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Tecniche analitiche accoppiate alle reti neurali artificiali del burro prodotto nel Consorzio di Produzione del Formaggio Parmigiano-Reggiano
2012-01-01 Elena Guerra; Alessandro Gori; Chiara Cevoli; Angelo Fabbri; Maria Fiorenza Caboni; Giuseppe Losi
Confronto del contenuto in acidi grassi biosensibili tra campioni di burro italiani ed esteri e burro prodotto nel comprensorio di produzione del Parmigiano-Reggiano in seguito a somministrazione di farina di semi di lino nella dieta delle lattifere, attraverso gas cromatografia fast
2012-01-01 Alessandro GORI; Elena Guerra; Luigi TAMBURINI; Maria Fiorenza CABONI; Giuseppe Losi
Discrimination of grated cheeses by Fourier transform infrared spectroscopy coupled with chemometric techniques
2012-01-01 Gori A.; Maggio R.M.; Cerretani L.; Nocetti M.; Caboni M.F.
Bioactive lipids in butter chain production from the Parmigiano Reggiano cheese area
2012-01-01 V. Verardo; A. M. Gómez-Caravaca; A. Gori; G. Losi; M.F. Caboni
Quality parameter assessment of grated Parmigiano–Reggiano cheese by waveguide spectroscopy
2012-01-01 C. Cevoli; L. Ragni; A. Gori; A. Berardinelli; M. F. Caboni
FT-NIR and FT-MIR spectroscopy to discriminate competitors, non compliance and compliance grated Parmigiano Reggiano cheese
2013-01-01 Chiara Cevoli;Alessandro Gori;Marco Nocetti;Lucian Cuibus;Maria Fiorenza Caboni;Angelo Fabbri
Bioactive lipids in the butter production chain from Parmigiano Reggiano cheese area
2013-01-01 Verardo V.; Gómez-Caravaca A.M.; Gori A.; Losi G.; Caboni M.F.
Influence of cows diet on polar lipids composition of milk creams produced in the Parmigiano-Reggiano cheese area
2013-01-01 Elena Guerra; Vito Verardo; Alessandro Gori; Maria Fiorenza Caboni
Application of infrared spectroscopy for dairy product authentication and quality assessment
2013-01-01 Alessandro Gori; Chiara Cevoli; Elena Guerra; Angelo Fabbri; Maria Fiorenza Caboni
Screening of grated cheese authenticity by NIR spectroscopy
2013-01-01 Cevoli C; Fabbri A; Gori A; Caboni MF; Guarnieri A
Bioactive fatty acids analysis on dairy products by fast-gas chromatographic: a comparative approach between two highly polar capillary column
2013-01-01 Alessandro Gori; Elena Guerra; Ana Maria Gomez Caravaca; Maria Fiorenza Caboni
AVAILABILITY OF BIOACTIVE FATTY ACIDS IN PUFA-ENRICHED BUTTERS FROM THE PARMIGIANO REGGIANO CHEESE AREA: A COMPARISON WITH COMMERCIAL BRANDS
2013-01-01 A. Gori; E. Guerra; G. Losi; M. F. Caboni
Bioactive fatty acids of PUFA-enriched butters from Parmigiano-Reggiano cheese area, and comparison with some European commercial brands
2013-01-01 Elena Guerra; Alessandro Gori; Maria Fiorenza Caboni
Lipid fraction of creams collected in the Parmigiano- Reggiano cheese production area in response to extruded linseed supplementation of dairy cows’ diets: GC-FID and FT-MIR evaluation
2014-01-01 ELENA GUERRA; ALESSANDRO GORI; CHIARA CEVOLI; GIUSEPPE LOSI; MARIA FIORENZA CABONI
Estimation of the main compositional features of grated Parmigiano Reggiano cheese by a simple capacitive technique
2015-01-01 Cevoli, C.; Ragni, L.; Iaccheri, E.; Gori, A.; Caboni, M.F.; Guarnieri, A.; Berardinelli, A.
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