Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 41 a 49 di 49
Titolo Autore(i) Anno Periodico Editore Tipo File
Meat quality characteristics of free range chickens PETRACCI M.; RIMINI S.; MANFREDA G.; CAVANI C.; FRANCHINI A. 2011-01-01 - s.n 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Strategies for reinforcing hygienic quality of table eggs. Y. Nys; Rehault-Godbert S.; Gautron J.; Messens W.; Mertens K.; Perianu C.; Dunn I.; Pasquali F.;... Rocculi P.; Sirri F.; Franchini A.; Bain M.; Hincke M. 2011-01-01 - World Poultry Science Association - Taiwan branch 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Sweet chestnut tannin supplementation as a way to reduce the incidence of foot pad dermatitis of broiler chickens. F. Sirri; Pignata S.; Franchini A.; Meluzzi A. 2011-01-01 - World' Poultry Science Association 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Enteric bacteria enumeration in free range chickens Manfreda G.; Pasquali F.; De Cesare A.; Petracci M.; Franchini A.; Cavani C. 2011-01-01 - s.n 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Carcass and meat quality of broiler chicken as affected by 24-h-cycle sequential feeding F. Sirri; Meluzzi A.; Donatini R.; Franchini A. 2011-01-01 - World's Poultry Science Association - WG 5 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Effect of free range production system on chicken carcass and meat quality traits PETRACCI M.; RIMINI S.; MANFREDA G.; CAVANI C.; FRANCHINI A. 2011-01-01 ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE Avenue Media 4.02 Riassunto (Abstract) Effect of free range production system.pdf
Effect of free range production system on safety and microbiological parameters of poultry carcasses MANFREDA G.; DE CESARE A.; PETRACCI M.; CAVANI C.; FRANCHINI A. 2011-01-01 ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE - 4.02 Riassunto (Abstract) 19th ASPA Congress.pdf
The use of sodium bicarbonate in poultry meat marination PETRACCI M.; RIMINI S.; FRANCHINI A.; CAVANI C. 2011-01-01 - s.n 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Sensory traits of meat from free range chickens PETRACCI M.; RIMINI S.; FRANCHINI A.; CAVANI C. 2012-01-01 WORLD'S POULTRY SCIENCE JOURNAL Facta 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Mostrati risultati da 41 a 49 di 49
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile