FERRANTI, ANNA
FERRANTI, ANNA
DIPARTIMENTO DI FARMACIA E BIOTECNOLOGIE
A functional food ingredient to promote good health: soy isoflavones. Friends or foes?
2011 M.A. Saracino; F. Bugamelli; A. Ferranti; M.A. Raggi
A novel test using dried blood spots for the chromatographic assay of methadone
2012 M.A. Saracino; C. Marcheselli; L. Somaini; M.C. Pieri; G. Gerra; A. Ferranti; M.A. Raggi
A rapid HPLC-ED method for the analysis of homovanillic acid (HVA) in human plasma
2004 C. Sabbioni; G. Gerra; N. Ghedini; A. Ferranti; M.A. Saracino; M.A. Raggi
An original HPLC-F method for the fast determination of the atypical antipsychotic ziprasidone in human plasma
2008 L. Mercolini; R. Mandrioli; G. Finizio; G. Boncompagni; A. Ferranti; M.A. Raggi
Analisi di aloina e analoghi in estratti vegetali
2008 L. Mercolini; R. Mandrioli; A. Ferranti; B. Schiavello; L. Vignoli; S. Fanali; M.A. Raggi
Analisi di componenti aromatici dei chiodi di garofano mediante HPLC con rivelazione a serie di fotodiodi
2005 A. Musenga; A. Ferranti; F. Bugamelli; R. Mandrioli; E. Frada; M.A. Raggi
Analisi di componenti aromatici e terpenici del Piper nigrum mediante elettrocromatografia capillare
2006 A. Musenga; R. Mandrioli; E. Boldrin; A. Ferranti; G. D'Orazio; S. Fanali; M.A. Raggi
Analisi di fenotiazine in plasma umano usando un metodo HPLC con rivelazione elettrochimica
2006 M.A. Saracino; F. Bugamelli; R. Mandrioli; A. Ferranti; D. Berardi; M. A. Raggi
Analisi HPLC di aloina in estratti vegetali e formulazioni commerciali ad uso orale
2008 R. Mandrioli; L. Mercolini; M. Consorti; A. Ferranti; S. Fanali; M.A. Raggi
Analisi HPLC-DAD di coenzima Q10 e carotenoidi in integratori alimentari
2011 E. Morganti; M.A. Saracino; A. Lepore; A. Ferranti; M.A. Raggi
Analisi HPLC-F di auraptene in frutti del genere Citrus
2010 R. Mandrioli; L. Mercolini; S. Benazzi; A. Ferranti; M. Curini; F. Poli; M.A. Raggi
Analysis of Aloe-based phytotherapeutic products by using nano-LC-MS
2010 S. Fanali; Z. Aturki; G. D’Orazio; A. Rocco; A. Ferranti; L. Mercolini; M.A. Raggi
Analysis of aromatic and terpenic constituents of pepper extracts by capillary electrochromatography
2007 A. Musenga; R. Mandrioli; A. Ferranti; G. D'Orazio; S. Fanali; M.A. Raggi
Analysis of auraptene in different parts of the Citrus aurantium fruit by HPLC with fluorescence detection
2009 L. Mercolini; R. Mandrioli; M. Colombati; A. Ferranti; M.A. Raggi
Analysis of N-acetylcysteine, D-penicillamine and L-cysteine in human plasma by capillary electrophoresis with LIF detection
2011 R. Mandrioli; E. Morganti; M.A. Saracino; F. Bugamelli; A. Ferranti; M.A. Raggi
Antioxidant analysis in Vitis labrusca ("fox grape") and related products
2012 Laura Mercolini; Roberto Mandrioli; Vittorio Sorella; Anna Ferranti; Maria Augusta Raggi
Application of micellar electrokinetic chromatography (MEKC) to the quantitation of nutraceuticals in Citrus fruits
2013 Roberto Mandrioli; Emanuele Morganti; Maria Carmen Catapano; Laura Mercolini; Anna Ferranti; Maria Augusta Raggi
Bioactive compounds as markers of authenticity in Citrus-based beverages and commercial juices
2012 Laura Mercolini; Roberto Mandrioli; Vittorio Sorella; Stefano Gaspari; Irene Maccaferri; Francesco Valle; Anna Ferranti; Maria Augusta Raggi
Capillary electrophoresis coupled to laser induced fluorescence detection for the analysis of penicillamine in a non-conventional matrix
2011 Morganti E.; Saracino M.A.; Bugamelli F.; Ferranti A.; Ghedini N.; Raggi M.A.
Capillary electrophoretic analysis of artemisinin and congeners from formulations and natural matrices
2009 R. Mandrioli; E. Morganti; A. Ferranti; M.A. Raggi
Titolo | Autore(i) | Anno | Periodico | Editore | Tipo | File |
---|---|---|---|---|---|---|
A functional food ingredient to promote good health: soy isoflavones. Friends or foes? | M.A. Saracino; F. Bugamelli; A. Ferranti; M.A. Raggi | 2011-01-01 | - | Alma Mater Studiorum - Università di Bologna | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
A novel test using dried blood spots for the chromatographic assay of methadone | M.A. Saracino; C. Marcheselli; L. Somaini; M.C. Pieri; G. Gerra; A. Ferranti; M.A. Raggi | 2012-01-01 | ANALYTICAL AND BIOANALYTICAL CHEMISTRY | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
A rapid HPLC-ED method for the analysis of homovanillic acid (HVA) in human plasma | C. Sabbioni; G. Gerra; N. Ghedini; A. Ferranti; M.A. Saracino; M.A. Raggi | 2004-01-01 | - | s.n | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
An original HPLC-F method for the fast determination of the atypical antipsychotic ziprasidone in human plasma | L. Mercolini; R. Mandrioli; G. Finizio; G. Boncompagni; A. Ferranti; M.A. Raggi | 2008-01-01 | - | CLUEB | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Analisi di aloina e analoghi in estratti vegetali | L. Mercolini; R. Mandrioli; A. Ferranti; B. Schiavello; L. Vignoli; S. Fanali; M.A. Raggi | 2008-01-01 | - | SCI | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Analisi di componenti aromatici dei chiodi di garofano mediante HPLC con rivelazione a serie di fotodiodi | A. Musenga; A. Ferranti; F. Bugamelli; R. Mandrioli; E. Frada; M.A. Raggi | 2005-01-01 | - | s.n | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Analisi di componenti aromatici e terpenici del Piper nigrum mediante elettrocromatografia capillare | A. Musenga; R. Mandrioli; E. Boldrin; A. Ferranti; G. D'Orazio; S. Fanali; M.A. Raggi | 2006-01-01 | - | Società Chimica Italiana | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Analisi di fenotiazine in plasma umano usando un metodo HPLC con rivelazione elettrochimica | M.A. Saracino; F. Bugamelli; R. Mandrioli; A. Ferranti; D. Berardi; M. A. Raggi | 2006-01-01 | - | Società Chimica Italiana | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Analisi HPLC di aloina in estratti vegetali e formulazioni commerciali ad uso orale | R. Mandrioli; L. Mercolini; M. Consorti; A. Ferranti; S. Fanali; M.A. Raggi | 2008-01-01 | - | SCI | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Analisi HPLC-DAD di coenzima Q10 e carotenoidi in integratori alimentari | E. Morganti; M.A. Saracino; A. Lepore; A. Ferranti; M.A. Raggi | 2011-01-01 | - | SCI | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Analisi HPLC-F di auraptene in frutti del genere Citrus | R. Mandrioli; L. Mercolini; S. Benazzi; A. Ferranti; M. Curini; F. Poli; M.A. Raggi | 2010-01-01 | - | Società Chimica Italiana | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Analysis of Aloe-based phytotherapeutic products by using nano-LC-MS | S. Fanali; Z. Aturki; G. D’Orazio; A. Rocco; A. Ferranti; L. Mercolini; M.A. Raggi | 2010-01-01 | JOURNAL OF SEPARATION SCIENCE | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Analysis of aromatic and terpenic constituents of pepper extracts by capillary electrochromatography | A. Musenga; R. Mandrioli; A. Ferranti; G. D'Orazio; S. Fanali; M.A. Raggi | 2007-01-01 | JOURNAL OF SEPARATION SCIENCE | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Analysis of auraptene in different parts of the Citrus aurantium fruit by HPLC with fluorescence detection | L. Mercolini; R. Mandrioli; M. Colombati; A. Ferranti; M.A. Raggi | 2009-01-01 | - | s.n | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Analysis of N-acetylcysteine, D-penicillamine and L-cysteine in human plasma by capillary electrophoresis with LIF detection | R. Mandrioli; E. Morganti; M.A. Saracino; F. Bugamelli; A. Ferranti; M.A. Raggi | 2011-01-01 | - | RDPA | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Antioxidant analysis in Vitis labrusca ("fox grape") and related products | Laura Mercolini; Roberto Mandrioli; Vittorio Sorella; Anna Ferranti; Maria Augusta Raggi | 2012-01-01 | - | Università di Bologna | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Application of micellar electrokinetic chromatography (MEKC) to the quantitation of nutraceuticals in Citrus fruits | Roberto Mandrioli; Emanuele Morganti; Maria Carmen Catapano; Laura Mercolini; Anna Ferranti; Mari...a Augusta Raggi | 2013-01-01 | - | SOCIETÀ CHIMICA ITALIANA | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Bioactive compounds as markers of authenticity in Citrus-based beverages and commercial juices | Laura Mercolini; Roberto Mandrioli; Vittorio Sorella; Stefano Gaspari; Irene Maccaferri; Francesc...o Valle; Anna Ferranti; Maria Augusta Raggi | 2012-01-01 | - | SOCIETÀ CHIMICA ITALIANA (SCI) | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Capillary electrophoresis coupled to laser induced fluorescence detection for the analysis of penicillamine in a non-conventional matrix | Morganti E.; Saracino M.A.; Bugamelli F.; Ferranti A.; Ghedini N.; Raggi M.A. | 2011-01-01 | - | Società Chimica italiana | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |
Capillary electrophoretic analysis of artemisinin and congeners from formulations and natural matrices | R. Mandrioli; E. Morganti; A. Ferranti; M.A. Raggi | 2009-01-01 | - | RDPA | 4.02 Riassunto (Abstract) | - |