Sfoglia per Autore
A rapid method to discriminate season of production and feeding regimen of butters based on infrared spectroscopy and artificial neural networks
2012 Gori A.; Cevoli C.; Fabbri A.; Caboni M.F.; Losi G.
Il latte e il burro. Dal Neolitico agli attuali aspetti nutrizionali
2012 G. Caramia; G. Losi; N. Frega; G. Lercker; M. Cocchi; A. Gori; L. Cerretani
Virgin olive oil in preventive medicine: from legend to epigenetics
2012 G. Caramia; A. Gori; E. Valli; L. Cerretani
Combinazione di metodi spettroscopici e chemiometrici per determinare la conformità al disciplinare di formaggi grattugiati DOP del parmigiano reggiano
2012 Gori A; Cevoli C; Cuibus L; Nocetti M; Fabbri A; Caboni M F
Discrimination of grated cheeses by Fourier transform infrared spectroscopy coupled with chemometric techniques
2012 Gori A.; Maggio R.M.; Cerretani L.; Nocetti M.; Caboni M.F.
FT-NIR and FT-MIR spectroscopy to discriminate competitors, non compliance and compliance grated Parmigiano Reggiano cheese
2013 Chiara Cevoli;Alessandro Gori;Marco Nocetti;Lucian Cuibus;Maria Fiorenza Caboni;Angelo Fabbri
Screening of grated cheese authenticity by NIR spectroscopy
2013 Cevoli C; Fabbri A; Gori A; Caboni MF; Guarnieri A
Influence of cows diet on polar lipids composition of milk creams produced in the Parmigiano-Reggiano cheese area
2013 Elena Guerra; Vito Verardo; Alessandro Gori; Maria Fiorenza Caboni
Application of infrared spectroscopy for dairy product authentication and quality assessment
2013 Alessandro Gori; Chiara Cevoli; Elena Guerra; Angelo Fabbri; Maria Fiorenza Caboni
Bioactive fatty acids analysis on dairy products by fast-gas chromatographic: a comparative approach between two highly polar capillary column
2013 Alessandro Gori; Elena Guerra; Ana Maria Gomez Caravaca; Maria Fiorenza Caboni
AVAILABILITY OF BIOACTIVE FATTY ACIDS IN PUFA-ENRICHED BUTTERS FROM THE PARMIGIANO REGGIANO CHEESE AREA: A COMPARISON WITH COMMERCIAL BRANDS
2013 A. Gori; E. Guerra; G. Losi; M. F. Caboni
Bioactive lipids in the butter production chain from Parmigiano Reggiano cheese area
2013 Verardo V.; Gómez-Caravaca A.M.; Gori A.; Losi G.; Caboni M.F.
Bioactive fatty acids of PUFA-enriched butters from Parmigiano-Reggiano cheese area, and comparison with some European commercial brands
2013 Elena Guerra; Alessandro Gori; Maria Fiorenza Caboni
Lipid fraction of creams collected in the Parmigiano- Reggiano cheese production area in response to extruded linseed supplementation of dairy cows’ diets: GC-FID and FT-MIR evaluation
2014 ELENA GUERRA; ALESSANDRO GORI; CHIARA CEVOLI; GIUSEPPE LOSI; MARIA FIORENZA CABONI
Estimation of the main compositional features of grated Parmigiano Reggiano cheese by a simple capacitive technique
2015 Cevoli, C.; Ragni, L.; Iaccheri, E.; Gori, A.; Caboni, M.F.; Guarnieri, A.; Berardinelli, A.
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile