ANTONELLI, GIORGIA

ANTONELLI, GIORGIA  

DIPARTIMENTO DI SCIENZE E TECNOLOGIE AGRO-ALIMENTARI  

Dottorandi  

Mostra records
Risultati 1 - 6 di 6 (tempo di esecuzione: 0.009 secondi).
Titolo Autore(i) Anno Periodico Editore Tipo File
Cleaning the Label of Cured Meat; Effect of the Replacement of Nitrates/Nitrites on Nutrients Bioaccessibility, Peptides Formation, and Cellular Toxicity of In Vitro Digested Salami Di Nunzio, Mattia; Loffi, Cecilia; Montalbano, Serena; Chiarello, Elena; Dellafiora, Luca; Picone..., Gianfranco; Antonelli, Giorgia; Tedeschi, Tullia; Buschini, Annamaria; Capozzi, Francesco; Galaverna, Gianni; Bordoni, Alessandra 2022-01-01 INTERNATIONAL JOURNAL OF MOLECULAR SCIENCES - 1.01 Articolo in rivista IJMS_2022.pdf
Coenzyme q10 phytosome formulation improves coq10 bioavailability and mitochondrial functionality in cultured cells Rizzardi N.; Liparulo I.; Antonelli G.; Orsini F.; Riva A.; Bergamini C.; Fato R. 2021-01-01 ANTIOXIDANTS - 1.01 Articolo in rivista antioxidants-10-00927-v3.pdf
Effect of cold plasma generated with different gas mixtures on safety, quality and nutritional aspects of fresh sea bream fillets Silvia Tappi, Lorenzo Nissen, Flavia Casciano, Giorgia Antonelli, Elena Chiarello, Gianfranco Pic...one, Romolo Laurita, Filippo Capelli, Matteo Gherardi, Caterina Maccaferri, Andrea Gianotti, Alessandra Bordoni, Åsa Maria Espmark, Francesco Capozzi, Pietro Rocculi 2023-01-01 INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES - 1.01 Articolo in rivista 2023 Tappi et al sea bream plasma.pdf
Impact of a Shorter Brine Soaking Time on Nutrient Bioaccessibility and Peptide Formation in 30-Months-Ripened Parmigiano Reggiano Cheese Di Nunzio M.; Loffi C.; Chiarello E.; Dellafiora L.; Picone G.; Antonelli G.; Di Gregorio C.; Cap...ozzi F.; Tedeschi T.; Galaverna G.; Bordoni A. 2022-01-01 MOLECULES - 1.01 Articolo in rivista molecules-27-00664.pdf
Insight on Glucose and Fructose Absorption and Relevance in the Enterocyte Milieu Chiarello E.; Di Nunzio M.; Picone G.; Antonelli G.; Capozzi F.; Bordoni A. 2022-01-01 NUTRIENTS - 1.01 Articolo in rivista nutrients-14-00517.pdf
Toward Sustainable and Healthy Fish Products—The Role of Feeding and Preservation Techniques Antonelli G.; Chiarello E.; Picone G.; Tappi S.; Baldi G.; Di Nunzio M.; Mente E.; Karapanagiotis... S.; Vasilaki P.; Petracci M.; Rocculi P.; Bordoni A.; Capozzi F. 2023-01-01 FOODS - 1.01 Articolo in rivista foods-12-02991-v2.pdf