BIAGI, PIERLUIGI
BIAGI, PIERLUIGI
DIP. DI BIOCHIMICA "MORUZZI"
P. BIAGI; BIAGI P.L.; P.L. BIAGI.; BIAGI P.
"Alimentazione e salute: Strategie nutrizionali per la prevenzione delle malattie”. 19 gennaio 2006 - Oratorio San Filippo Neri – Via Manzoni, 5 - Bologna.
2006 Biagi P.L.; Hrelia S.; Hrelia P.; Festi D.; Cantelli Forti G.
A critical evaluation of high protein-low carbohydrate diets
2007 M. Malaguti; S. Hrelia; A. Lorenzini; P. Biagi
A microarray analysis of cultured rat cardiomyocytes supplemented with quercetin
2006 C.Angeloni; E. Leoncini; P.L. Biagi; S. Hrelia
ALIMENTAZIONE E SALUTE: IDENTIFICAZIONE DI STRATEGIE NUTRIZIONALI PER LA RIDUZIONE DEI FATTORI DI RISCHIO DI MALATTIA
2004 P.L. Biagi; S. Hrelia; P. Hrelia
Alimentazione e salute: Linee guida per il Consumatore Bolognese, 29 aprile 2004. Oratorio S.Filippo Neri, Via Manzoni, 5 - Bologna
2004 Biagi P.L.; Hrelia S.; Hrelia P.; Festi D.
Alimentazione e salute: Linee guida per il Consumatore Romagnolo. 26 novembre 2004, teatro Dante Alighieri, sala Corelli, Ravenna
2004 Biagi P.L.; Hrelia S.; Hrelia P.; Festi D.
Alimentazione e salute: Linee guida per il Consumatore Romagnolo”. 23 maggio 2005 - Aula Magna del Polo Scientifico Didattico di Rimini – Via Angherà, 22 - Rimini
2005 Biagi P.L.; Hrelia S.; Hrelia P.; Festi D.; Cantelli Forti G.
Alimentazione per lo sport e la salute
2010 Biagi P.; Di Giulio A.; Fiorilli A.; Lorenzini A.
Antioxidant effectiveness of organically and non organically grown red oranges in cell culture systems
2006 A. Tarozzi; S. Hrelia; C. Angeloni; F. Morroni; P.L. Biagi; M. Guardigli; G. Cantelli Forti; P. Hrelia
Cardioprotection by sulforaphane: an example of indirect antioxidant activity.
2006 E. Leoncini; C. Angeloni; P. Biagi; S. Hrelia
Cardioprotective effects of quercetin and cyanidin-3-0-beta-glucopyranoside
2005 Leoncini E.; Angeloni C.; Biagi P.L.; Hrelia S.
Catechine del tè verde: oltre l'attività antiossidante?
2006 F. Danesi; M. Di Nunzio; M. Malaguti; P.L. Biagi; A.Bordoni
Cell cycle arrest induced by sulforaphane in human colon carcinoma cells HT29 is associated with the hyperacetylation of histone H4.
2006 C. Parolin; N. Calonghi; E. Pagnotta; M. Naldi; C. Angeloni; S. Hrelia; P.L. Biagi; L. Masotti.
Counteraction of adriamycin-induced oxidative damage in rat heart by selenium dietary supplementation.
2006 F. Danesi; M. Malaguti; M. Di Nunzio; M. Maranesi; P.L. Biagi; A.Bordoni.
Dietary habits and related psychological and social factors: influence on the body weight of elementary school children
2006 F. Pasqui; M. Baldini; P. Biagi; M. Maranesi
Dietary Selenium for the counteraction of oxidative damage: fortified foods or supplements?
2008 A.Bordoni; F. Danesi; M. Malaguti; M. Di Nunzio; F. Pasqui; M. Maranesi; P.L. Biagi
Does n-3 PUFA supplementation favour free-radical damage? Different effects of EPA And DHA in cultured cardiomyocytes.
2007 A. Bordoni; F. Danesi; M. Di Nunzio; M. Malaguti; M. Maranesi; P.L. Biagi
Educazione e comportamenti alimentari in adolescenti sportivi di diversi stati.
2005 M. Di Carlo; R. Miroiu; P. Biagi; M. Maranesi
Effectiveness of moderate green tea consumption on antioxidative status and plasma lipid profile in humans.
2005 ERBA D.; RISO P.; BORDONI A.; FOTI P.; BIAGI P.; TESTOLIN G.
Effetti degli acidi grassi polinsaturi n-3 in cellule cardiache. Relazione tra modulazione della composizione lipidica e regolazione dell'espressione genica
2006 M. Di Nunzio; F. Danesi; M. Maranesi; P.L. Biagi; A. Bordoni