TOLOMELLI, BRUNELLA
TOLOMELLI, BRUNELLA
DIP. DI BIOCHIMICA "MORUZZI"
Mostra
records
Risultati 1 - 3 di 3 (tempo di esecuzione: 0.001 secondi).
Nutrient content and retention in selected roasted cuts from 3-month-old ram lambs
1998 Badiani A.; Nanni N.; Gatta P.P.; Bitossi F.; Tolomelli B.; Manfredini M.
Nutrient Profile of Horsemeat
1997 Badiani A.; Nanni N.; Gatta P.P.; Tolomelli B.; Manfredini M.
Nutritional composition of cultured sturgeon (Acipenser spp.)
1996 A. Badiani; P. Anfossi; L. Fiorentini; P.P. Gatta; M. Manfredini; N. Nanni; S. Stipa; B. Tolomelli
Titolo | Autore(i) | Anno | Periodico | Editore | Tipo | File |
---|---|---|---|---|---|---|
Nutrient content and retention in selected roasted cuts from 3-month-old ram lambs | Badiani A.; Nanni N.; Gatta P.P.; Bitossi F.; Tolomelli B.; Manfredini M. | 1998-01-01 | FOOD CHEMISTRY | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Nutrient Profile of Horsemeat | Badiani A.; Nanni N.; Gatta P.P.; Tolomelli B.; Manfredini M. | 1997-01-01 | JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Nutritional composition of cultured sturgeon (Acipenser spp.) | A. Badiani; P. Anfossi; L. Fiorentini; P.P. Gatta; M. Manfredini; N. Nanni; S. Stipa; B. Tolomelli | 1996-01-01 | JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS | - | 1.01 Articolo in rivista | - |