RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
Analytical characterisation of oilseed raw materials used in production of tahin and halva
2012 F. Pasini; M. F. Caboni; I. Alexieva; L. F. D'Antuono
Apigenin and apigenin-derivatives from artichokes: urine excretion in humans
2011 Y. Riciputi ; T. P. Dew ; M. F. Caboni ; G. Williamson
Application of infrared spectroscopy for dairy product authentication and quality assessment
2013 Alessandro Gori; Chiara Cevoli; Elena Guerra; Angelo Fabbri; Maria Fiorenza Caboni
Availability of bioactive fatty acids in PUFA-enriched butters from the Parmigiano Reggiano Cheese Area. A comparison with commercial brands
2013 Alessandro Gori; Elena Guerra; Maria Fiorenza Caboni
Bioactive fatty acids analysis on dairy products by fast-gas chromatographic: a comparative approach between two highly polar capillary column
2013 Alessandro Gori; Elena Guerra; Ana Maria Gomez Caravaca; Maria Fiorenza Caboni
Bioattività degli alimenti tradizionali del Mar Nero: primo screening del possibile ruolo nella prevenzione cardiovascolare
2011 F. Danesi; F. Pasini; M. Mudryk; B. Kocaoglu; D. Karpenko; L. Kapreliants; M. Jorjadze; A. Stroia; I. Alexieva; M.F. Caboni; L.F. D’Antuono; A. Bordoni
Black Sea area traditional foods as a new, valuable source of antioxidant polyphenols.
2011 F. Pasini; F. Danesi; M.F. Caboni; A. Bordoni; L.F. D’Antuono
Buckwheat honey: screening of composition and general properties
2013 Silvia, Gardinia; Federica, Pasini; Gian Luigi, Marcazzana; Maria Fiorenza, Caboni
CHARACTERIZATION OF BISCUITS AND TARALLI OBTAINED WITH DIFFERENT LIPIDIC FORMULATIONS AND DETERMINATION OF THEIR OXIDATIVE STABILITY
2020 Silvia Marzocchi, Federica Pasini, Maria Fiorenza Caboni
Characterization of biscuits and taralli obtained with different lipidic formulations and determination of their oxidative stability
2020 silvia marzocchi; federica pasini; maria caboni
Titolo | Autore(i) | Anno | Periodico | Editore | Tipo | File |
---|---|---|---|---|---|---|
Analytical characterisation of oilseed raw materials used in production of tahin and halva | F. Pasini; M. F. Caboni; I. Alexieva; L. F. D'Antuono | 2012-01-01 | - | Alma mater studiorum, Università di Bologna | 4.03 Poster | - |
Apigenin and apigenin-derivatives from artichokes: urine excretion in humans | Y. Riciputi ; T. P. Dew ; M. F. Caboni ; G. Williamson | 2011-01-01 | - | - | 4.03 Poster | - |
Application of infrared spectroscopy for dairy product authentication and quality assessment | Alessandro Gori; Chiara Cevoli; Elena Guerra; Angelo Fabbri; Maria Fiorenza Caboni | 2013-01-01 | - | - | 4.03 Poster | - |
Availability of bioactive fatty acids in PUFA-enriched butters from the Parmigiano Reggiano Cheese Area. A comparison with commercial brands | Alessandro Gori; Elena Guerra; Maria Fiorenza Caboni | 2013-01-01 | - | - | 4.03 Poster | - |
Bioactive fatty acids analysis on dairy products by fast-gas chromatographic: a comparative approach between two highly polar capillary column | Alessandro Gori; Elena Guerra; Ana Maria Gomez Caravaca; Maria Fiorenza Caboni | 2013-01-01 | - | - | 4.03 Poster | - |
Bioattività degli alimenti tradizionali del Mar Nero: primo screening del possibile ruolo nella prevenzione cardiovascolare | F. Danesi; F. Pasini; M. Mudryk; B. Kocaoglu; D. Karpenko; L. Kapreliants; M. Jorjadze; A. Stroia...; I. Alexieva; M.F. Caboni; L.F. D’Antuono; A. Bordoni | 2011-01-01 | - | - | 4.03 Poster | - |
Black Sea area traditional foods as a new, valuable source of antioxidant polyphenols. | F. Pasini; F. Danesi; M.F. Caboni; A. Bordoni; L.F. D’Antuono | 2011-01-01 | - | - | 4.03 Poster | - |
Buckwheat honey: screening of composition and general properties | Silvia, Gardinia; Federica, Pasini; Gian Luigi, Marcazzana; Maria Fiorenza, Caboni | 2013-01-01 | - | - | 4.03 Poster | - |
CHARACTERIZATION OF BISCUITS AND TARALLI OBTAINED WITH DIFFERENT LIPIDIC FORMULATIONS AND DETERMINATION OF THEIR OXIDATIVE STABILITY | Silvia Marzocchi, Federica Pasini, Maria Fiorenza Caboni | 2020-01-01 | - | - | 4.03 Poster | - |
Characterization of biscuits and taralli obtained with different lipidic formulations and determination of their oxidative stability | silvia marzocchi; federica pasini; maria caboni | 2020-01-01 | - | - | 4.03 Poster | - |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 4 - Contributo in Atti di convegno 38
- 4 - Contributo in Atti di convegn... 38
Data di pubblicazione
- 2020 - 2022 7
- 2010 - 2019 27
- 2008 - 2009 4
Editore
- Alma mater studiorum, Università ... 4
- Alma Mater Studiorum - Univ. di B... 2
- AITEL – Associazione Italiana Tec... 1
- EUROFED LIPID 1
- EuroFedLipid 1
- J. Pulkrabová, M. Tomaniová, V. G... 1
Keyword
- traditional foods 5
- halva 3
- oliseeds 3
- tahin 3
- taralli 3
- ANTIOXIDANT CAPACITY 2
- antioxidant capacity 2
- Black Sea area countries 2
- oxidation 2
- phenolic compounds 2
Lingua
- eng 32
- ita 6
Accesso al fulltext
- no fulltext 38