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Identification of (+)-pinoresinol and (+)-1-acetoxypinoresinol in virgin olive oil by capillary zone electrophoresis (CZE) and high performance liquid chromatography-mass spectrometry detection (HPLC-MSD)
2004 M. Bonoli; A. Bendini; L. Cerretani; T. Gallina Toschi
Analytical comparison of monovarietal extra-virgin olive oils, obtained by both a continuous industrial plant and a low-scale mill
2004 L. Cerretani; A. Bendini; A. Rotondi; G. Lercker; T. Gallina Toschi
L'importanza di raccogliere al momento giusto
2004 Rotondi A.; Bendini A.; Cerretani L.; Gallina Toschi T.
Evaluation of the oxidative stability and organoleptic properties of extra-virgin olive oils in relation to olive ripening degree
2004 L. Cerretani; A. Bendini; A. Rotondi; M. Mari; G. Lercker; T. Gallina Toschi
An investigation in the use of HPLC with UV and MS-electrospray detection for the quantification of tea catechins
2004 PELILLO M.; BONOLI M.; BIGUZZI B.; BENDINI A.; GALLINA TOSCHI T.; LERCKER G.
Radical Scavenging Activities of peels and pulps cv. Golden Deliciuos as related to their phenolic composition
2004 CHINNICI F.; BENDINI A.; GAIANI A.; RIPONI C.
Effect of olive ripening degree on the oxidative stability and organoleptic properties of Nostrana di Brisighella extra-vergin olive oil
2004 ROTONDI A.; CERRETANI L.; BENDINI A.; MARI M.; LERCKER G.; GALLINA TOSCHI T.
Qualitative and semiquantitatve analysis in extra virgin olive oils as a function of the ripening degree of olive fruits by different analytical techniques
2004 M. Bonoli; A. Bendini; L. Cerretani; G. Lercker; T. Gallina Toschi
Valutazione del potere antiossidante dei singoli composti fenolici presenti nell'olio vergine di oliva
2005 A. Carrasco Pancorbo; L. Cerretani; A. Bendini; A. Segura-Carretero; T.Gallina Toschi; G. Lercker; A. Fernandez-Gutierrez
Chemical, sensory, and chemiometric analysis of Italian and Spain virgin olive oils
2005 L. Cerretani; A. Bendini; T. Gallina Toschi; A. Rotondi; S. Terenziani; A. Salvador; G. Fregapane
Effect of olive freezing on phenolic content and oxidative stability of virgin olive oil
2005 A. Poerio; A. Bendini; L. Cerretani; G.Lercker; T. Gallina Toschi
COMPONENTI FENOLICI DEGLI OLI EXTRAVERGINI DI OLIVA: STRUTTURA CHIMICA, RUOLO E COMPORTAMENTO AL GUSTO
2005 T. Gallina Toschi; A. Bendini
Stabilità ossidativa di oli di oli di oliva vergini ottenuti in regime di agricoltura biologica, integrata e convenzionale
2005 A. Bendini; L. Cerretani; A. Poerio; M. Bonoli; T. Gallina Toschi; G. Lercker
Oxidative stability and phenolic content of virgin olive oil: an analytical approach by traditional and high resolution techniques
2005 T. Gallina Toschi; L. Cerretani; A. Bendini; M. Bonoli-Carbognin; G. Lercker;
Freezing storage can affect the oxidative stability of not filtered extra-virgin olive oils
2005 L. Cerretani; A. Bendini; B. Biguzzi; G. Lercker; T. Gallina Toschi
Preliminary investigation on three extraction methods of phenolic compounds from olive mill wastewater
2005 L. Cerretani; A. Bendini; B. Biguzzi; G. Lercker; T. Gallina Toschi
Prove di conservazione a diversa temperatura di olio di oliva monovarietali
2005 M. Bonoli Carbognin; L. Cerretani; A. Bendini; T. Gallina Toschi; G. Lercker
Produzione e consumo di oli di oliva in Italia e Spagna
2005 G. Cladini; L. Cerretani; A. Bendini; T. Gallina Toschi
COMPONENTI AROMATICI DEGLI OLI DI OLIVA EXTRAVERGINI
2005 A. Bendini
Effetto sull'acidità libera sulla stabilità ossidativa di un olio neutralizzato
2005 A. Scarpellini; L. Cerretani; A. Bendini; T. Gallina Toschi
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