FOSCHI, CHIARA

FOSCHI, CHIARA  

Mostra records
Risultati 1 - 7 di 7 (tempo di esecuzione: 0.07 secondi).
Titolo Autore(i) Anno Periodico Editore Tipo File
Chub and horse mackerel from the Southern Adriatic Sea as sources of n-3 PUFA. Testi S.; Gatta P.P.; Bonaldo A.; Foschi C.; Fagioli P.; Fusaroli S.; Badiani A. 2006-01-01 - s.n 4.02 Riassunto (Abstract) -
Does home cooking affect nutrient contents and retentions of farmed European sea bass? TESTI S.; STIPA S.; BITOSSI F.; FOSCHI C.; GATTA P.P.; BADIANI A. 2007-01-01 - INRB/IPIMAR 4.02 Riassunto (Abstract) -
Effect of sample preparation with or without shell liquor on contents and retentions of macro and micro elements in three species of bivalve molluscs. BADIANI A.; TESTI S.; GHIDINI S.; SILVI M.; FOSCHI C.; GATTA P.P. 2006-01-01 - Wageningen Academic Publishers 2.01 Capitolo / saggio in libro -
Elemental profile of the edible portion from several species of whitefish caught off the Northern Adriatic coast. Badiani A.; Farabegoli R.; Silvi M.; Foschi C.; Testi S. 2008-01-01 - s.n 4.02 Riassunto (Abstract) -
Freshness assessment of European hake (Merluccius merluccius), chub mackerel (Scomber japonicus), horse mackerel (Trachurus spp.). A practical guide. Badiani A.; Adinolfi F.; Bonaldo A.; Fagioli P.; Foschi C.; Testi S.; Gatta P.P. 2009-01-01 - Libreria Bonomo Editrice 3.01 Monografia / trattato scientifico in forma di libro -
Guida alla valutazione sensoriale della freschezza di nasello (Merluccius merluccius), lanzardo (Scomber japonicus) e suro (Trachurus spp.). Badiani A.; Adinolfi F.; Bonaldo A.; Fagioli P.; Foschi C.; Testi S.; Gatta P.P. 2007-01-01 - Libreria Bonomo editrice 3.01 Monografia / trattato scientifico in forma di libro -
Sensory profiling of three fish species caught in the Southern Adriatic Sea. BADIANI A.; TESTI S.; BONALDO A.; FOSCHI C.; FAGIOLI P.; GATTA P.P. 2006-01-01 - s.n 4.02 Riassunto (Abstract) -