BARIS, FEDERICO
BARIS, FEDERICO
DIPARTIMENTO DI SCIENZE E TECNOLOGIE AGRO-ALIMENTARI
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Efficacy of fungoid chitosans from Aspergillus niger and Agaricus bisporus in controlling the oxidative browning of model white wines
2023 Baris, Federico; Castro Marin, Antonio; De Aguiar Saldanha Pinheiro, Ana Cristina; Tappi, S; Chinnici, F
Fate of phenolic compounds in white wines obtained and stored in the presence of different antioxidants
2021 Antonio castro marín, Federico BAris, fabio chinnici
Il chitosano per migliorare le caratteristiche degli spumanti ottenuti con metodo classico
2023 Federico baris, Antonio Castro MArin, Fabio Chinnici
Novelty of Italian Grape Ale (IGA) beer: Influence of the addition of Gamay macerated grape must or dehydrated Aleatico grape pomace on the aromatic profile
2023 Mastrangelo N.; Bianchi A.; Pettinelli S.; Santini G.; Merlani G.; Bellincontro A.; Baris F.; Chinnici F.; Mencarelli F.
Physico-chemical and sensory characterization of a fruit beer obtained with the addition of cv. Lambrusco grapes must
2021 Castro Marín A.; Baris F.; Romanini E.; Lambri M.; Montevecchi G.; Chinnici F.