BALESTRA, FEDERICA

BALESTRA, FEDERICA  

DIPARTIMENTO DI SCIENZE E TECNOLOGIE AGRO-ALIMENTARI  

Assegnisti  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 60 (tempo di esecuzione: 0.11 secondi).
Titolo Autore(i) Anno Periodico Editore Tipo File
Applications in meat products Balestra F.; Bianchi M.; Petracci M. 2019-01-01 - Academic Press 2.01 Capitolo / saggio in libro -
Automatic vending machine for fresh pizza making Rocculi P.; Piovan S.; Balestra F.; Angioloni A.; Romani S.; Dalla Rosa M. 2008-01-01 - sine nomine 4.02 Riassunto (Abstract) -
Biotechnological treatment for bakery to increase dough structure, shelf–life and sensory properties. Scarnato, L.; Aloisi, I.; Montanari, C.; Balestra, F.; Lanciotti, R.; Del Duca, S. 2015-01-01 - SIMTREA 4.03 Poster -
Caratteristiche chimiche e fisiche di impasti e pane a base di frumento duro e Kamut Balestra F.; Pinnavaia G.G.; Romani S. 2013-01-01 - Associazione Italiana di Scienza e Tecnologia dei Cereali 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Caratteristiche reologiche di impasti e pane ottenuti con aggiunta di zenzero (Zingiber officinale Roscoe) Balestra F.; Pinnavaia G.G.; Cocci E.; Romani S. 2010-01-01 - M. Grassi, R. Lapasin 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Caratteristiche sensoriali di pani tipici tradizionali Pinnavaia G.; Balestra F.; Battistini L.; Rocculi P. 2008-01-01 - s.n 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Caratterizzazione di farine di grano saraceno (Fagopyrum spp.) di origine commerciale Balestra F.; Cocci E.; Romani S.; Pinnavaia G.G. 2013-01-01 - Associazione Italiana di Scienza e Tecnologia dei Cereali 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Characterization of composite edible films based on pectin/alginate/whey protein concentrate Chakravartula S.S.N.; Soccio M.; Lotti N.; Balestra F.; Dalla Rosa M.; Siracusa V. 2019-01-01 MATERIALS - 1.01 Articolo in rivista materials-12-02454.pdf
Chemical and physical changes during storage of differently packed biscuits formulated with sunflower oil Balestra F.; Verardo V.; Tappi S.; Caboni M.F.; Dalla Rosa M.; Romani S. 2019-01-01 JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY - 1.01 Articolo in rivista -
Computer vision system (CVS): a powerful non-destructive technique for the assessment of red mullet (Mullus barbatus) freshness Tappi, Silvia; Rocculi, Pietro; Ciampa, Alessandra; Romani, Santina; Balestra, Federica; Capozzi,... Francesco; Dalla Rosa, Marco 2017-01-01 EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY - 1.01 Articolo in rivista -
Design of biobased PLLA triblock copolymers for sustainable food packaging: Thermo-mechanical properties, gas barrier ability and compostability Genovese, L.; Soccio, M.; Lotti, N.; Gazzano, M.; Siracusa, V.; Salatelli, E.; Balestra, F.; Muna...ri, A. 2017-01-01 EUROPEAN POLYMER JOURNAL - 1.01 Articolo in rivista -
DURUM WHEAT AND KAMUT® BREAD CHARACTERISTICS: INFLUENCE OF CHEMICAL ACIDIFICATION Federica Balestra; Gianotti Andrea; Taneyo Saa Danielle; Gian Gaetano Pinnavaia 2014-01-01 - - 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Effect of different new packaging materials on biscuit quality during accelerated storage S. Romani; S. Tappi; F. Balestra; M. T. Rodriguez-Estrada; V. Siracusa; P. Rocculi; M. Dalla Rosa 2015-01-01 JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE - 1.01 Articolo in rivista -
Effect of ginger powder addition on the rheological, sensorial and antioxidant properties of wheat flour dough and bread. Balestra F.; Cocci E.; Pinnavaia G.; Romani S.; Dalla Rosa M. 2010-01-01 - IUFOST-SAAFoST 4.02 Riassunto (Abstract) -
Effect of manufacturing process on the microstructural and rheological properties of milk chocolate V. Glicerina; F. Balestra; M. Dalla Rosa; S. Romani 2015-01-01 JOURNAL OF FOOD ENGINEERING - 1.01 Articolo in rivista j.jfoodeng.2014.06.039.pdf
Evaluation Of Antioxidant, Rheological And Sensorial Properties Of Wheat Flour Dough And Bread Containing Ginger Powder F. Balestra; E. Cocci; G. Pinnavaia; S. Romani 2011-01-01 LEBENSMITTEL-WISSENSCHAFT + TECHNOLOGIE - 1.01 Articolo in rivista -
Evaluation of drying of edible coating on bread using NIR spectroscopy Nallan Chakravartula, Swathi Sirisha; Cevoli, Chiara; Balestra, Federica; Fabbri, Angelo; Dalla R...osa, Marco 2019-01-01 JOURNAL OF FOOD ENGINEERING - 1.01 Articolo in rivista -
Evaluation of the effect of edible coating on mini-buns during storage by using NIR spectroscopy Nallan Chakravartula S.S.; Cevoli C.; Balestra F.; Fabbri A.; Rosa M.D. 2019-01-01 JOURNAL OF FOOD ENGINEERING - 1.01 Articolo in rivista 1-s2.0-S0260877419302432-main.pdfproof_JFOE_9625x.pdf
Evaluation of the Effects of Different Fermentation Methods on Dough Characteristics Balestra, Federica; Pinnavaia, Gian Gaetano; Romani, Santina 2015-01-01 JOURNAL OF TEXTURE STUDIES - 1.01 Articolo in rivista -
Evaluation of the visual quality of potato chips using computer vision system vs. conventional color measurement ROCCULI P.; ROMANI S.; MENDOZA F.; ANGIOLONI A.; BALESTRA F.; DALLA ROSA M. 2006-01-01 - s.n 4.01 Contributo in Atti di convegno -