RIMINI, SIMONE
Dettaglio
RIMINI, SIMONE
Pubblicazioni
Risultati 1 - 16 di 16 (tempo di esecuzione: 0.001 secondi).
Titolo | Autore(i) | Anno | Periodico | Editore | Tipo | File | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Atti delle Giornate di Coniglicoltura ASIC 2011 | PETRACCI M.; RIMINI S.; CAVANI C. | 2012 | Tipografia Camuna | 3.02 Curatela | - | |
2 | Chicken breast meat marinated with increasing levels of sodium bicarbonate | PETRACCI M.; LAGHI L.; RIMINI S.; ROCCULI P.; CAPOZZI F.; CAVANI C. | 2014 | JOURNAL OF POULTRY SCIENCE | 1.01 Articolo in rivista | - | |
3 | Comparison of meat quality characteristics and oxidative stability between conventional and free range chickens | A. Funaro; V. Cardenia; M. Petracci; S. Rimini; M. T. Rodriguez-Estrada; C. Cavani | 2014 | POULTRY SCIENCE | 1.01 Articolo in rivista | - | |
4 | Effect of EU recommended electrical stunning conditions on breast meat quality of broiler chickens | SIRRI F.; PETRACCI M.; RIMINI S.; MELUZZI A. | 2014 | NetPrint Bryne | 4.02 Riassunto (Abstract) | - | |
5 | Effect of free range production system on chicken carcass and meat quality traits | PETRACCI M.; RIMINI S.; MANFREDA G.; CAVANI C.; FRANCHINI A. | 2011 | ITALIAN JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE | Avenue Media | 4.02 Riassunto (Abstract) | |
6 | Impiego della marinatura per la valorizzazione delle carni di coniglio | PETRACCI M.; RIMINI S.; CAVANI C. | 2012 | Tipografia Camuna | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - | |
7 | Meat quality characteristics of free range chickens | PETRACCI M.; RIMINI S.; MANFREDA G.; CAVANI C.; FRANCHINI A. | 2011 | s.n | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - | |
8 | Quality characteristics of frozen broiler breast meat pretreated with increasing concentrations of sodium chloride | PETRACCI M.; RIMINI S.; MULDER R.W.A.W.; CAVANI C. | 2013 | JOURNAL OF POULTRY SCIENCE | 1.01 Articolo in rivista | - | |
9 | Quality characteristics of ground poultry meat obtained using advanced trimming and mincing technology | PETRACCI M.; RIMINI S.; MANFREDA G.; CAVANI C. | 2012 | WORLD'S POULTRY SCIENCE JOURNAL | Facta | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
10 | Quality of ground pork meat obtained using mechanical desinewing | PETRACCI M.; RIMINI S.; MANFREDA G.; CAVANI C. | 2014 | ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE | 1.01 Articolo in rivista | - | |
11 | Sensory traits of meat from free range chickens | PETRACCI M.; RIMINI S.; FRANCHINI A.; CAVANI C. | 2012 | WORLD'S POULTRY SCIENCE JOURNAL | Facta | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
12 | The effect of phosphate and bicarbonate on NMR relaxation properties in marinated poultry meat | PETRACCI M.; RIMINI S.; LAGHI L.; CAVANI C. | 2011 | Dip. di Scienze degli Alimenti, Univ. Bologna | 4.02 Riassunto (Abstract) | - | |
13 | The use of sodium bicarbonate for marination of broiler breast meat | PETRACCI M.; LAGHI L.; ROCCULI P.; RIMINI S.; PANARESE V.; CREMONINI M.A.; CAVANI C. | 2012 | POULTRY SCIENCE | 1.01 Articolo in rivista | - | |
14 | The use of sodium bicarbonate in poultry meat marination | PETRACCI M.; RIMINI S.; FRANCHINI A.; CAVANI C. | 2011 | s.n | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - | |
15 | The use of thyme and orange essential oils blend to improve quality traits of marinated chicken meat | RIMINI S.; PETRACCI M.; SMITH D.P. | 2014 | POULTRY SCIENCE | 1.01 Articolo in rivista | - | |
16 | Use of thyme and orange essential oils on chicken breast meat: quality traits and lipid peroxidation | Rimini S.; Petracci M.; Smith D.P. | 2013 | WORLD'S POULTRY SCIENCE JOURNAL | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |