FUNARO, ANTONIETTA

FUNARO, ANTONIETTA  

CIRI AGROALIMENTARE  

Mostra records
Risultati 1 - 6 di 6 (tempo di esecuzione: 0.012 secondi).
Titolo Autore(i) Anno Periodico Editore Tipo File
Enhanced anti-inflammatory activities by the combination of luteolin and tangeretin A. Funaro; X. Wu; M. Song; J. Zheng; S. Guo; K. Rakariyatham; M. T. Rodriguez-Estrada; H. Xiao 2016-01-01 JOURNAL OF FOOD SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista -
Comparison of meat quality characteristics and oxidative stability between conventional and free range chickens A. Funaro; V. Cardenia; M. Petracci; S. Rimini; M. T. Rodriguez-Estrada; C. Cavani 2014-01-01 POULTRY SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista -
Effect of dietary thymol supplementation on lipid oxidation of chicken legs as related to storage conditions CARDENIA V.; PELUSO S.; FUNARO A.; RODRIGUEZ-ESTRADA M.T.; PETRACCI M.; CAVANI C. 2013-01-01 ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE - 1.06 Abstract in rivista AB_27_28.pdf
Synergistic anti-inflammatory effects of luteolin and tangeretin on lipopolysaccharide-stimulated raw 264.7 cells A. Funaro; X.Wu; J. Zheng; M. T. Rodriguez-Estrada; H. Xiao 2013-01-01 THE FASEB JOURNAL - 1.06 Abstract in rivista -
Effects of the rearing systems on the oxidative stability of chicken meat A. Funaro; V. Cardenia; M. Petracci; C. Cavani; M.T. Rodriguez-Estrada 2011-01-01 - Euro Fed Lipid 4.02 Riassunto (Abstract) -
Effetto dell’arricchimento in α-acido linolenico ed acido linoleico coniugato sulla stabilità ossidativa di prodotti lattiero-caseari di diversa specie A. Funaro; L. Cercaci; M.T. Rodriguez-Estrada; G. Lercker 2010-01-01 PROGRESS IN NUTRITION - 4.02 Riassunto (Abstract) -