Sfoglia per Autore
Certificazione agroalimentare da vincolo a opportunità
2009 Spadoni R.; Canavari M.
Certificarsi apre i mercati e razionalizza la produzione
2009 Pignatti E.; Spadoni R.
Alimenti e salute - Il contributo dell'Economia agro-alimentare
2009 Baraldi F.; Canavari M.; Regazzi D.; Spadoni R.
International marketing and trade of quality food products
2009 Canavari M.; Cantore N.; Castellini A.; Pignatti E.; Spadoni R.
An overview of the organic and green food market in China
2010 Marchesini S.; Huliyeti H.; Spadoni R.
Marketing high quality Thai organic products in Europe? An exploratory approach
2010 Lombardi P.; Canavari M.; Spadoni R.; Wongprawmas R.; Slee B.; Feliciano D.; Riedel B.; Papadopoulou M.; Marin F.
Evaluation of the Potential Interest of Italian Retail Distribution Chains for Kamut-Based Products
2010 Canavari M.; Lombardi P.; Spadoni R.
LA CERTIFICAZIONE BRC FOOD
2010 R. Spadoni; P. Lombardi
Un metodo d'indagine per l'impatto del BRC
2010 Lengua F.; Lombardi P.; Spadoni R.
The role of sensory attributes in marketing organic food: findings from a qualitative study on Italian consumers
2010 Asioli D.; Canavari M.; Castellini A.; de Magistris T.; Gottardi F.; Lombardi P.; Pignatti E.; Spadoni R.
Le produzioni vegetali.
2010 Pratizzoli W.; Regazzi D.; Spadoni R.; Pignatti E.; Govi D.; Spagnoli S.
Challenges in marketing quality food products
2010 Canavari M.; Castellini A.; Spadoni R.
Traceability as part of competitive strategy in the fruit supply chain
2010 Canavari M.; Centonze R.; Hingley M.; Spadoni R.
Role of certification bodies in the organic production system
2010 Canavari M.; Cantore N.; Pignatti E.; Spadoni R.
Le produzioni vegetali
2011 Pratizzoli W.; Regazzi D.; Spadoni R.; Pignatti E.; Govi D.; Stefani M.; Spagnoli S.
Standard europei nell'agroalimentare
2011 Lengua F.; Lombardi P.; Spadoni R.
Impatti dell’adozione di Sistemi Gestione e Assicurazione Qualità: il caso del BRC Global Standard for Food Safety nelle imprese agroalimentari italiane
2011 Lombardi P.; Spadoni R.; Canavari M.
The Role of Sensory Attributes in Marketing Organic Food: Findings from a Qualitative Study of Italian Consumers
2011 Asioli D.; Canavari M.; Castellini A.; de Magistris T.; Gottardi F.; Lombardi P.; Pignatti E.; Spadoni R.
Educational farms in the Emilia-Romagna region: their role in food habit education
2011 Canavari M.; Huffaker C.; Mari R.; Regazzi D.; Spadoni R.
Le produzioni vegetali
2012 Pratizzoli W.; Regazzi D.; Pignatti E.; Spadoni R.; Govi D.; Stefani M.; Spagnoli S.
Titolo | Autore(i) | Anno | Periodico | Editore | Tipo | File |
---|---|---|---|---|---|---|
Certificazione agroalimentare da vincolo a opportunità | Spadoni R.; Canavari M. | 2009-01-01 | L'INFORMATORE AGRARIO | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Certificarsi apre i mercati e razionalizza la produzione | Pignatti E.; Spadoni R. | 2009-01-01 | L'INFORMATORE AGRARIO | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Alimenti e salute - Il contributo dell'Economia agro-alimentare | Baraldi F.; Canavari M.; Regazzi D.; Spadoni R. | 2009-01-01 | ITALIAN JOURNAL OF AGRONOMY | - | 1.01 Articolo in rivista | 2009_IJAv04i01supplp163.pdf |
International marketing and trade of quality food products | Canavari M.; Cantore N.; Castellini A.; Pignatti E.; Spadoni R. | 2009-01-01 | - | Wageningen Academic Publishers | 3.02 Curatela | - |
An overview of the organic and green food market in China | Marchesini S.; Huliyeti H.; Spadoni R. | 2010-01-01 | - | Wageningen Academic Publishers | 2.01 Capitolo / saggio in libro | - |
Marketing high quality Thai organic products in Europe? An exploratory approach | Lombardi P.; Canavari M.; Spadoni R.; Wongprawmas R.; Slee B.; Feliciano D.; Riedel B.; Papadopou...lou M.; Marin F. | 2010-01-01 | - | Wageningen Academic Publishers | 2.01 Capitolo / saggio in libro | - |
Evaluation of the Potential Interest of Italian Retail Distribution Chains for Kamut-Based Products | Canavari M.; Lombardi P.; Spadoni R. | 2010-01-01 | JOURNAL OF FOOD PRODUCTS MARKETING | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
LA CERTIFICAZIONE BRC FOOD | R. Spadoni; P. Lombardi | 2010-01-01 | ALIMENTI & BEVANDE | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Un metodo d'indagine per l'impatto del BRC | Lengua F.; Lombardi P.; Spadoni R. | 2010-01-01 | DE QUALITATE | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
The role of sensory attributes in marketing organic food: findings from a qualitative study on Italian consumers | Asioli D.; Canavari M.; Castellini A.; de Magistris T.; Gottardi F.; Lombardi P.; Pignatti E.; Sp...adoni R. | 2010-01-01 | - | AFCERC, Texas A&M University | 4.01 Contributo in Atti di convegno | - |
Le produzioni vegetali. | Pratizzoli W.; Regazzi D.; Spadoni R.; Pignatti E.; Govi D.; Spagnoli S. | 2010-01-01 | - | Maggioli Editore | 2.01 Capitolo / saggio in libro | - |
Challenges in marketing quality food products | Canavari M.; Castellini A.; Spadoni R. | 2010-01-01 | JOURNAL OF INTERNATIONAL FOOD & AGRIBUSINESS MARKETING | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Traceability as part of competitive strategy in the fruit supply chain | Canavari M.; Centonze R.; Hingley M.; Spadoni R. | 2010-01-01 | BRITISH FOOD JOURNAL | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Role of certification bodies in the organic production system | Canavari M.; Cantore N.; Pignatti E.; Spadoni R. | 2010-01-01 | - | Wageningen Academic Publishers | 2.01 Capitolo / saggio in libro | - |
Le produzioni vegetali | Pratizzoli W.; Regazzi D.; Spadoni R.; Pignatti E.; Govi D.; Stefani M.; Spagnoli S. | 2011-01-01 | - | Maggioli Editore | 2.01 Capitolo / saggio in libro | - |
Standard europei nell'agroalimentare | Lengua F.; Lombardi P.; Spadoni R. | 2011-01-01 | LARGO CONSUMO | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Impatti dell’adozione di Sistemi Gestione e Assicurazione Qualità: il caso del BRC Global Standard for Food Safety nelle imprese agroalimentari italiane | Lombardi P.; Spadoni R.; Canavari M. | 2011-01-01 | ECONOMIA AGRO-ALIMENTARE | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
The Role of Sensory Attributes in Marketing Organic Food: Findings from a Qualitative Study of Italian Consumers | Asioli D.; Canavari M.; Castellini A.; de Magistris T.; Gottardi F.; Lombardi P.; Pignatti E.; Sp...adoni R. | 2011-01-01 | JOURNAL OF FOOD DISTRIBUTION RESEARCH | - | 1.01 Articolo in rivista | - |
Educational farms in the Emilia-Romagna region: their role in food habit education | Canavari M.; Huffaker C.; Mari R.; Regazzi D.; Spadoni R. | 2011-01-01 | - | Springer | 2.01 Capitolo / saggio in libro | - |
Le produzioni vegetali | Pratizzoli W.; Regazzi D.; Pignatti E.; Spadoni R.; Govi D.; Stefani M.; Spagnoli S. | 2012-01-01 | - | Maggioli Editore | 2.01 Capitolo / saggio in libro | - |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile