FUNARO, ANTONIETTA
Dettaglio
FUNARO, ANTONIETTA
DIP. DI SCIENZE DEGLI ALIMENTI
Pubblicazioni
Risultati 1 - 6 di 6 (tempo di esecuzione: 0.001 secondi).
Titolo | Autore(i) | Anno | Periodico | Editore | Tipo | File | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Comparison of meat quality characteristics and oxidative stability between conventional and free range chickens | A. Funaro; V. Cardenia; M. Petracci; S. Rimini; M. T. Rodriguez-Estrada; C. Cavani | 2014 | POULTRY SCIENCE | 1.01 Articolo in rivista | - | |
2 | Effect of dietary thymol supplementation on lipid oxidation of chicken legs as related to storage conditions | CARDENIA V.; PELUSO S.; FUNARO A.; RODRIGUEZ-ESTRADA M.T.; PETRACCI M.; CAVANI C. | 2013 | ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE | 1.06 Abstract in rivista | ||
3 | Effects of the rearing systems on the oxidative stability of chicken meat | A. Funaro; V. Cardenia; M. Petracci; C. Cavani; M.T. Rodriguez-Estrada | 2011 | Euro Fed Lipid | 4.02 Riassunto (Abstract) | - | |
4 | Effetto dell’arricchimento in α-acido linolenico ed acido linoleico coniugato sulla stabilità ossidativa di prodotti lattiero-caseari di diversa specie | A. Funaro; L. Cercaci; M.T. Rodriguez-Estrada; G. Lercker | 2010 | PROGRESS IN NUTRITION | 4.02 Riassunto (Abstract) | - | |
5 | Enhanced anti-inflammatory activities by the combination of luteolin and tangeretin | A. Funaro; X. Wu; M. Song; J. Zheng; S. Guo; K. Rakariyatham; M. T. Rodriguez-Estrada; H. Xiao | 2016 | JOURNAL OF FOOD SCIENCE | 1.01 Articolo in rivista | - | |
6 | Synergistic anti-inflammatory effects of luteolin and tangeretin on lipopolysaccharide-stimulated raw 264.7 cells | A. Funaro; X.Wu; J. Zheng; M. T. Rodriguez-Estrada; H. Xiao | 2013 | THE FASEB JOURNAL | 1.06 Abstract in rivista | - |