipartimento di Scienze e Tecnologie Agro-Alimentari - Università di Bologna 4.02 Riassunto (Abstract) -
Does accelerated storage and cooking impact on the hydrolytic and oxidative stability of an innovative pasta formulated with Acheta domesticus flour? Rodriguez-Estrada, M. T.; Mercatante, D.; Salvatori, G.; Troisi, C.; Del Zozzo, M.; Albano, I. 2024-01-01 - - 4.02 Riassunto (Abstract) -
Rosmarinus officinalis essential oil as a natural antioxidant in feeding oil: effect on oxidative stability compared to synthetic antioxidants Troisi, C.; Mercatante, D.; Scozzoli, M.; Montanelli, N.; Rodriguez-Estrada, M. T. 2024-01-01 - - 4.02 Riassunto (Abstract) -
Rosmarinus officinalis essential oil vs. synthetic antioxidants: are they equally efficient on limiting lipid oxidation of feeding oils? D. Mercatante, M. Scozzoli, C. Troisi, G. Salvatori, N. Montanelli, M. Millotti, A. Fracchiolla, ...M. T. Rodriguez-Estrada 2023-01-01 - Euro Fed Lipid 4.02 Riassunto (Abstract) -