GALASSI, SERGIO

GALASSI, SERGIO  

DIPARTIMENTO DI SCIENZE E TECNOLOGIE AGRO-ALIMENTARI  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 48 (tempo di esecuzione: 0.031 secondi).
Titolo Autore(i) Anno Periodico Editore Tipo File
A meta-design approach to agroindustrial buildings: A case study for typical Italian wine productions Torreggiani D.; Benni S.; Corzani V.; Tassinari P.; Galassi S. 2011-01-01 LAND USE POLICY - 1.01 Articolo in rivista -
A preliminary comparison between nanofiltration and reverse osmosis membranes for grape juice treatment Ferrarini R.; Versari A.; Galassi S. 2001-01-01 JOURNAL OF FOOD ENGINEERING - 1.01 Articolo in rivista -
An improved HPLC method for the analysis of organic acids, carbohydrates, and alcohols in grape musts and wines Castellari M.; Versari A.; Spinabelli U.; Galassi S.; Amati A. 2000-01-01 JOURNAL OF LIQUID CHROMATOGRAPHY & RELATED TECHNOLOGIES - 1.01 Articolo in rivista -
Analysis of mechanical properties of cork stoppers and synthetic closures for wine bottling Giunchi A.; Versari A.; Parpinello G.P.; Galassi S. 2008-01-01 JOURNAL OF FOOD ENGINEERING - 1.01 Articolo in rivista -
Analysis of selected phenolic compounds by MECC and HPLC. A comparative study Versari A.; Parpinello G.P.; Galassi S. 1999-01-01 ANNALI DI CHIMICA - 1.01 Articolo in rivista -
Anthocyanin composition of montepulciano d'abruzzo must during industrial fermentation process Versari A.; Barbanti D.; Galassi S. 1999-01-01 JOURNAL OF WINE RESEARCH - 1.01 Articolo in rivista -
Caratterizzazione della componente antocianica in vini rossi ottenuti per macerazione carbonica: correlazione con i parametri spettrofotometrici relativi al colore F. Chinnici; F. Sonni; N. Natali; S. Galassi; C. Riponi 2009-01-01 - Società Italiana Viticoltura ed Enologia 4.02 Riassunto (Abstract) -
Caratterizzazione di succhi di albicocca mediante HPLC ed analisi multivariata. Versari A.; Parpinello G.P.; Mattioli A.U.; Galassi S. 2009-01-01 INDUSTRIE DELLE BEVANDE - 1.01 Articolo in rivista -
Caratterizzazione di tappi in sughero e tappi sintetici utilizzati per l’imbottigliamento del vino Versari A.; Giunchi A.; Parpinello G.P.; Galassi S. 2010-01-01 INDUSTRIE DELLE BEVANDE - 1.01 Articolo in rivista -
Characterisation of Italian apricot commercial juices by high–performance liquid chromatography analysis and multivariate analysis Versari A.; Parpinello G.P.; Mattioli A.U.; Galassi S 2008-01-01 FOOD CHEMISTRY - 1.01 Articolo in rivista -
Characterisation of peach juices obtained from cultivars Redhaven, Suncrest and Maria Marta grown in Italy Versari A.; Castellari M.; Parpinello G.P.; Riponi C.; Galassi S. 2002-01-01 FOOD CHEMISTRY - 1.01 Articolo in rivista -
Characterization of Uva Longanesi red wine by selected parameters related to astringency Elisa Sartini; Giuseppina P. Parpinello; Sergio Galassi; Andrea Versari 2011-01-01 INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES - 1.01 Articolo in rivista Versari et al_Uva Longanesi fining_IJFP 2011.pdf
Chemometric survey of Italian bottled mineral waters by means of their labelled physico-chemical and chemical composition Versari A.; Parpinello G.P.; Galassi S. 2002-01-01 JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS - 1.01 Articolo in rivista -
Color features and pigment composition of Italian carbonic macerated red wines F.Chinnici; F.Sonni; N.Natali; S.Galassi; C.Riponi 2009-01-01 FOOD CHEMISTRY - 1.01 Articolo in rivista -
Comportamento meccanico dei tappi sintetici. GIUNCHI A.; OTTONI A.; RAGNI L.; PEZZI F.; GALASSI S. 2005-01-01 - s.n 4.02 Riassunto (Abstract) -
Concentration of grape must by nanofiltration membranes Versari A.; Ferrarini R.; Parpinello G.P.; Galassi S. 2003-01-01 FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING - 1.01 Articolo in rivista -
Contaminazione di patulina in succhi di mela provenienti da agricoltura biologica e convenzionale Versari A.; Parpinello G.P.; Mattioli A.U.; Galassi S. 2008-01-01 INDUSTRIE DELLE BEVANDE - 1.01 Articolo in rivista -
Determination of grape quality at harvest using Fourier transform mid-infrared spectroscopy and multivariate analysis. Versari A.; Parpinello G.P.; Mattioli A.U.; Galassi S. 2008-01-01 AMERICAN JOURNAL OF ENOLOGY AND VITICULTURE - 1.01 Articolo in rivista -
Effect of refrigeration on the potassium bitartrate stability and composition of Italian wines Versari A.; Barbanti D.; Parpinello G.P.; Galassi S. 2002-01-01 ITALIAN JOURNAL OF FOOD SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista -
Effect of salt additions on the sensory evaluation of Trebbiano white wines Parpinello G.P.; Versari A.; Barbanti D.; Galassi S. 2001-01-01 ALCOLOGIA - 1.01 Articolo in rivista -