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Identification of (+)-pinoresinol and (+)-1-acetoxypinoresinol in virgin olive oil by capillary zone electrophoresis (CZE) and high performance liquid chromatography-mass spectrometry detection (HPLC-MSD) M. Bonoli; A. Bendini; L. Cerretani; T. Gallina Toschi 2004-01-01 - I.O.P.M.S. - Research Institute for Chromatography 4.01 Contributo in Atti di convegno -
Analytical comparison of monovarietal extra-virgin olive oils, obtained by both a continuous industrial plant and a low-scale mill L. Cerretani; A. Bendini; A. Rotondi; G. Lercker; T. Gallina Toschi 2004-01-01 - I.O.P.M.S. - Research Institute for Chromatography 4.01 Contributo in Atti di convegno -
L'importanza di raccogliere al momento giusto Rotondi A.; Bendini A.; Cerretani L.; Gallina Toschi T. 2004-01-01 OLIVO & OLIO - 1.01 Articolo in rivista -
Evaluation of the oxidative stability and organoleptic properties of extra-virgin olive oils in relation to olive ripening degree L. Cerretani; A. Bendini; A. Rotondi; M. Mari; G. Lercker; T. Gallina Toschi 2004-01-01 PROGRESS IN NUTRITION - 1.01 Articolo in rivista -
An investigation in the use of HPLC with UV and MS-electrospray detection for the quantification of tea catechins PELILLO M.; BONOLI M.; BIGUZZI B.; BENDINI A.; GALLINA TOSCHI T.; LERCKER G. 2004-01-01 FOOD CHEMISTRY - 1.01 Articolo in rivista -
Radical Scavenging Activities of peels and pulps cv. Golden Deliciuos as related to their phenolic composition CHINNICI F.; BENDINI A.; GAIANI A.; RIPONI C. 2004-01-01 JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY - 1.01 Articolo in rivista -
Effect of olive ripening degree on the oxidative stability and organoleptic properties of Nostrana di Brisighella extra-vergin olive oil ROTONDI A.; CERRETANI L.; BENDINI A.; MARI M.; LERCKER G.; GALLINA TOSCHI T. 2004-01-01 JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY - 1.01 Articolo in rivista -
Qualitative and semiquantitatve analysis in extra virgin olive oils as a function of the ripening degree of olive fruits by different analytical techniques M. Bonoli; A. Bendini; L. Cerretani; G. Lercker; T. Gallina Toschi 2004-01-01 JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY - 1.01 Articolo in rivista -
Valutazione del potere antiossidante dei singoli composti fenolici presenti nell'olio vergine di oliva A. Carrasco Pancorbo; L. Cerretani; A. Bendini; A. Segura-Carretero; T.Gallina Toschi; G. Lercker...; A. Fernandez-Gutierrez 2005-01-01 PROGRESS IN NUTRITION - 4.02 Riassunto (Abstract) -
Chemical, sensory, and chemiometric analysis of Italian and Spain virgin olive oils L. Cerretani; A. Bendini; T. Gallina Toschi; A. Rotondi; S. Terenziani; A. Salvador; G. Fregapane 2005-01-01 - AOCS 4.02 Riassunto (Abstract) -
Effect of olive freezing on phenolic content and oxidative stability of virgin olive oil A. Poerio; A. Bendini; L. Cerretani; G.Lercker; T. Gallina Toschi 2005-01-01 - AOCS 4.02 Riassunto (Abstract) -
COMPONENTI FENOLICI DEGLI OLI EXTRAVERGINI DI OLIVA: STRUTTURA CHIMICA, RUOLO E COMPORTAMENTO AL GUSTO T. Gallina Toschi; A. Bendini 2005-01-01 - Dipartimento di Scienze degli Alimenti 2.01 Capitolo / saggio in libro -
Stabilità ossidativa di oli di oli di oliva vergini ottenuti in regime di agricoltura biologica, integrata e convenzionale A. Bendini; L. Cerretani; A. Poerio; M. Bonoli; T. Gallina Toschi; G. Lercker 2005-01-01 PROGRESS IN NUTRITION - 4.02 Riassunto (Abstract) -
Oxidative stability and phenolic content of virgin olive oil: an analytical approach by traditional and high resolution techniques T. Gallina Toschi; L. Cerretani; A. Bendini; M. Bonoli-Carbognin; G. Lercker; 2005-01-01 JOURNAL OF SEPARATION SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista -
Freezing storage can affect the oxidative stability of not filtered extra-virgin olive oils L. Cerretani; A. Bendini; B. Biguzzi; G. Lercker; T. Gallina Toschi 2005-01-01 JOURNAL COMMODITY SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista -
Preliminary investigation on three extraction methods of phenolic compounds from olive mill wastewater L. Cerretani; A. Bendini; B. Biguzzi; G. Lercker; T. Gallina Toschi 2005-01-01 JOURNAL COMMODITY SCIENCE - 1.01 Articolo in rivista -
Prove di conservazione a diversa temperatura di olio di oliva monovarietali M. Bonoli Carbognin; L. Cerretani; A. Bendini; T. Gallina Toschi; G. Lercker 2005-01-01 INDUSTRIE ALIMENTARI - 1.01 Articolo in rivista -
Produzione e consumo di oli di oliva in Italia e Spagna G. Cladini; L. Cerretani; A. Bendini; T. Gallina Toschi 2005-01-01 L'INFORMATORE AGRARIO - 1.01 Articolo in rivista -
COMPONENTI AROMATICI DEGLI OLI DI OLIVA EXTRAVERGINI A. Bendini 2005-01-01 - Dipartimento di Scienze degli Alimenti 2.01 Capitolo / saggio in libro -
Effetto sull'acidità libera sulla stabilità ossidativa di un olio neutralizzato A. Scarpellini; L. Cerretani; A. Bendini; T. Gallina Toschi 2005-01-01 INDUSTRIE ALIMENTARI - 1.01 Articolo in rivista -
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