SACCHETTI, GIAMPIERO
SACCHETTI, GIAMPIERO
Mostra
records
Risultati 1 - 7 di 7 (tempo di esecuzione: 0.018 secondi).
Response of Pink Lady (R) apples to post-harvest application of 1-methylcyclopropene as a function of applied dose, maturity at harvest, storage time and controlled atmosphere storage
2014 Emiliano Cocci; Giampiero Sacchetti; Pietro Rocculi; Marco Dalla Rosa
Multianalytical approach to study water state, mobility and antiplasticization effects on coffee beans
2012 Rocculi P.; Sacchetti G.; Romani S.; Ragni L.; Dalla Rosa M.; Pittia P.
Influence of minimal processing on the functional properties of fresh-cut fruit
2009 Rocculi P.; Cocci E.; Sacchetti G.; Tylewicz U.; Romani S.; Dalla Rosa M.
Spaghetti cooking by microwave oven: Cooking kinetics and product quality
2008 COCCI E.; SACCHETTI G.; VALLICELLI M.; ANGIOLONI A.; DALLA ROSA M.
Effect of drying conditions on bioactive compounds and antioxidant activity of broccoli (Brassica oleracea L.)
2006 Vlatka Mrkic; Emiliano Cocci; Marco Dalla Rosa; Giampiero Sacchetti
The effect of extrusion temperature and drying-tempering on both the kinetics of hydration and the textural changes in extruded ready-to-eat breakfast cereals during soaking in semi-skimmed milk
2005 G. Sacchetti; P. Pittia; G. Pinnavaia
Caratterizzazione e valorizzazione tecnologica di antiche varietà di melo autoctone dell'Emilia Romagna: studio sulle proprietà funzionali di trasformati essiccati
2004 Sacchetti G.; Cocci E.; Pinnavaia G.; Mastrocola D.