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Titolo Autore(i) Anno Periodico Editore Tipo File
Fatty co- and by-products from the food chain used for animal feedings: effects on the trans fatty acid and conjugated linoleic acid contents of poultry and rabbit G. Pignoli; M. T. Rodriguez-Estrada; D. Natale; G. Lercker. 2007-01-01 - Euro Fed Lipid 4.02 Riassunto (Abstract) -
PAH-enriched and oxidized fatty co- and by-products from the food chain used in animal feedings: effects on the trans fatty acid and conjugated linoleic acid contents of poultry and rabbit G. Pignoli; D. Natale; J. Patrignani; M. T. Rodriguez-Estrada; G. Lercker 2008-01-01 - Euro Fed Lipid 4.02 Riassunto (Abstract) -
Gli oli impiegati in frittura: caratteristiche principali in funzione della loro stabilità D. Natale; M. T. Rodriguez-Estrada 2011-01-01 LA RIVISTA DI SCIENZA DELL'ALIMENTAZIONE - 1.01 Articolo in rivista -
Chemical performance of vegetable oils in repeated deep frying process D. Natale; M.T. Rodriguez-Estrada; G. Lercker 2011-01-01 - Euro Fed Lipid 4.02 Riassunto (Abstract) -
Inhibitory effect of liposomal solution of grape seed extract on the formation of heterocyclic amines D. Natale; M. Gibis; M. T. Rodriguez-Estrada; J. Weiss 2011-01-01 - University of Guelph 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Inhibitory effect of liposomal solution of grape seed extract on the formation of heterocyclic aromatic amines D. Natale; M. Gibis; M.T. Rodriguez-Estrada; J. Weiss 2014-01-01 JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY - 1.01 Articolo in rivista -
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