BARIS, FEDERICO

BARIS, FEDERICO  

DIPARTIMENTO DI SCIENZE E TECNOLOGIE AGRO-ALIMENTARI  

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Titolo Autore(i) Anno Periodico Editore Tipo File
Efficacy of fungoid chitosans from Aspergillus niger and Agaricus bisporus in controlling the oxidative browning of model white wines Baris, Federico; Castro Marin, Antonio; De Aguiar Saldanha Pinheiro, Ana Cristina; Tappi, S; Chi...nnici, F 2023-01-01 INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES - 1.01 Articolo in rivista baris et al 2023.pdf
Fate of phenolic compounds in white wines obtained and stored in the presence of different antioxidants Antonio castro marín, Federico BAris, fabio chinnici 2021-01-01 - - 4.03 Poster -
Il chitosano per migliorare le caratteristiche degli spumanti ottenuti con metodo classico Federico baris,
Antonio Castro MArin,
Fabio Chinnici
2023-01-01 VVQ - 1.01 Articolo in rivista -
Novelty of Italian Grape Ale (IGA) beer: Influence of the addition of Gamay macerated grape must or dehydrated Aleatico grape pomace on the aromatic profile Mastrangelo N.; Bianchi A.; Pettinelli S.; Santini G.; Merlani G.; Bellincontro A.; Baris F.; Chi...nnici F.; Mencarelli F. 2023-01-01 HELIYON - 1.01 Articolo in rivista Helyion 9 (2023) e20422.pdf
Physico-chemical and sensory characterization of a fruit beer obtained with the addition of cv. Lambrusco grapes must Castro Marín A.; Baris F.; Romanini E.; Lambri M.; Montevecchi G.; Chinnici F. 2021-01-01 BEVERAGES - 1.01 Articolo in rivista beverages-07-00034.pdf