BARIS, FEDERICO
BARIS, FEDERICO
DIPARTIMENTO DI SCIENZE E TECNOLOGIE AGRO-ALIMENTARI
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Efficacy of fungoid chitosans from Aspergillus niger and Agaricus bisporus in controlling the oxidative browning of model white wines
2023 Baris, Federico; Castro Marin, Antonio; De Aguiar Saldanha Pinheiro, Ana Cristina; Tappi, S; Chinnici, F
Il chitosano per migliorare le caratteristiche degli spumanti ottenuti con metodo classico
2023 Federico baris, Antonio Castro MArin, Fabio Chinnici
Novelty of Italian Grape Ale (IGA) beer: Influence of the addition of Gamay macerated grape must or dehydrated Aleatico grape pomace on the aromatic profile
2023 Mastrangelo N.; Bianchi A.; Pettinelli S.; Santini G.; Merlani G.; Bellincontro A.; Baris F.; Chinnici F.; Mencarelli F.
Fate of phenolic compounds in white wines obtained and stored in the presence of different antioxidants
2021 Antonio castro marín, Federico BAris, fabio chinnici
Physico-chemical and sensory characterization of a fruit beer obtained with the addition of cv. Lambrusco grapes must
2021 Castro Marín A.; Baris F.; Romanini E.; Lambri M.; Montevecchi G.; Chinnici F.