REGGIO, MARTA

REGGIO, MARTA  

DIPARTIMENTO DI SCIENZE E TECNOLOGIE AGRO-ALIMENTARI  

Mostra records
Risultati 1 - 3 di 3 (tempo di esecuzione: 0.005 secondi).
Titolo Autore(i) Anno Periodico Editore Tipo File
Millet Fermented by Different Combinations of Yeasts and Lactobacilli: Effects on Phenolic Composition, Starch, Mineral Content and Prebiotic Activity Balli, Diletta; Cecchi, Lorenzo; Pieraccini, Giuseppe; Venturi, Manuel; Galli, Viola; Reggio, Mar...ta; Di Gioia, Diana; Furlanetto, Sandra; Orlandini, Serena; Innocenti, Marzia; Mulinacci, Nadia 2023-01-01 FOODS - 1.01 Articolo in rivista Balli et al 2023 foods-12-00748.pdf
One year of surgical mask testing at the University of Bologna labs: Lessons learned from data analysis Boi C.; Borsetti F.; Brugo T.M.; Cappelletti M.; De Angelis M.G.; Fedi S.; Di Giacomo S.; Fabiani... T.; Foli G.; Garelli A.; Genchi U.; Ghezzi D.; Gualandi C.; Lalli E.; Magnani M.; Maurizzi A.; Mazzi F.; Mehrabi N.; Minelli M.; Montalbano R.; Morelli L.; Nici S.; Onesti R.; Paglianti A.; Papchenko K.; Pappalardo S.; Parisi N.F.; Rapino S.; Reggio M.; Roselli M.; Ruggeri E.; Sabatini L.; Saracino E.; Scarponi G.E.; Serra L.; Signorini V.; Storione A.; Torsello M.; Tugnoli E.; Vargiu C.M.; Vidali G.; Violante F.S. 2022-01-01 SEPARATION AND PURIFICATION TECHNOLOGY - 1.01 Articolo in rivista 1-s2.0-S1383586622007377-main.pdf
Probiotic Administration for the Prevention and Treatment of Gastrointestinal, Metabolic and Neurological Disorders Bozzi Cionci N.; Reggio M.; Baffoni L.; Di Gioia D. 2023-01-01 - Springer Nature Switzerland AG 2023 2.01 Capitolo / saggio in libro -