VECCHIO, YARI
VECCHIO, YARI
DIMEVET - DIPARTIMENTO DI SCIENZE MEDICHE VETERINARIE
Ricercatori a tempo determinato
A circular transition model for the European aquaculture sector
2025 Masi, M.; Adinolfi, F.; Marrocco, E. S.; Vecchio, Y.
Beyond the plate: exploring next generation professionals’ views on cell-based meat
2025 Dolfi, Emanuele; Masi, Margherita; Yeter, Gizem; Marrocco, Ernesto S.; Olivieri, Giuseppina; Magnani, Martina; Del Giudice, Teresa; Adinolfi, Felice; Vecchio, Yari
Circular consumption in agri-food to become sustainable: a semi-systematic review
2025 Yeter, G.; Vecchio, Y.; Masi, M.; Marrocco, E. S.; La Sala, P.; Adinolfi, F.
The economic sustainability of Italian aquaculture farms: Who has the potential to start the blue transition?
2025 Masi, M.; Marrocco, E. S.; Fusco, G.; Adinolfi, F.; Vecchio, Y.
Circular economy in aquaculture: the perspectives of aspiring future operators
2024 Masi, Margherita; La Sala, Piermichele; Coluccia, Benedetta; Adinolfi, Felice; Vecchio, Yari
Contextualising digitalisation through ambidexterity and new territorial proximities
2024 De Rosa, Marcello; Charatsari, Chrysanthi; Lioutas, Evagelos D.; Masi, Margherita; Vecchio, Yari; Francescone, Martina
Exploring Diversification Strategies among Italian Farms
2024 Cardillo, Concetta; Bartoli, Luca; De Rosa, Marcello; Francescone, Martina; Masi, Margherita; Sahir, Hanae; Vecchio, Yari
Maturazione del pesce: revisione della letteratura ed aspetti/considerazioni di sicurezza alimentare.
2024 Troise F., Savini F., Prandini L., Indio V., De Cesare A., Masi M., Vecchio Y., Panebianco F., Civera T., Terio V., Bonerba E., Pandiscia A., Alberghini L., Catellani P., Serraino A., Giacometti F.
Politica comune della pesca e catture indesiderate: revisione normativa per una corretta gestione ed opportunità di valorizzazione di specie ittiche neglette. XXXIII Congresso Nazionale dei Medici Veterinari Igienisti,
2024 Panebianco F., Civera T., Prandini L., Savini F., Indio V., Masi M., Vecchio Y., De Cesare A., Troise F., Terio V., Bonerba E., Pandiscia A., Alberghini L., Catellani P., Serraino A., Giacometti F
Staging value creation processes in short food supply chains of Italy
2024 De Rosa, Marcello; Charatsari, Chrysanthi; Lioutas, Evagelos D.; Vecchio, Yari; Masi, Margherita
Strategies to Innovate from Traditional to Systemic Approach: An Analysis of a Sample of Italian Farms During a B2B Event
2024 Del Giudice, T.; Cicia, G.; Olivieri, G.; Cavallo, C.; De Rosa, M.; Vecchio, Y.; Del Gaudio, G.; Sepe, F.; Della Corte, V.
Technological innovation in fisheries and aquaculture: What are the “discourses” of the Italian policy network?
2024 Vecchio, Yari; Masi, Margherita; Del Giudice, Teresa; De Rosa, Marcello; Adinolfi, Felice
The reform of EU geographical indications: A look at the newly approved Regulation
2024 Adinolfi F.; Vecchio Y.; Masi M.; Mastandrea G.; Lambertini G.; De Castro P.
Toward the Circular Economy in the Aquaculture Sector: Bibliometric, Network and Content Analyses
2024 Masi, Margherita; Adinolfi, Felice; Vecchio, Yari; Agnusdei, Giulio Paolo; Coluccia, Benedetta
Valorizzazione di specie ittiche neglette per la produzione di prodotti innovativi sottoposti al processo di maturazione
2024 Prandini, Laura; Savini, Federica; Indio, Valentina; Masi, Margherita; Vecchio, Yari; DE CESARE, Alessandra; Troise, Francesca; Panebianco, Felice; Civera, Tiziana; Terio, Valentina; Bonerba, Elisabetta; Pandiscia, Annamaria; Alberghini, Leonardo; Catellani, Paolo; Serraino, Andrea; Giacometti, Federico
Efficiency, gender diversity and public aid_ evidence from Italian agrifood sector
2023 Fusco G.; Toma P.; Vecchio Y.
Exploring the Behavioral Intentions of Food Tourists Who Visit Crete
2023 Angelakis G.; Vecchio Y.; Lemonakis C.; Atsalakis G.; Zopounidis C.; Mattas K.
Innovation Process in Precision Farming
2023 Vecchio, Yari; Masi, Margherita
Perceptions and Attitudes of Argentine Zoomers towards Sustainable Food Production
2023 Andrea Beatriz Damico, Yari Vecchio, Margherita Masi, Jorgelina Di Pasquale
Precision Farming: Barriers of Variable Rate Technology Adoption in Italy
2023 Masi M.; Di Pasquale J.; Vecchio Y.; Capitanio F.
Titolo | Autore(i) | Anno | Periodico | Editore | Tipo | File |
---|---|---|---|---|---|---|
A circular transition model for the European aquaculture sector | Masi, M.; Adinolfi, F.; Marrocco, E. S.; Vecchio, Y. | 2025-01-01 | AQUACULTURE | - | 1.01 Articolo in rivista | 1-s2.0-S004484862401281X-main-3.pdf |
Beyond the plate: exploring next generation professionals’ views on cell-based meat | Dolfi, Emanuele; Masi, Margherita; Yeter, Gizem; Marrocco, Ernesto S.; Olivieri, Giuseppina; Magn... espandi | 2025-01-01 | BRITISH FOOD JOURNAL | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Circular consumption in agri-food to become sustainable: a semi-systematic review | Yeter, G.; Vecchio, Y.; Masi, M.; Marrocco, E. S.; La Sala, P.; Adinolfi, F. | 2025-01-01 | CIRCULAR ECONOMY AND SUSTAINABILITY | - | 1.01 Articolo in rivista | 43615_2024_464_MOESM1_ESM.pdf |
The economic sustainability of Italian aquaculture farms: Who has the potential to start the blue transition? | Masi, M.; Marrocco, E. S.; Fusco, G.; Adinolfi, F.; Vecchio, Y. | 2025-01-01 | MARINE POLICY | - | 1.01 Articolo in rivista | 1-s2.0-S0308597X24004780-main.pdf |
Circular economy in aquaculture: the perspectives of aspiring future operators | Masi, Margherita; La Sala, Piermichele; Coluccia, Benedetta; Adinolfi, Felice; Vecchio, Yari | 2024-01-01 | BRITISH FOOD JOURNAL | - | 1.01 Articolo in rivista | BFJ_Accepted-4.docx |
Contextualising digitalisation through ambidexterity and new territorial proximities | De Rosa, Marcello; Charatsari, Chrysanthi; Lioutas, Evagelos D.; Masi, Margherita; Vecchio, Yari;... espandi | 2024-01-01 | JOURNAL OF RURAL STUDIES | - | 1.01 Articolo in rivista | Main Document.docx |
Exploring Diversification Strategies among Italian Farms | Cardillo, Concetta; Bartoli, Luca; De Rosa, Marcello; Francescone, Martina; Masi, Margherita; Sah... espandi | 2024-01-01 | SUSTAINABILITY | - | 1.01 Articolo in rivista | sustainability-16-08856.pdf |
Maturazione del pesce: revisione della letteratura ed aspetti/considerazioni di sicurezza alimentare. | Troise F., Savini F., Prandini L., Indio V., De Cesare A., Masi M., Vecchio Y., Panebianco F., Ci... espandi | 2024-01-01 | - | - | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Politica comune della pesca e catture indesiderate: revisione normativa per una corretta gestione ed opportunità di valorizzazione di specie ittiche neglette. XXXIII Congresso Nazionale dei Medici Veterinari Igienisti, | Panebianco F., Civera T., Prandini L., Savini F., Indio V., Masi M., Vecchio Y., De Cesare A., Tr... espandi | 2024-01-01 | - | - | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Staging value creation processes in short food supply chains of Italy | De Rosa, Marcello; Charatsari, Chrysanthi; Lioutas, Evagelos D.; Vecchio, Yari; Masi, Margherita | 2024-01-01 | AGRICULTURAL AND FOOD ECONOMICS | - | 1.01 Articolo in rivista | s40100-024-00342-6.pdf |
Strategies to Innovate from Traditional to Systemic Approach: An Analysis of a Sample of Italian Farms During a B2B Event | Del Giudice, T.; Cicia, G.; Olivieri, G.; Cavallo, C.; De Rosa, M.; Vecchio, Y.; Del Gaudio, G.; ... espandi | 2024-01-01 | - | - | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Technological innovation in fisheries and aquaculture: What are the “discourses” of the Italian policy network? | Vecchio, Yari; Masi, Margherita; Del Giudice, Teresa; De Rosa, Marcello; Adinolfi, Felice | 2024-01-01 | MARINE POLICY | - | 1.01 Articolo in rivista | 1-s2.0-S0308597X23004803-main.pdf |
The reform of EU geographical indications: A look at the newly approved Regulation | Adinolfi F.; Vecchio Y.; Masi M.; Mastandrea G.; Lambertini G.; De Castro P. | 2024-01-01 | AIMS AGRICULTURE AND FOOD | - | 1.01 Articolo in rivista | 10.3934_agrfood.2024037.pdf |
Toward the Circular Economy in the Aquaculture Sector: Bibliometric, Network and Content Analyses | Masi, Margherita; Adinolfi, Felice; Vecchio, Yari; Agnusdei, Giulio Paolo; Coluccia, Benedetta | 2024-01-01 | SUSTAINABILITY | - | 1.01 Articolo in rivista | sustainability-16-05405-v2.pdf |
Valorizzazione di specie ittiche neglette per la produzione di prodotti innovativi sottoposti al processo di maturazione | Prandini, Laura; Savini, Federica; Indio, Valentina; Masi, Margherita; Vecchio, Yari; DE CESARE, ... espandi | 2024-01-01 | - | - | 4.03 Poster | - |
Efficiency, gender diversity and public aid_ evidence from Italian agrifood sector | Fusco G.; Toma P.; Vecchio Y. | 2023-01-01 | APPLIED ECONOMICS | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Exploring the Behavioral Intentions of Food Tourists Who Visit Crete | Angelakis G.; Vecchio Y.; Lemonakis C.; Atsalakis G.; Zopounidis C.; Mattas K. | 2023-01-01 | SUSTAINABILITY | - | 1.01 Articolo in rivista | sustainability-15-08961.pdf |
Innovation Process in Precision Farming | Vecchio, Yari; Masi, Margherita | 2023-01-01 | - | Springer | 2.01 Capitolo / saggio in libro | - |
Perceptions and Attitudes of Argentine Zoomers towards Sustainable Food Production | Andrea Beatriz Damico, Yari Vecchio, Margherita Masi, Jorgelina Di Pasquale | 2023-01-01 | FOODS | - | 1.01 Articolo in rivista | foods-12-01019-v2.pdf |
Precision Farming: Barriers of Variable Rate Technology Adoption in Italy | Masi M.; Di Pasquale J.; Vecchio Y.; Capitanio F. | 2023-01-01 | LAND | - | 1.01 Articolo in rivista | land-12-01084-v2.pdf |