LOMBARDI, PAMELA
LOMBARDI, PAMELA
DIP. DI ECONOMIA E INGEGNERIA AGRARIE
Private food standard certification: analysis of the BRC standard in Italian agri-food
2014 Spadoni R.; Lombardi P.; Canavari M.; Hingley M.K.
Impatti dell’adozione di Sistemi Gestione e Assicurazione Qualità: il caso del BRC Global Standard for Food Safety nelle imprese agroalimentari italiane
2011 Lombardi P.; Spadoni R.; Canavari M.
Standard europei nell'agroalimentare
2011 Lengua F.; Lombardi P.; Spadoni R.
The Role of Sensory Attributes in Marketing Organic Food: Findings from a Qualitative Study of Italian Consumers
2011 Asioli D.; Canavari M.; Castellini A.; de Magistris T.; Gottardi F.; Lombardi P.; Pignatti E.; Spadoni R.
Evaluation of the Potential Interest of Italian Retail Distribution Chains for Kamut-Based Products
2010 Canavari M.; Lombardi P.; Spadoni R.
LA CERTIFICAZIONE BRC FOOD
2010 R. Spadoni; P. Lombardi
Marketing high quality Thai organic products in Europe? An exploratory approach
2010 Lombardi P.; Canavari M.; Spadoni R.; Wongprawmas R.; Slee B.; Feliciano D.; Riedel B.; Papadopoulou M.; Marin F.
The role of sensory attributes in marketing organic food: findings from a qualitative study on Italian consumers
2010 Asioli D.; Canavari M.; Castellini A.; de Magistris T.; Gottardi F.; Lombardi P.; Pignatti E.; Spadoni R.
Un metodo d'indagine per l'impatto del BRC
2010 Lengua F.; Lombardi P.; Spadoni R.
Biologici e convenzionali: atteggiamenti e scelte degli agricoltori
2008 Canavari M.; Lombardi P.
Factors explaining farmers’ behaviours and intentions about agricultural methods of production. Organic vs. conventional comparison
2008 Canavari M.; Lombardi P.; Cantore N.
Indagine Esplorativa dell’Atteggiamento dei Consumatori Europei verso Riso e Tapioca Biologici Importati dalla Thailandia
2008 Lombardi P.; Canavari M.; Riedel B.; Spadoni R.
European Consumer Attitudes towards Organic Rice and Tapioca: Focus Groups Results
2007 Canavari M.; Lombardi P.
Evaluation of the Potential Interest of Italian Retail Distribution Chains for Kamut-Based Products
2007 Canavari M.; Lombardi P.; Spadoni R.
Titolo | Autore(i) | Anno | Periodico | Editore | Tipo | File |
---|---|---|---|---|---|---|
Private food standard certification: analysis of the BRC standard in Italian agri-food | Spadoni R.; Lombardi P.; Canavari M.; Hingley M.K. | 2014-01-01 | BRITISH FOOD JOURNAL | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Impatti dell’adozione di Sistemi Gestione e Assicurazione Qualità: il caso del BRC Global Standard for Food Safety nelle imprese agroalimentari italiane | Lombardi P.; Spadoni R.; Canavari M. | 2011-01-01 | ECONOMIA AGRO-ALIMENTARE | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Standard europei nell'agroalimentare | Lengua F.; Lombardi P.; Spadoni R. | 2011-01-01 | LARGO CONSUMO | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
The Role of Sensory Attributes in Marketing Organic Food: Findings from a Qualitative Study of Italian Consumers | Asioli D.; Canavari M.; Castellini A.; de Magistris T.; Gottardi F.; Lombardi P.; Pignatti E.; Sp...adoni R. | 2011-01-01 | JOURNAL OF FOOD DISTRIBUTION RESEARCH | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Evaluation of the Potential Interest of Italian Retail Distribution Chains for Kamut-Based Products | Canavari M.; Lombardi P.; Spadoni R. | 2010-01-01 | JOURNAL OF FOOD PRODUCTS MARKETING | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
LA CERTIFICAZIONE BRC FOOD | R. Spadoni; P. Lombardi | 2010-01-01 | ALIMENTI & BEVANDE | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Marketing high quality Thai organic products in Europe? An exploratory approach | Lombardi P.; Canavari M.; Spadoni R.; Wongprawmas R.; Slee B.; Feliciano D.; Riedel B.; Papadopou...lou M.; Marin F. | 2010-01-01 | - | Wageningen Academic Publishers | 2.01 Capitolo / saggio in libro | - |
The role of sensory attributes in marketing organic food: findings from a qualitative study on Italian consumers | Asioli D.; Canavari M.; Castellini A.; de Magistris T.; Gottardi F.; Lombardi P.; Pignatti E.; Sp...adoni R. | 2010-01-01 | - | AFCERC, Texas A&M University | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Un metodo d'indagine per l'impatto del BRC | Lengua F.; Lombardi P.; Spadoni R. | 2010-01-01 | DE QUALITATE | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Biologici e convenzionali: atteggiamenti e scelte degli agricoltori | Canavari M.; Lombardi P. | 2008-01-01 | - | Aracne Editore | 2.01 Capitolo / saggio in libro | - |
Factors explaining farmers’ behaviours and intentions about agricultural methods of production. Organic vs. conventional comparison |
Canavari M.; Lombardi P.; Cantore N. |
2008-01-01 | - | Int. Soc. of Organic Agriculture Research (ISOFAR) | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Indagine Esplorativa dell’Atteggiamento dei Consumatori Europei verso Riso e Tapioca Biologici Importati dalla Thailandia | Lombardi P.; Canavari M.; Riedel B.; Spadoni R. | 2008-01-01 | ECONOMIA AGRO-ALIMENTARE | Dipertimento di Economia e Ingegneria agrarie | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
European Consumer Attitudes towards Organic Rice and Tapioca: Focus Groups Results | Canavari M.; Lombardi P. | 2007-01-01 | - | Thammasat University & Land Development Department | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Evaluation of the Potential Interest of Italian Retail Distribution Chains for Kamut-Based Products |
Canavari M.; Lombardi P.; Spadoni R. |
2007-01-01 | - | Avenue media | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |